Sa lasi trecutul acolo unde este sau nu?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns victory spune:

Tradarea e cel mai cumplit lucru care ti se poate intampla,mai ales daca vine din partea unei persoane pe care o iubesti si e ratiunea ta,rana se inchide dar nu se vindica niciodata,toata viata iti vei aminti acest moment.Iti pui o multime de intrebari la care nu poi sa le gasesti raspuns.
Te inteleg si stiu in acelasi timp cat e de greu,eu daca as fi stiut ca sa iubesti doare atat de tare,preferam sa nu cunosc acest sentiment niciodata,la mine au trecut si rana inca e acolo,poate o alta relatie ar mai usura lucrurile,dar cum sa mai crezi in altcineva?

Imi pare nespus de rau pt experienta ta si sper sa ai noroc sa iti gasesti un om care sa te respecte si sa te iubeasca asa cum iti doresti.

Anda mami lui Stefan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui victory

Tradarea e cel mai cumplit lucru care ti se poate intampla,mai ales daca vine din partea unei persoane pe care o iubesti si e ratiunea ta,rana se inchide dar nu se vindica niciodata,toata viata iti vei aminti acest moment.Iti pui o multime de intrebari la care nu poi sa le gasesti raspuns.
Te inteleg si stiu in acelasi timp cat e de greu,eu daca as fi stiut ca sa iubesti doare atat de tare,preferam sa nu cunosc acest sentiment niciodata,la mine au trecut si rana inca e acolo,poate o alta relatie ar mai usura lucrurile,dar cum sa mai crezi in altcineva?

Imi pare nespus de rau pt experienta ta si sper sa ai noroc sa iti gasesti un om care sa te respecte si sa te iubeasca asa cum iti doresti.

Anda mami lui Stefan Alexandru

...deocamdata nici nu mai vreau s-aud de alta relatie, l-as chinui pe celalalt ,tot timpul as pune la indoiala spusele lui, iti dai seama ,m-as gandi :,, daca cel pe care-l stiam de ani de zile, din acelasi oras cu mine, pe care l-am iubit enorm (a stiut asta intotdeauna),mi-a facut asta ....altcineva....Poate ca timpul va rezolva totul. Cam ai dreptate , o alta relatie ar fi o solutie , dar, nici la munca nu mai suport barbatii, evident ma comport finut,nu sunt ei vinovati de ceea ce am trait! Am o perioada acum mai incarcata , n-am reusit decat sa ,,ies" doar de trei ori pana acum din cotidian ,la munte etc. Sper sa functioneze ,cum a functionat si altadata, dar ,,obiectul" a fost prea putin important pentru inima mea! Acum situatia este foarte diferita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

pey era in acea relatie de 11 ani, dar voi nu mai erati impreuna de 2 ani???? ceva nu inteleg.

sa inteleg ca ati fost impreuna si prima data tot cand era cu aceasta tipa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dov

pey era in acea relatie de 11 ani, dar voi nu mai erati impreuna de 2 ani???? ceva nu inteleg.

sa inteleg ca ati fost impreuna si prima data tot cand era cu aceasta tipa?

...prima mea dragoste la 18 ani...au trecut niste ani...(fiecare a avut viata lui , eu necunoscand-o pe-a lui , in toti acesti ani nu l-am mai vazut)ne-am reantalnit si s-a reluat relatia... suntem amandoi trecuti de 40 ani! Acum imi dau seama ce nu ai inteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nici nu stiu de ce suferi mai tare: ca ti-ai pierdut dragostea, sau ca te-a tradus persoana de la care nu asteptai asa ceva?
Uneori, chiar intr-o casatorie, cei doi parteneri nu-si mai aduc aminte de cum erau la inceputuri...uita de ce s-au indragostit. Cred ca n-ar trebui sa-ti legi relatia ta de trecut, una era la 18 ani, alta-i acum. Poate ca trecutul v-a facut sa sariti peste cateva etape acum, insa nimic altceva. O dragoste, o relatie...o dezamagire. Nimic nou sub soare (daca poti trece peste "da, dar de ce tocmai mie?").

Imi place mult determinarea ta. I-ai spus "pa" fara dubii, ai suferit (ca orice om) cu demnitate (sunt curios, n-a incercat sa te convinga sa va impacati?), incerci sa te aduni din cioburi, in fond nu esti singura si nici nu poti fi cata vreme ai un copil.
Dar nu-i bine sa privesti barbatii cu scepticism, ce-a fost a fost, de ce s-ar mai intampla? Daca ar fi dupa mine, cred ca ti-as zice ca nu-i bine sa-ti abandonezi sufletul in fata cuiva niciodata...e bine sa ai un colt al tau, sa te protejezi, mereu, mereu...asa am gandit toata viata, dar poate ca n-as mai zice asa ceva, devreme ce eu mi-am incredintat fara nici o grija sufletul sotiei mele...fara nici o protectie. Nici nu stiu cum e mai bine.

...si de ce sa nu-ti imaginezi ca esti doar o fetiscana care si-a pierdut iubitul, la fel ca in copilarie, iar cei dragi tie, sau noi, cei carora le-ai cerut parerea, sa-ti spunem, amuzati: las', ca-ti trece, pana te mariti...si tie chiar sa-ti treaca, pentru ca e normal sa fie asa, numai noi, adultii, complicam viata si vrem, mereu, sa dam timpul inapoi...ei bine, asta nu se poate. Niciodata. Stii de ce? Pentru ca timpul nu merge decat inainte. Iar tu si noi, la fel ca el.

M-am cam lungit...nici asa n-a prea iesit exact ce am vrut sa spun...dar e o varianta.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Nici nu stiu de ce suferi mai tare: ca ti-ai pierdut dragostea, sau ca te-a tradus persoana de la care nu asteptai asa ceva?
Uneori, chiar intr-o casatorie, cei doi parteneri nu-si mai aduc aminte de cum erau la inceputuri...uita de ce s-au indragostit. Cred ca n-ar trebui sa-ti legi relatia ta de trecut, una era la 18 ani, alta-i acum. Poate ca trecutul v-a facut sa sariti peste cateva etape acum, insa nimic altceva. O dragoste, o relatie...o dezamagire. Nimic nou sub soare (daca poti trece peste "da, dar de ce tocmai mie?").

Imi place mult determinarea ta. I-ai spus "pa" fara dubii, ai suferit (ca orice om) cu demnitate (sunt curios, n-a incercat sa te convinga sa va impacati?), incerci sa te aduni din cioburi, in fond nu esti singura si nici nu poti fi cata vreme ai un copil.
Dar nu-i bine sa privesti barbatii cu scepticism, ce-a fost a fost, de ce s-ar mai intampla? Daca ar fi dupa mine, cred ca ti-as zice ca nu-i bine sa-ti abandonezi sufletul in fata cuiva niciodata...e bine sa ai un colt al tau, sa te protejezi, mereu, mereu...asa am gandit toata viata, dar poate ca n-as mai zice asa ceva, devreme ce eu mi-am incredintat fara nici o grija sufletul sotiei mele...fara nici o protectie. Nici nu stiu cum e mai bine.

...si de ce sa nu-ti imaginezi ca esti doar o fetiscana care si-a pierdut iubitul, la fel ca in copilarie, iar cei dragi tie, sau noi, cei carora le-ai cerut parerea, sa-ti spunem, amuzati: las', ca-ti trece, pana te mariti...si tie chiar sa-ti treaca, pentru ca e normal sa fie asa, numai noi, adultii, complicam viata si vrem, mereu, sa dam timpul inapoi...ei bine, asta nu se poate. Niciodata. Stii de ce? Pentru ca timpul nu merge decat inainte. Iar tu si noi, la fel ca el.

M-am cam lungit...nici asa n-a prea iesit exact ce am vrut sa spun...dar e o varianta.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ca mi-am pierdut dragostea...a mai pierdut-o cand eram o fetiscana...da, sufar ca el , cel in care am avut cea mai multa incredere m-a dezmagit.Poate a fost greseala mea ca ,,mi s-a parut" ca timpul nu l-a schimbat deloc. Poate ca nu trebuia sa-i acord atata incredere,sa las trecutul acolo unde era,sa nu ma expun atat de mult , cum am facut-o in alte situatii precedente. Eu sunt cumva mai rationala privind sentimentele ,m-am lasat insa de data asta luata de val in relatia cu el. Imi amintesc acum ca-mi spunea ,,esti prea toleranta, de aceea toata lumea profita de tine" se referea in diverse situatii ,in care el ar fi procedat diferit.
,,Imi place mult determinarea ta. I-ai spus "pa" fara dubii, ai suferit (ca orice om) cu demnitate (sunt curios, n-a incercat sa te convinga sa va impacati?), incerci sa te aduni din cioburi, in fond nu esti singura si nici nu poti fi cata vreme ai un copil." Din momentul in care am constatat ca in tot acest timp el de fapt nu se despartise fizic de cealalta femeie si cine stie cum o prostise si pe ea, in locul ei m-as fi deplasat si as fi lamurit situatia..scurt! Da, i-am spus ,,dispari" cu toate ca am suportat consecintele. Si?! Nu m-au atins cu nimic pentru ca nu am fost nimic din ceea ce incerca sa demonstreze...El stie foarte bine asta , n-ar fi alergat atata timp la mine. M-a iubit si-atunci, si-acum, asta este sigur ,doar ca i-a scapat ca pot avea curajul si ,,capacitatea" sa descopar tot.Probabil m-a considerat prea ,,dependenta" de el sau de ce nu, o naiva (asta ca sa nu zic proasta). Prin ceea ce i-am zis a inteles ca situatia ,,am rezolvat-o" rapid si ca nu-l pot intelege in veci, deci ce explicatii sa-mi dea?! Da, pana ma marit imi trece...sper, atunci in trecut mi-a trecut dar nu l-am uitat toata viata iar atunci aveam toata viata inainte. Acum nu-mi iert : intoarcerea la cineva din trecut, toleranta la multe ,din partea lui am avut detule de tolerat si faptul ca mi-am deschis sufletul la maxim in fata celui pe care l-am considerat marea mea dragoste adevarata!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Rufus

Stia ce valoare au aceste cuvinte ,,dispari" spuse de mine!!!! Nu a incercat sa ne impacam , a incercat ceva dar n-are nicio legatura cu asta!Imi vine sa rad acum (am prins putina putere si de la voi, va multumesc pentru asta)cu ceva timp inainte de aceasta intamplare(cam o saptamana), era frig, cumplit de frig si-i spuneam : ,,ce cald a fost asta-vara , mi-e dor sa mergem la pescuit!" Deci , la prima vedere totul era in regula!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timeea spune:

Luisa,
daca poti , spune-ne de ce s-a terminat relatia cu el intaia oara.
Poate avea mare legatura cu prezentul, numai sa analizezi bine - de ce s-a terminat atunci .
Oamenii nu se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui timeea

Luisa,
daca poti , spune-ne de ce s-a terminat relatia cu el intaia oara.
Poate avea mare legatura cu prezentul, numai sa analizezi bine - de ce s-a terminat atunci .
Oamenii nu se schimba

atat el cat si eu eram foarte tineri adica 18 ani. Atunci, erau alte vremuri,eu nu imi incepusem viata sexuala ,el probabil era in plina ascensiune,intr-un fel ,,m-a protejat",cred! A fost o pauza care atunci cum parea a devenit definitiva! Mai tarziu eu m-am casatorit (virgina fiind) ,am nascut baiatul pe care-l am, am divortat si....mai tarziu ne-am reantalnit adica acum 2 ani. Nu am avut un motiv anume sa ne despartim, ne-am pus amandoi aceasta intrebare cand ne-am reantalnit ,cert este ca amandoi am recunoscut ca: ,,te cautam in fiecare partener(a)" expresiile nu au fost acestea dar aceasta este concluzia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mda..cand citesc postarea ta ma gandesc ca probabil fluturii pe care i-ai simtit ti-au adus aminte de tinerete......adica scuze de vremea fluturasilor..18-20..
....cand citesc despre el e doar un alt individ imatur care nu si-a definitivat viata....bleah....a tinut-o pe cealalta sa vada cum iese cu tine?
Ma duce cu gandul la bancul ala comunist..cred ca-l stiti..care in fine...se termina cu "ma tu ce ai in cap?masinutze tractorase piulite surubele"...deci am zis tot.A fost frumos..a trecut.....asta e...suferi prea mult pentru o femeie matura si trecuta prin viata.....nesimtitu` s-a dus e tot cu aia..si tu?dai satisfactie?

ai grija de tine de voi...

Madalina de minunica poze cu Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput