Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
sabina- cica capetele trebuiau sa cada ele caci erau vizibile. La mine a umblat cu penseta, nu stiu daca a scos ceva fir, mi-a spus doar ca a deschis un pic operatia ca sa pot elimina ce se strange.
Mi-a spus sa fac tratament cu betadina si Actovegin gel.

Legat de metode contraceptive eu sunt in pom si pomul cu mine. Pastile nu pot din cazuza ca ingroasa sangele, iar eu am deja sangele gros ca daia fac si tratament cu Clexane. Of, inca 3 saptamani si scap, dar anticonceptionale nu am voie toata viata, oricum nu erau o placere.

Steriletul ma gandesc ca e la fel ca si pastila, tot cu hormoni nu?
Cred ca ramanem la prietenul prezervativ.

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

virgi mine mi-a insistat pe sterilet, dar eu nu sunt de acord cu acesta
multe fete(din odisee)iau contraceptive orale dupa vizita la dr

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Vero, scuza-ma ca ma bag, dar de ce nu esti de acord cu steriletul? Ce dezavantaje are, ca eu mi-as pune si nu prea sunt in tema...
Anticonceptionale n-aveam voie sa iau inainte de sarcina din cauza unor noduli la sani, nu stiu daca mai e cazul, dar parca tot nu as lua pilule cu hormoni, ma gandesc ca un sterilet e mai putin invaziv... sau gresesc?

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

steriletul nu permite oului fecundat sa se ataseze in peretele uterului

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

[quote]citat din mesajul lui Crissy_C

[quote]citat din mesajul lui mamanati

Cristina, da a fost o oferta bunicica, desi nu valoreaza 700 euro.
Nu prea sunt incantata, rotile sunt din plastic si o cam zdruncina pe bubulina. Landoul e cam ingust, nu stiu la iarna daca va incapea infofolita in el.
Am vazut ca si carutul vostru are roti de plastic, n-o zdruncina pe printesa. Imi place culoare. Si al nostru, ala primimul, era lime cu gri, dar n-a fost sa fie. Ne obisnuim cu asta, care are un plus, e foarte usor manevrabil.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori Emilia-Beatrice (10-iun-2010) si Camelia-Nicole (20-aug-2006)

Nati, nu are roti de plastic, sunt cu camere de aer, nu o zdruncina dar in schimb parca merge mai greu carutul, mai ales ca landoul e fff greu, deci la deal obosesc impingand. Abia astept sa trec pe varianta sport, ala e ca un fulg, si o sa-l pot urca si cobori pe scari singura, ca la asta am nevoie de ajutor.
Oricum, va multumesc tie, Sabinei si IoaneiT pt pontul cu site-ul asta, pe aici sigur nu gaseam ceva sa-mi placa mai mult si la raportul asta calitate pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Si noua pediatru ne-a spus la fel sa lasam intre bcg si cel care se face la 2 luni un interval de o luna.

deci daca facem bcg-ul mai tarziu de o luna a copilului sa o anuntam ca sa facem Infarixul mai tarziu un pic.

Fetele, care ati nascut la Medlife, ati fost sunate pt BCG?

Mamica lui Mihai Rares

Nico da, m-au sunat aseara pt BCG, mergem vineri. Si noua ne-au zis sa ne grabim cu bcg-ul, ca sa avem o luna intre asta si vaccinul de 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

legat de contraceptive eu am facut fertilizare din cauza ca n-aveam decat o trompa si aia blocata iar acum ma gandesc daca exista vreo posibilitate sa se fi deblocat in timpul sarcinii,nu de alta da'n-am nevoie de surprize...ar fi culmea,dupa 7 ani de incercari si chin

mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010)
http://emma-antonia.weebly.com/

eu am avut-o pe alexandra dupa 6 ani incercari si chin, sotul nu a acceptat nici un fel de investigatii. In anul ala am fost in Creta si am stat in spartul valurilor si am rams, apoi am vrut al doilea copil,am asteptat 2 ani dupa cezariana si nu ramaneam, in final am ramas dar am pierdut sarcina, anul trecut am fost la bulgari si m-am gandit eu sa stai din nou in spartul valurilor si au iesit gemenele. acum mi-am legat trompele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:

azi am mers la medic ginecolog pentru consult si vreau sa ma plang ca sunt o toanta
m-a intrebat ce metoda de contraceptie vreau si nici nu mi-a trecut prin cap diafragma(drept e ca mi-a enumerat si ea doar 3 prezervativ, pastilute si sterilet)
deja mi-am cumparat pastilutele dar sper ca la 6 luni cand o sa fac babesul sa ma transfer pe diafragma
eu nu am folosit contraceptive orale si acum am o mica groaza de ele
inca ceva...daca incep sa iau de astazi si, sa spunem,am un ovul liber nu exista"riscul" sa raman insarcinata?
nu am avut menstruatie dar menstruatia vine dupa eliminarea primului ovul... eu de unde sa stiu ca nu a scapat vreunul?

10.05.2010

Veronica, daca imi amintesc eu bine, regula la pastile era sa te protejezi in continuare printr-o alta metoda (de ex. prezervativ) timp de 7 zile dupa ce incepi contraceptivele orale - atat dureaza pana incep sa-si faca 100% efectul. Doar daca le incepi din prima zi a ciclului nu se mai aplica regula asta - in acest caz protectia incepe imediat (de fapt nu exista riscul sa se fi eliberat vreun ovul, asa cum zici si tu).
Sper ca te-am lamurit

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:

azi am mers la medic ginecolog pentru consult si vreau sa ma plang ca sunt o toanta
m-a intrebat ce metoda de contraceptie vreau si nici nu mi-a trecut prin cap diafragma(drept e ca mi-a enumerat si ea doar 3 prezervativ, pastilute si sterilet)
deja mi-am cumparat pastilutele dar sper ca la 6 luni cand o sa fac babesul sa ma transfer pe diafragma
eu nu am folosit contraceptive orale si acum am o mica groaza de ele
inca ceva...daca incep sa iau de astazi si, sa spunem,am un ovul liber nu exista"riscul" sa raman insarcinata?
nu am avut menstruatie dar menstruatia vine dupa eliminarea primului ovul... eu de unde sa stiu ca nu a scapat vreunul?

10.05.2010

Veronica, daca imi amintesc eu bine, regula la pastile era sa te protejezi in continuare printr-o alta metoda (de ex. prezervativ) timp de 7 zile dupa ce incepi contraceptivele orale - atat dureaza pana incep sa-si faca 100% efectul. Doar daca le incepi din prima zi a ciclului nu se mai aplica regula asta - in acest caz protectia incepe imediat (de fapt nu exista riscul sa se fi eliberat vreun ovul, asa cum zici si tu).
Sper ca te-am lamurit

da corina, am inteles multumesc
dar iarasi prezervativ? ca s-a scarbit sotul de 4 ani de cand foloseste (datorita dorintei mele, of course)

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:

da corina, am inteles multumesc
dar iarasi prezervativ? ca s-a scarbit sotul de 4 ani de cand foloseste (datorita dorintei mele, of course)

10.05.2010

Stai ca n-am inteles bine: tu te-ai hotarat pana la urma asupra unei metode, sau te mai gandesti?
Eu m-am impacat destul de bine cu pastilele, atunci cand le luam - mi-au rezolvat problemele cu tenul, ciclul era mai putin dureros, etc.
ca sa iei cea mai buna decizie pt voi!

Mergi la inceput

mi-am cumparat deja Cerazette dar sunt in cutie
eu as merge pe diafragma dar nu vreau sa dau bani iar pe consult asa ca astept 6 luni in care, in pricipiu , iau pastilute
mie mi-e teribil de groaza de caracterul avortiv a unor metode contraceptive si din cate am citit inclusiv pastilele au acest caracter(desi tertiar)

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Si noua pediatru ne-a spus la fel sa lasam intre bcg si cel care se face la 2 luni un interval de o luna.

deci daca facem bcg-ul mai tarziu de o luna a copilului sa o anuntam ca sa facem Infarixul mai tarziu un pic.

Fetele, care ati nascut la Medlife, ati fost sunate pt BCG?

Mamica lui Mihai Rares

Nico da, m-au sunat aseara pt BCG, mergem vineri. Si noua ne-au zis sa ne grabim cu bcg-ul, ca sa avem o luna intre asta si vaccinul de 2 luni.

asta inseamna ca ne vine si noua randul curand
sunt cu ochii pe telefon

merci mult

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput