Sa lasi trecutul acolo unde este sau nu?!

Buna tuturor!
Motivele pentru care deschid acest subiect n-are rost sa le enumar, pe unele din ele le veti deduce din ceea ce voi scrie .Astept totusi pareri de la voi...spre deosebire de alte forumuri acesta este de foarte mult bun simt poate ca din motivul ca majoritatea membrilor sunt mame(parinti)sau vor sa devina cat mai curand...
Deci, sa incep:
In curand se implinesc 2 ani de cand m-am reantalnit cu dragostea vietii mele...dupa niste ani (de cand ne-am iubit enorm reciproc)in care n-am mai stiut nimic despre el, de fapt viata mea si-a urmat cursul (am un baiat pe care-l consider sufletul meu). Prima data cand l-am vazut in orasul meu (ne-am intalnit fata in fata), m-am bucurat enorm, am vorbit (m-am gandit in toti acesti ani la el tot timpul , adica : probabil ca are o familie, copii; ce varsta or avea copiii?)de toate. Si el era curios in legatura cu mine...incet, incet, ne-am vazut ,am vorbit si doar atat pana cand a inceput sa existe o apropiere intre noi...evident mi-am pus problema daca este cu cineva....Raspuns : nu sunt casatorit,ies dintr-o relatie de 11 ani , locuim intr-un apartament ,in camere separate, avem doar business impreuna etc. Timpul a trecut incet , incet, si incepusem sa ne vedem in toate we ,el venea des in orasul in care locuiesc(il vizita pe tatal lui). Ceea ce fusese in trecut s-a trezit din nou in mine, recunosc ca si-a dat toata silinta , de fapt mi-am dat seama cum sorbeam toate cuvintele lui,starile lui...tot, ma simteam ,,implinita" numai ca-l vedeam. Timp de 1 an si jumatate am trait intens, am fost iubita cum nu a facut-o nimeni pana atunci(cel putin asta am simtit)!Il iubeam orbeste, nu mai vedeam nimic decat pe el...In tot acest timp s-a intamplat sa fiu sunata de femeia de care spunea ca s-a despartit. Nu am crezut-o, l-am crezut numai pe el(cu toate ca sunt o feminista convinsa),numai pe el.De fapt nu-mi imaginam ca o femeie timp de 1 an si jumatate sa accepte ca toate we-urile,sarbatori, sa le petreaca fara el.Vina mea este ca nu am facut ,,sapaturi" de la inceput....Dar, pentru ca la un moment dat s-a facut lumina in mintea mea nu conteaza din ce motiv....am mers la domiciliul lui (unde statea de regula le luni pana vineri), am gasit pe cineva binevoitor,si ....:" ...cel putin din 2003 au stat aici, in garsoniera de la etajul...."...au stat?!!! ,,da, pe doamna nu am mai vazut-o in ultima perioada, si eu am cam fost ocupat, in plus a fost frig si abia asteptam sa ma intorc acasa" (perioada fiind de cateva luni). Atunci, am realizat de ce s-au facut o groaza de acuzatii la adresa mea, constient fiind ca eram foarte indragostita de el, ca il iubeam !Pentru a nu ma apropia de adevar ...Nu va spun cum mi-a ,,picat" cand am aflat ca in fiecare zi cand ne intalneam se ridica din pat de langa alta femeie (eu, nu l-am inselat niciodata!)asta in cazul in care probabil nu dormea pe jos sau in cada!!!!O sa va intrebati ce-am facut! I-am trimis un mesaj ei in care i-am spus ca regret ca nu am crezut-o , iar lui i-am spus sa dispara! M-a dezamagit cumplit, indiferent cine ar fi facut-o poate nu m-ar fi afectat atat , dar a fost prima mea dragoste, m-am gandit la el mereu,cand mi-era mai greu imi aduceam aminte de momentele foarte frumoase pe care le petrecusem impreuna (in trecut)si credeti-ma m-au ajutat foarte mult.De-atunci am un gust amar...nu vroiam sa simt asta, daca-mi spunea : ,,am cunoscut pe altcineva...si...." intelegeam, de-ale vietii....nu as fi fost singura....dar, as da orice ca sa dau timpul inapoi si sa fac in asa fel sa nu-l fi intalnit acum doi ani!In speranta ca am fost destul de explicita, astept pareri. Multumesc frumos!
Raspunsuri

luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui absoluta El ti-a dat vreo explicatie? |
...nu, niciuna,nici macar nu i-am cerut-o !De fapt nici nu-mi trebuia vreo explicatie,atata timp cat eu am avut incredere oarba in el! M-a mintit in tot acest timp,

szivarvany spune:
Din pacate timpul nu se poate da inapoi oricat de util ar fi acest lucru.
Intrebarea e ce-ti doresti tu acum pt viitorul tau ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

luisa1983 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Din pacate timpul nu se poate da inapoi oricat de util ar fi acest lucru. Intrebarea e ce-ti doresti tu acum pt viitorul tau ? Daria & felina fioroasa ![]() ![]() _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
sa uit tot...sa inteleg cumva ce se petrece in mintea celor ce fac asa ceva. Stiu, o sa-mi spune-ti : ,,nu esti singura" , da, asa este . Nu sunt suparata ca mi s-a intamplat, nu vroiam sa fie EL autorul...este ca si cand m-ar dezamagi mama mea! Atat de mult m-a durut!!!! Repet daca imi spunea ca si-a gasit pe altcineva era altceva sau , pur si simplu nu mai lua legatura cu mine ,sigur as fi inteles mesajul pana la urma!Dar....

Yasmine spune:
Nu trebuie sa intelegi de ce cineva face asa ceva, ci trebuie sa mergi mai departe, oricit ar fi de greu. Sa privesti inainte nu inapoi. Ai un baiat, ai pentru ce sa nu privesti inapoi.
Cit despre mincinosi, e plina lumea de ei, atiti femei, cit si barbati.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

luisa1983 spune:
citat din mesajul lui Yasmine Nu trebuie sa intelegi de ce cineva face asa ceva, ci trebuie sa mergi mai departe, oricit ar fi de greu. Sa privesti inainte nu inapoi. Ai un baiat, ai pentru ce sa nu privesti inapoi. Cit despre mincinosi, e plina lumea de ei, atiti femei, cit si barbati. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Da, asa este ...ai foarte multa dreptate. Baiatul meu m-a sprijinit numai cu prezenta in toate momentele mele grele. Multumesc lui D-zeu ca-l am. Cineva , intotdeauna se va gandi la mine!

Bea_Special spune:
"sa uit tot...sa inteleg cumva ce se petrece in mintea celor ce fac asa ceva."
De uitat vei uita ,cu siguranta. Daca vrei tu asta. Sa intelegi,nu stiu daca ai cum. Din ceea ce scrii ,am sentimentul ca nu poti accepta asta. Adica ceea ce se petrece in mintea unor persoane obisnuite cu omisiunea ,nu cu minciuna .E bine ca ai facut sapaturi. O dezamagire, o inima franta se vindeca. Intotdeauna!

buli spune:
citat din mesajul lui luisa1983 ..sa inteleg cumva ce se petrece in mintea celor ce fac asa ceva. |
parerea mea e ca daca intri in jocul asta o sa te chinui mult si inutil.
ai sa intelegi ce trebuie cind te vei fi detasat si vindecat.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

luisa1983 spune:
citat din mesajul lui Bea_Special "sa uit tot...sa inteleg cumva ce se petrece in mintea celor ce fac asa ceva." De uitat vei uita ,cu siguranta. Daca vrei tu asta. Sa intelegi,nu stiu daca ai cum. Din ceea ce scrii ,am sentimentul ca nu poti accepta asta. Adica ceea ce se petrece in mintea unor persoane obisnuite cu omisiunea ,nu cu minciuna ![]() |
Nu am acceptat si nici nu voi accepta vreodata asa ceva ...ar fi o problema in plus , inutila, care ,cum sunt de parere si alte fete ,ma vor mistui aiurea. Apropo de sapaturi...mi-am dorit in ziua aceea sa ,,nu rezolv nimic, sa nu am dreptate, sa ma simt vinovata ca procedez asa", acum insa, regret ca n-am facut-o de la inceput.Nu sunt o persoana care sa ,,verifice" tot ce i se spune. Am avutdoar incredere

luisa1983 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
parerea mea e ca daca intri in jocul asta o sa te chinui mult si inutil. ai sa intelegi ce trebuie cind te vei fi detasat si vindecat. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
...m-am chinuit oricum...s-au scurs cateva luni....cea mai buna prietena a mea a fost si ea alaturi de mine (stia tot , toata aceasta perioada de 1 an si jumatate) ea n-a indraznit sa intervina cu diverse pareri vi-a -vis de ,,povestirile" mele,n-a indraznit sa puna degetul pe rana . ...si ea a fost alaturi de mine ...o adevarata prietena!