Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 5

Shines spune:
loutzy..m-am innebunit..zi-mi pe privat la ce te referi..acu ma gandesc la toate cutiile cumparate pana acu
eu stiu de un lapte care e super prost..incepe cu T..si unu cu o vacutza....daca va uitati pe fundul paharului dupa ce beti se vede decantat laptele praf sau ce o fi ala..si gustul e oribil..
eu beau numai la sticla laptele 14+

roxx26 spune:
ahaaaaa, gata loutzy, m-am prins acum cum e cu cutiile de lapte. Habar n-am avut. Mersic de sfat!
bebelu, multumesc de lamuriri cu laptele nepasteurizat,. adevarul e ca nu mai am de ani de zile pe cineva de incredere de la care sa cumpar. Asta e, cumparam de la supermarket...
_
BB e deja pe drum 12+
bebe creste

bebelusi spune:
Loutzy te rog sa nu te superi, dar as vrea daca sepoate sa ne explici mai in detaliu, ca eu m-am incurcat in cutii dreptunghiulare si patrate, pentru mine toate erau la fel. Am un bebe de 1.5 ani si nu stiu ce lapte sa ii dau ca nu ma pricep, ii dau de obicei Zuzu sau Mandra. As vrea sa imi spui parerea ta , ce sa ii dau, ce e cel mai bun....daca tot te pricepi. Te rooooooogggggg
Pentru fata eu mi-am cumparat Crema Bioten de la Elmiplant, e buna, ieftina si fara parabeni
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Shines spune:
si eu tot de la bioten am creme bebelusi..stiam ca sunt mai naturale
dar mai am una anti-rid de la garnier..si nu mai am cutia sa citesc ce scrie la compozitie 14+

bebelu86 spune:
Loutzy cred k incepe furtuna
k la noi tuna si fulgera in prostie si e si innorat.
au zis k toata sapt asta va fi asa..cand soare cand ploaie..
asa k luati=va umbrelele la voi
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu
13+
858 SMS PT COPII

bebelu86 spune:
Shine da-i o cautare pe google k tre sa gasesti prospectu
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu
13+
858 SMS PT COPII

loutzy spune:
Ati vazut in hipermarket cutii de lapte care stau in frigider(gem zuzu, milli, cedra, tnuva, danone)(privite de deasupra au forma patrata) si cutii care stau tot in zona prod reci dar nu in frigider(gen la dorna)(privite de deasupra au forma dreptunghiulara). Cele gen la dorna au termen de valabilitate de 3-6 luni si contin lapte praf si unii conservanti. DE preferat e sa le cumparati pe cele care au forma patrata privitind dopul/fundul cutiei, sunt in frigidere si au termen de valabilitate mai scurt(30 zile).
Nu stiu cat de inteleasa m-am facut. 12+

shubulina spune:
Eu folosesc apidermin pt fata,foloseam si ianinte de sarcina si sunt super multumita.Nu prea imi mai place cum miroase in ultimu timp,da nu atat de rau...

Shines spune:
pricepui acu ms mult loutzy
bafta maine la eco..sa ne spui numai vesti bune..si poate ne spui si de carucior.. 14+

Shines spune:
am cautat bebelu..da nu gasesc
pe pagina lor de net..cand dau la compozitie.imi apare pagina goala
da ma duc maine intr-un magazin si citesc cutia, chiar sunt f curioasa ..macar sa stiu daca o mai folosesc sau nu 14+