Avem castigatorii la concursul I love DC

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihai_iacobs spune:

Si chiar acum am mai citit inca o data regulamentul ca am avut pana acum senzatia ca sunt tampit, din ce a incercat sa imi explice fiecare din voi. In nici un loc nu se precizeaza ca trebuie sa fii membru de cand hau si parau ca sa poti vota ci doar ca sa fii membru inregistrat si sa participi la discutiile de pe forumuri.
Asta doar ca sa nu am eu impresia ca sunt idiot.
Imi cer mii de scuze nu vreau sa supar pe mine doar ca sunt revoltat ca adminul nu a incercat nici macar acum sa ne dea o explicatie clara ca doar de aceea discutam pe forum.
Ca sa nu mai spun ca datele nici macar acum nu sunt actualizate in regulament.
Sa nu mi-o luati in nume de rau dar nu vreau sa se creada ca sunt limitat intelectual si ca nu am si eu pareri justificate............se cere in regulament sa participi la discutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocofleana spune:

Ce sa faci?Dezavantajul de de a fi incepator!
Oricum nu cred ca o persoana poate avea atatia prieteni sa ii voteze ambele poza!Cat timp poti avea sa stai la calculator si sa stai de vorba cu lumea..plus ca iti mai faci si prieteni adevarati?!

Mergi la inceput

Asa, asa domnule doctor trebuie sa participam la discutii!
Propun sa dezbatem ceva subiecte: care este poza cea mai haioasa si originala care va castiga? Primele 2 care....posibil..de ce nu?Sunt si acelea fotografii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danbnd spune:

Eu ma vad nevoit sa repet un mesaj care a ramas ne-moderat de vreo 2 ore, poate i-a scapat moderatorului sau ceva e in neregula cu ce am scris. Pana ma obisnuiesc putin cu utilizarea forumului o sa va rog sa-mi scuzati repetarile sau greselile.

La voi cam cat dureaza “moderarea” mesajelor?

Aveti HTML ON sau OFF?

Azi-noapte m-am straduit sa fac o descriere cat mai frumoasa a pozelor postate in concurs -DAN-2 INGERASUL ZBURATOR, prima oara am creat un nou subiect de discutie..OOPS!!! apoi din NE-MODERAT, mesajul mi-a fost sters. Noroc ca il salvasem .doc si asa l-am putut posta azi aici, pe la pagina 3, dar a trecut repede si neobservat, fapt ce m-a cam bosumflat

“E cam greu de crezut ca votarea este fraudata; nu stiu cum se face, dar cei de pe primele doua locuri au voturi de la utilizatori cu vechimi destul de diferite, iar daca userii sunt de fapt ale aceleiasi persoane, administratorul si-ar fi dat seama pana acum prin verificarea IP-urilor sau claselor de IP. Ramane intradevar un semn de intrebare asupra diferentei semnificative pe care o au primii doi, dar daca tot suntem aici, nu ne ramane decat sa avem incredere in organizator. Cine detine un astfel de site poate face oricand cadouri precum premiile actualului concurs oricui doreste, nu cred ca si-ar risca "imaginea" prin acceptarea tacita a unor eventuale fraude."

INGERASUL meu ZBURATOR saluta bebeii de pe site; bebe, bebe, bebe...

dan-2 -

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=1

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/I%20Love%20DC/dan-2.jpg" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Restrictia de a nu putea vota daca esti membru prea nou are la baza ideea de a evita frauda (useri care se inregistreaza cu mai multe conturi ca sa-si voteze pozele).

Intre timp am adaugat juriul (initial nu era) si datorita ponderii juriului o eventuala frauda are un impact mult mai mic. De aceea am decis sa mai "relaxez" masurile anti-frauda dand ocazia mai multor membrii sa voteze.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Multumim!

Mergi la inceput

mda...oricum scopul site-ului prin acest concurs este atins!O metada buna de a creste traficul site-ului

Mergi la inceput

apropo este permis sa trimitem PM cu albumul si sa rugam participantii sa ne voteze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

pt. mihai_iacobs: decizia de a tine secrete masurile anti-frauda pe care le-am implementat este una simpla: nu dorim sa dam amanunte ca aceste mausir sa fie cat mai efective. Ca sa fac o analogie, cand iti instalezi acasa o alarma nu publici pe usa de la intrare manualul de utilizare...

Ne pare rau ca ai fost indus in eroare de regulament si ne vom stradui ca pe viitor sa fim mai clari. Succes la concurs!

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

aici ai avut dreptate!

Mergi la inceput