Avem castigatorii la concursul I love DC
Raspunsuri - Pagina 4
desprecopii spune:
Vreau sa va amintesc faptul ca o mare pondere (60%) din votul final este al juriului. Juriul este instruit sa voteze calitatea fotografica a pozelor - in definitiv este un concurs de FOTOGRAFII.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ANISO spune:
Hai ca tace cine trebuie.Asteptam incontinuare,daca ni se permite.Mie ,personal imi e cam frica.stiu ca nu prea e bine sa vorbesti cu voce tare pe aici.Tu nu pierzi nimic,dar eu nu vreau sa fiu data afara.M-am atasat de cateva fete.
desprecopii spune:
PS: Juriul final nu voteaza pe prietenii.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
danbnd spune:
E cam greu de crezut ca votarea este fraudata; nu stiu cum se face, dar ingerasii de pe primele doua locuri au voturi de la utilizatori cu vechimi destul de diferite, iar daca userii sunt de fapt ale aceleiasi persoane, administratorul si-ar fi dat seama pana acum prin verificarea IP-urilor sau claselor de IP. Ramane intradevar un semn de intrebare asupra diferentei semnificative pe care o au primii doi, dar daca tot suntem aici, nu ne ramane decat sa avem incredere in organizator. Cine detine un astfel de site poate face oricand cadouri precum premiile actualului concurs oricui doreste, nu cred ca si-ar risca "imaginea" prin acceptarea tacita a unor eventuale fraude.
INGERASUL meu ZBURATOR saluta bebeii de pe site; bebe, bebe, bebe...
dan-2 - http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=1
elyanne spune:
Au fost destule concursuri unde membrii noi au luat primele locuri.
Asa ca nu va suparati ca nu va puteti vota pozele... Daca este o poza frumoasa sigur va fi apreciata de juriu.
Succes
I love DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i%20love%20dc&page=2" target="_blank">ely-1
mihai_iacobs spune:
Sa fim seriosi.
Nu suntem "ofticati" ca nu pozele noastre sunt votate, sau ca nu ne putem vota pozele, sau ca "stati linistiti si asteptati" ca "juriul" nu isi voteaza "prietenii"...ce Dumnezeu ca doar nu suntem copii. Insa se pare ca nici facultatea de medicina si statutul meu de medic, nu m-au ajutat sa inteleg regulamentul. M-am agitat sa trimit repede pozele ca cica pana in 15 iunie trebuie depuse....dupa aceea m-am agitat sa justific participarea la concurs ca cica daca nu justifici esti descalificat si ulterior nu se mai poate....apoi am ramas surprins ca data de deadline s-a modificat......in ultimele cateva zile apar pozele...cu duiumu........poti vota daca esti membru inscris.......ups da tre sa fie inainte de a incepe concursu........care de depunere a pozelor sau de votare........sa fim seriosi.......chiar asa?
Mi-e greu sa scriu toate astea pentru ca de cand ma "implic" pe forum, sunt surprins de fiecare data de o noutate sau de altceva decat eram eu lamurit pana atunci.Nu mi se pare onest fata de noi cei noi si vorba aia care avem bune intentii. Iar de clasament.....intr-adevar se voteaza originalitatea.......iar pe forum discutiile sunt de genu "scuza-ma draga ca ti-am dat doar patru puncte dar nu mi-am dat seama" sau "cum ti-ai denumit poza ca nu mai stiu si nu pot sa o votez".Multumim adminului pentru primirea noilor membrii pe acest site.
Felicitari insa, tuturor celor care intr-adevar ati facut poze minunate si ati trudit pentru ele.
ana_a spune:
Eliana, eram aproape sigura ca l-am recunoscut pe unul din juniorii tai in fotografia "ely-1" insa nu eram sigura. Acum m-am convins. Succes!
bucatica mea!
proud
Povestea afiselor noastre :
Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!