Sa lasi trecutul acolo unde este sau nu?!
Raspunsuri - Pagina 3

luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Mda..cand citesc postarea ta ma gandesc ca probabil fluturii pe care i-ai simtit ti-au adus aminte de tinerete......adica scuze de vremea fluturasilor..18-20.. ![]() ....cand citesc despre el e doar un alt individ imatur care nu si-a definitivat viata....bleah....a tinut-o pe cealalta sa vada cum iese cu tine? Ma duce cu gandul la bancul ala comunist..cred ca-l stiti..care in fine...se termina cu "ma tu ce ai in cap?masinutze tractorase piulite surubele"...deci am zis tot.A fost frumos..a trecut.....asta e...suferi prea mult pentru o femeie matura si trecuta prin viata.....nesimtitu` s-a dus e tot cu aia..si tu?dai satisfactie? ![]() ai grija de tine de voi... Madalina ![]() |
da, am simtit fluturi, mi s-au inmuiat genunchii si dintr-o data parca luam foc de emotii...Atata timp cat a fost cu mine, cealalta (cu ea ,,avusese" o relatie de 11 ani , dupa spusele lui),nu si-a pus problema de lipsa lui ,timp we de we ,sarbatori s.a.m.d, eu , in conditiile in care i-am spus sa dispara, o perioada am refuzat ca fiul meu sau mama sa-i pronunte numele...acum sunt putin curioasa nu zic nu, nu m-am interesat, nici nu am avut timp sa-mi ,,intind antenele"

luisa1983 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luisa1983
da, am simtit fluturi, mi s-au inmuiat genunchii si dintr-o data parca luam foc de emotii...Atata timp cat a fost cu mine, cealalta (cu ea ,,avusese" o relatie de 11 ani , dupa spusele lui),nu si-a pus problema de lipsa lui ,timp we de we ,sarbatori s.a.m.d, eu , in conditiile in care i-am spus sa dispara, o perioada am refuzat ca fiul meu sau mama sa-i pronunte numele...acum sunt putin curioasa nu zic nu, nu m-am interesat, nici nu am avut timp sa-mi ,,intind antenele" ![]() ![]() ![]() |
Toate femeile sunt frumoase numai ca multe uita(sau nu le mai arde) sa-si puna in evidenta ce au mai frumos. Din repezeala am uitat ca folosisem pluralul de la femeie!

luisa1983 spune:
Pentru toti cei care au avut rabdare si au citit, pentru toti cei care mi-au raspuns, le multumesc din tot sufletul! Sa nu va schimbati , fiti tot asa,daca nu puteti sa dati un sfat ,fiti siguri ca parerile voastre ii vor ajuta pe ceilalti sa vada si sa judece mai limpede! Inca o data va multumesc!!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!