Avem castigatorii la concursul I love DC

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danbnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Deci atat pt votul general cat si pt votul moderatorilor+membrii alesi pana intrun punct calculatia este aceeasi - baza insa difera. Practic se stabileste cea mai mare valoare de puncte obtinuta de o poza in urma voturilor atat pt voturile generale cat si pt voturie moderatorilor. Aceasta valoare devine baza de calcul pt cele doua calcule.
Pt. fiecare poza care are cel putin un vot se imparte acet nr de voturi obtinute la numarul de mai sus - atat pentru general cat si pt moderatori si se obtine o valoare care reprezinta ponderea voturilor obtinute de fiecare poza in raport cu cel mai mare numar de voturi obtinut in acest concurs. Desigur poza care are cel mai mare numar de voturi va inregistra valoarea 1 in timp ce celelalte vor inregistra valori subunitare.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Cred ca exista si alte modalitati de ponderare care pot fi mai mult sau mai putin mai obiective, dar pana la o simulare ma abtin sa detaliez, si poate regula e definitiv batuta'n cuie.

Votul juriului este decisiv si nu ramane decat sa aibe toti incredere in obiectivitatea aprecierii acestora relativ la conditiile din regulament (ar trebui fata de regulamentul initial, dar acum, asta e; noul regulament a marit posibilitatile de participare dar a si permis oarecum devieri de la intentia de a promova site-ul chiar de catre copii).

Dupa lamuririle aduse, ar fi poate binevenita o revizie a punctajului final afisat in acest moment drept produsul dintre nr. de voturi si pctele obtinute, fie ele 1 sau 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca ar fi util daca ai propune concret fie un alt algoritm fie punctual cum anume ai proiecta(schimba) actualul algoritm. Nu este niciodata nimic batut in cuie - acum pt actualul concurs da, insa intotdeauna am fost deschisi pentru sugestii, observatii, proiecte care sa aduca un plus fata de ce este in prezent.
Poti sa deschizi un subiect in acest sens la sectiunea special dedicata:

http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=9

In mod sigur va fi citit si daca este obiectiv - chiar aplicat in viitor. Multumesc din start pentru preocupare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beef72 spune:

Inca nu pot sa votezi pozele,oare cite mesaje trebuie ca sa pot sa votezi?Enigma.De aceea este interesant.

Mergi la inceput

Inca nu este corectat"ulimile 10 poze"din Top poze.Toate pozele sunt"ok"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nosanpyc spune:

O intebare pentru Admin sau Marius:

Pentru ca mai este destul de putin timp pana la finalul concursului, puteti va rog sa specificati care sunt modelele pe care le veti oferii drept premiu si care este valoarea fiecaruia?

Asta in primul rand pentru a nu se intelege ca premiile vor fi alese la final, in functie de cine iese castigator, dar si pentru o mai buna reclama pentru SONY si o transparenta dovedita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Pentru ca mai este destul de putin timp pana la finalul concursului, puteti va rog sa specificati care sunt modelele pe care le veti oferii drept premiu si care este valoarea fiecaruia?

Eu cred ca asta "SONY" hotaraste, nu Admin sau Marius. Parerea mea!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sincer nu vad nici o chestiune de transparenta in a spune ce modele vor fi. Sunt cele oferite de SONY - eo chestiune pur promotionala - si fiind premii cred ca nu are nici macar relevanta. Sunt gratuite indiferent de modelele avansate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

Nosanpyc,care sunt pozele tale?

Mergi la inceput

nu prea conteaza premiul ,conteaza ca am aratat iubirea noastra fata de copii nostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

spamul de la concurenti pe email e permis? daca nu, care e procedura?

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput