Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (3)
Raspunsuri - Pagina 17
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Iulika tu cum te simti? Vad ca ai un pui mai mic chiar decat printesa mea cu 4 luni, cum te descurci acum si cu bb 2 in burtica? _ |
Buna ziua!!
Påi ma simt foarte bine.Noi am vrut 2 copii cu diferente mici inter ei ..ei bine asa va fi.Stiu ca e greu la inceput dar taare frumos..
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Madutza asa e sistemul aici.voi merge la morfo la 18 såpt( asa am fost si la prima sarcinå) si cam atat.Apoi e in functie de cum ma simt si ce hotaraste moasa la controlul lunar (dupå 7 luni din 2 in 2 såpt).Inimioara o asculta la fiecare intalnire.A fost perfect pt mine in prima sarcina.Fara stres si altele.Bine eu nu zic acum ca voi trebuie så faceti ca mine dar e taaare stresant så mergi la eco lunar, nu mai spun såptamanal.Pårerea mea
Yasmi multa sånåtate buburuzei si distractie faina in concediu.
Påi eu nu am stiut ca tre så spun si kilogramele..Bine ca mai bine nu mai spun..Am 61 kile.Nu am reusit så dau decat vreo 9 jos de cand am nascut..am luat destul..Dar asta e alta povetse.Eu m-am simtit minunat.
Si mie la calendar mi-a iesit ca fac baiaetel.Si asa ma vadeam mama de 2 baieti.Så merg la discoteca cu ei.
Da chiar asa..sunt multe sårb in luna iulie.Ceva petreceri??La odiseea cu Bruce trageam niste chefuri si petreceri de ne bagam sub mese de ras..bine, petreceri virtuale..Super fain!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+
Bruce, minunea noastrå
spiridusha spune:
Ce frumos, Iulika, si eu vreau mai multi copii :) tot asa apropiati ca varsta...sper sa ma descurc! Sarcina usoara!
Nu prea se vede nimic acum la eco, nu? ca am 4 sapt si 3 zile de la UM. Astept pana la 5 sapt si ceva si pe urma mergem sa ne vedem :)
madutza_bra spune:
roxy, eu fac mai bine azi. utrogestanul il iau oral, la fel am luat si in sarcina cu cristi. I patila dimineata si 2 seara+ 1 acid folic/zi.
Nu mai stiu daca v-am spus ..m-am programat pentru morfofetala +DT pe 16 august. Voi avea 13 sapt si 1 zi, poate voi afla si ce am in burtica
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
madutza , cred ca abia astepti, ca si noi, de altfel.
eu sapt viitoare mai merg, cu toate ca am fost ieri , asta ca sa ma linistesc si am facut si eco, a zis ca ne vedem si sapt viitoare sa-i duc analizele si nu stiu daca mai imi face eco iar, eu as vrea
apoi sa vad cand ma programeaza si pe mine la morfologie si DT.
de ce nu iei utrogestanul vaginal? este mult mai bine, cred.
S-a intamplat minunea mult asteptata6+
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza , cred ca abia astepti, ca si noi, de altfel. eu sapt viitoare mai merg, cu toate ca am fost ieri , asta ca sa ma linistesc si am facut si eco, a zis ca ne vedem si sapt viitoare sa-i duc analizele si nu stiu daca mai imi face eco iar, eu as vrea apoi sa vad cand ma programeaza si pe mine la morfologie si DT. de ce nu iei utrogestanul vaginal? este mult mai bine, cred. S-a intamplat minunea mult asteptata6+ |
pai..ma simt mai bine sa-l iau oral...si asa am destule scurgeri si fara el. Plus ca se pare ca isi face f bine efectul si luat oral
Si eu mai merg sapt viitoare cu rez de la o parte din analize, apoi sper sa mai marg peste 1 luna ca parca nici sa merg saptamanal la dr nu prea imi place
Mai am acum o per de alergat, facut analize, luat rezultate, laut trimiteri de la dr de fam..etc. Apoi sper sa ma ami linistesc cu alergatura. Parca tot timpul tb sa merg undeva la cate o programare si memoria nu prea ma ajuta..si stau cu teancul de biletele dupa mine sa nu uit cate ceva
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
Merg sa ma intind si eu putin in pat , ca s-a culcat piciul si tb sa profit
Povestea nasterii
Poze
bb_yasmi spune:
m-am trezit si eu.... cine mai e???
mai 2 ore si plec la dr.
mamica fericita de 2+ si 6+
maine suntem in Antalya!! yupiii
bb_yasmi spune:
nici la mine nu funct calend
mamica fericita de 2+ si 6+
maine suntem in Antalya!! yupiii
roxy_s spune:
bb_yasmi sa intri sa ne zici ce-ai facut la doctor.
eu sunt super adormita si am o greata de nu mai pot.
mi-a adus mamade fripturica de curcan, clatite si pepene . am mancat tot si acum mi-e o greata nici apa nu intra.
S-a intamplat minunea mult asteptata6+