Avem castigatorii la concursul I love DC

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

Vad ca te pricepi sa imi critici pozele.Probabil ca ai pareri la fel de interesante si de celelalte poze ,mai ales ale nou venitilor.Din prietenie te sfatuiesc sa nu ti le exprimi,ca uite ce am patit eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANISO

Credeam ca alta persoana e moderator pe acest forum.Si mai cred ca toti membrii inregistrati au voie sa isi exprime parerile.Vad ca tu o faci cu ironie si vorbe pline de duh .Deci...scuza-ma.

Nu vezi bine. Doar mi-am exprimat parerea. Dar... te scuz

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nosanpyc spune:

Solicitare lamuriri regulament:

In regulamentul afisat la:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2091

se spune ca:

"2. DREPTUL DE PARTICIPARE

.....
Atentie - membrii care nu au la profil tara si orasul corect de resedinta, nu pot participa la tragerea la sorti a castigatorilor.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 29 aprilie 2010 si se va incheia la data 15 iulie 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data 15 iunie 2010. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 15 iulie 2010. "

Poate cineva, va rog, sa lamureasca urmatoarele lucruri:

1. Este tragere la sorti sau votare?
2. Se voteaza pana pe 15Iulie sau pana pe 04 August?
3. Daca un participant iese castigator cu doua poze, i se vor acorda amandoua premiile, sau doar unul singur (primul)?
4. Cu alte cuvinte, cele trei premii se vor acorda obligatoriu la trei useri diferiti?
5. Se va modifica regulamentul pentru a avea informatiile foarte clare acolo, in loc sa fie nevoie sa cautam prin forum?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nosanpyc

Solicitare lamuriri regulament:

Poate cineva, va rog, sa lamureasca urmatoarele lucruri:

1. Este tragere la sorti sau votare?
2. Se voteaza pana pe 15Iulie sau pana pe 04 August?
3. Daca un participant iese castigator cu doua poze, i se vor acorda amandoua premiile, sau doar unul singur (primul)?
4. Cu alte cuvinte, cele trei premii se vor acorda obligatoriu la trei useri diferiti?
5. Se va modifica regulamentul pentru a avea informatiile foarte clare acolo, in loc sa fie nevoie sa cautam prin forum?

Multumesc!

1. Castigatorii sunt desemnati prin vot.
2.Pana pe 04 august
3. Nu, doar unul singur
4. Da
5. cu siguranta experienta castigata la fiecare concurs va ajuta organizatorii in formularea unor regulamente cat mai clare si cuprinzatoare pt concursurile urmatoare

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru raspunsuri, dar mai am o multime de necunoscute...

Dupa punctajele afisate deja, mie mi se pare ca exista o diferenta intre modul de calcul al punctajului de la concursurile anterioare si concursul I love DC.

Puteti sa detaliati, clarificati formulele de calcul actuale.

De exemplu, pentru alt concurs:

http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=5
scrie:

Note explicative:- Juriul a avut o pondere de 60% din nota finala, votul general 40%
- Calculul punctelor s-a facut dupa urmatoarele formule:
--- Puncte Votare=numar puncte/numarul de puncte maxim obtiunut de o poza x 4
--- Puncte Juriu = numar puncte de la juriu / numar maxim puncte obtinut de o poza de la juriu x 6
--- Puncte Finale = Puncte Votare + Puncte Juriu

Din punctajele afisate la concursul din link mie nu-mi e foarte clar cum functioneaza formulele, se observa rasturnarea de clasament pe care o aduce votul juriului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANISO

Sigur vei primi raspunsul de la cineva mai avizat,dar dupa parerea mea...din ce am vazut la concursurile trecute,totdeauna e un user care castiga doua premii. Care sunt pozele tale ....ca sa le critic

Poti te rog sa argumentezi afirmatia ta, pentru ca mai sus Laura25, pentru acest concurs, e foarte clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

In prima faza voteza membrii Dc (ceea ce se vede acum). Apoi voteaza juriul si atunci o sa se vada cum functioneaza modul de calcul observat de tine la concursurile anterioare.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, cu cat e mai clar din start, nu dupa desemnarea castigatorilor, cu atat vor fi mai putine suspiciuni la finalul concursului.

Si eu, ca si voi, nu doresc decat sa fie in primul rand fair play, iar DC sa aiba un rating cat mai bun.

Cati membrii are juriul desemnat sa voteze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Deci atat pt votul general cat si pt votul moderatorilor+membrii alesi pana intrun punct calculatia este aceeasi - baza insa difera. Practic se stabileste cea mai mare valoare de puncte obtinuta de o poza in urma voturilor atat pt voturile generale cat si pt voturie moderatorilor. Aceasta valoare devine baza de calcul pt cele doua calcule.
Pt. fiecare poza care are cel putin un vot se imparte acet nr de voturi obtinute la numarul de mai sus - atat pentru general cat si pt moderatori si se obtine o valoare care reprezinta ponderea voturilor obtinute de fiecare poza in raport cu cel mai mare numar de voturi obtinut in acest concurs. Desigur poza care are cel mai mare numar de voturi va inregistra valoarea 1 in timp ce celelalte vor inregistra valori subunitare. Cele care nu au nici un vot vor avea implicit valoarea zero. In mod concret dat fiind faptul ca moderatorii pot sa aiba o alta optiune privind cea mai "cotata" poza exista probabilitatea - eu zic certitudinea - ca atat baza de calcul cat si implicit ponderea unei poze in raport cu aceasta baza de calcul sa fie diferita. Asa ca vom avea din start doua valori diferite in esenta pentru oricare din pozele care au inregistrat cel putin un vot.
Ca sa majoram importanta voturilor si in esenta pentru a diminua influenta voturilor "populare" ca sa le numim asa se creste ponderea voturilor moderatorilor in raport cu voturile generale inmultind cu 4 respectiv cu 6 cele doua valori obtinute de fiecare poza care a inregistrat cel putin un vot. Daca prin exemplu o poza are exact acelasi numar de voturi atat pt generale cat si pt moderatori prin aceasta ultima procedura ii creste cotatia cu 50% net in urma aplicarii ultimei proceduri de calcul in raport cu valoarea cotatiei de la votul general.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am si eu o problema: puteti corecta, va rog, la clasament, unde scrie "Ulimile 10 poze din top 100"? Multumesc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput