Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 4

loutzy spune:
roxx incearca sa bei de ex de la cedra(napolact)sau milli, incearca sa iei din laptele care se afla in general in frigidere. Evita laptele care e in cutii dreptunghiulare. Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau. 12+

Shines spune:
normal ca ramane
faza e ca eu beau foarte mult lapte(mili)..1.5 l/zi..nu am ce face ..nici nu stiu cum sa aleg si ce sa aleg,pe toate scrie lapte pasteurizat la temp inalta si cam atat... 14+

bebelu86 spune:
am revenit si eu k al meu s-a bagat la nu stiu ce film pe protv si a zis k nu mai vrea al pc..
iar mie cum nu-mi plac facaturile alea de batai...prefer sa nu ma uit.
ma bate gandu sa fac gris cu lapte.
vreau dulce
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu
13+
858 SMS PT COPII

roxx26 spune:
pai laptele din piata nu e nepasteurizat, ceea ce nu e recomandat pt pericolul de a te infecta cu lysteria?? nu mai inteleg nimic...
loutzy, normal ca nu ma supar. dar lamureste-ma, ca sunt in ceata! napolact si milli de cate am cumparat eu sunt tot in cutii dreptunghiulare!!!
_
BB e deja pe drum 12+
bebe creste

roxx26 spune:
ma abat un pic de la subiectul de discutie ca e o treaba care ma roade rau...undeva in dreapta ecranului avem o reclama la supereva. Bai, ma dispera tipa in costum de baie mov, pai poze cu gagici cu abdomen plaaaat ne trebe noua pe forum de femei gravide?? Ntz, ntz, ntz, ma face la nervi chestia asta...ma intreb cum o sa-mi pice peste vreo 3-4 luni
_
BB e deja pe drum 12+
bebe creste

loutzy spune:
privita de sus cutia e patrata si iti precizeaza k trebuie tinuta la frigider, iar cele UHT privite de sus cutiile sunt dreptunghiulare(sper sa intelegi la ce m refer). Lapte din piata nu cumpar. 12+

bebelu86 spune:
Roxx eu chiar am intrebat medicu cum e cu laptele si branza pasteurizate/nepasteurizate
si a zis k cele mai sanatoase sunt cele de la tarani clar...
numai dc cunosti persoanele de la care iei. sa fie curate, sa se intample tot procesu intr=un mediu cat mai curat..si sa nu dureze ff mult de cand e laptele muls pana il vinde..k altfel apar niste baterii care nu sunt bune si dau listeria.
daca nu ai pe cineva de la care sa iei, cele mai sigure sunt cele pasteurizate.
eu inafara de branza...laptele sa nu-l vad...decat dc imi fac mamaliga..
in rest...bleachh...
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu
13+
858 SMS PT COPII

shubulina spune:
Buna burtoasele.M-am trezit si eu acu vreo jumatate de ora.M-am plimbat ce m-am plimbat prin mall,apoi ne-am asezat sa mancam si dupa n-am mai avut putere decat sa ne indreptam spre casa.Vroiam sa ne mai oprim sa luam una alta,da sotu cica i-era si lene sa coboare din masina

bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 ma abat un pic de la subiectul de discutie ca e o treaba care ma roade rau...undeva in dreapta ecranului avem o reclama la supereva. Bai, ma dispera tipa in costum de baie mov, pai poze cu gagici cu abdomen plaaaat ne trebe noua pe forum de femei gravide?? Ntz, ntz, ntz, ma face la nervi chestia asta...ma intreb cum o sa-mi pice peste vreo 3-4 luni ![]() _ BB e deja pe drum ![]() bebe creste |

fa-te ca nu o vezi...
pe mine ma dispera acu ceva vreme un tort care arata demential..vad k nu mai e acu
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt

858 SMS PT COPII

loutzy spune:
E bine bebelu k poti papa macar branza. Eu singura problema pe care o am e cu carnea, sa nu o vad mai ales seara.
AM vazut k fulgera afara sper sa nu ploua maine dimineata k trebuie sa ajung la medicover victoriei la 10. 12+