A venit ajutor , dragi moldoveni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ioana, oamenii pusi in situatii-limita reactioneaza diferit decat in viata de zi cu zi. Nu ai de unde sa stii daca e felul ei de vorbi , de a se purta in mod normal. Nu ai de unde sa stii calitatile ei de dascal doar dupa iesirea respectiva. Si din cate stiu eu nu e nici un temei legal/etic sa dai afara un om pt ca s-a ratzoit la presedintele tarii. A fost o iesire neeleganta (ca sa ma exprim delicat) si deloc demna. Dar nu e motiv sa ramana fara slujba, daca in relatia cu copiii nu e asa.
Acum pt faptul ca nu avea asigurare la casa mai e oarecum scuza ca in zona respectiva din Dorohoi nu au fost niciodata inundatii de asemena proportii(cel putin in ultii 50 de ani) . Mai iesea uneori jijia din matca, dar nu lua case pe sus, inunda putin gradinile. Acum a plouat ingrozitor de mult intr-o perioada f. scurta de timp.

Daca e sa ii iei la bani marunti privind pregatirea si comportamentul, multi din dascali nu ar trebui sa fie al catedra. Dar la salariile si conditiile din invatamantul rural romanesc (mai ales) nu stiu cati oameni f bine pregatiti si cu innalta tinuta morala sunt dispusi sa se mearga acolo.

Editez sa zic ca mie una nu mi s-a parut proasta deloc, din contra, daca tinem cont cat de rapid si taios a avut replica si "i-a ntors" toate remarcile lui Basescu.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

nu imi vine sa cred

cineva se mira ca cineva s-a imbolnavit de nervi auzind ca , la cat e de sarac , si cu casa in apa, in mijlocul inundatiilor trebuie sa mai dea bani de asigurare

nu au bani sa manance , nu au unde sa doarma , vor avea o casa prapadita facuta pe fuga si vor fii foarte cuminti si constiinciosi si primii bani care ii vor avea nu vor da la copii, la mancare , si la altele , vor da banii pe asigurarea de casa , foarte inteligent cel care se duce in mijlocul inundatiilor si pune sare pe rana

un psiholog bun ce concluzie ar trage

daca tacea filosof ramanea

oamenii din jurul femeii au sprijinit-o pe femeie in afirmatiile ei

ati ascultat ce vorbesc si ceilalti oameni ?

"Domnule presedinte da vilele lu Videanu nu le vedeti ? De unde ies?"

diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Editez sa zic ca mie una nu mi s-a parut proasta deloc, din contra, daca tinem cont cat de rapid si taios a avut replica si "i-a ntors" toate remarcile lui Basescu.

Bazar umanitar DC

da, si eu am observat asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Laura, s-a inteles gresit, nu am vrut sa spun ca ar fi trebuit data afara pentru ca a avut acea disputa cu presedintele, ci ca nivelul pe care il afiseaza nu o recomanda pentru postul de cadru didactic, fie si daca ma refer numai la faptul ca este agramata. Deci, vroiam sa spun ca decat sa le scada salariile, mai bine ar da afara pe cei care sunt cu totul nepotriviti in aceasta slujba.Strict pe criterii profesionale, nu pentru dispute cu autoritati, evident.
Sunt de acord ca majoritatea profesorilor sunt extrem de slab pregatiti si eu vad o rezolvare foarte transanta a acestei probleme, dar deja ajungem off topic.
Nu gasesc ca i-a intors cu istetime si elocventa replicile presedintelui, dimpotriva, a initiat si sustinut un gen de discurs contrar oricaror reguli ale unui dialog.
Cat despre faptul ca nu si-au facut asigurare pentru ca nu se asteptau sa se intample ceva...nici nu stiu ce sa zic. Multe se pot intampla oriunde, de asta facem asigurari. Daca riscul e extrem de mare si asigurarea e mare asa ca poate pentru eficienta ne reconsideram pozitia.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

in zona cu risc mare de inundatie , nici o companie de asigurari nu face asigurarea , si chiar daca o faca ... nu ai siguranta ca vei primi banii toti si la timp

Asta vorbeam cu celelalte fete si cu Laura25.

am mai spus , nu vreau sa ma intersectez cu "grupul de prietene care si-au batut joc de mine" , sau cu una dintre ele !
sfaturile lor
http://www.dianabostan.evonet.ro/Figure%201.htm

stati linistita , parasesc eu subiectul

Mergi la inceput

de fapt , rog moderatorul sa inchida acest subiect deschis de mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Nu gasesc ca i-a intors cu istetime si elocventa replicile presedintelui, dimpotriva, a initiat si sustinut un gen de discurs contrar oricaror reguli ale unui dialog.

Senzatia mea a fost ca nu vroia sa sustina un dialog cu presedintele, ci sa ii dea vreo doua peste ochi Oricum, mie personal mi-a placut ca i-a dat replica (chiar asa urat cum a facut-o) in loc sa plece ochii in pamant si sa "miaune" un palid '... da domnu' presedinte, dar vedeti ca ... viata e grea, bani nu sunt ...".

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Da, Laura, pot aprecia ca laudabil ca cineva are coloana vertebrala si suficienta stima de sine incat sa isi sustina o opinie contrara in fata oricui, cu atat mai mult in fata presedintelui. Dar din nefericire nu este cazul acestei femei. Pentru ca nu a facut-o in acest fel.

Undatchable, nu se dau autorizatii de constructie in zone inundabile respectiv neasigurabile. Daca se dau, atunci cei care au primit asa ceva trebuie sa dea in judecata primaria si sa castige despagubiri foarte serioase.Daca ai construit casa fara autorizatie, atunci iti este imputabil mai mult decat ca nu ai asigurare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Da, Laura, pot aprecia ca laudabil ca cineva are coloana vertebrala si suficienta stima de sine incat sa isi sustina o opinie contrara in fata oricui, cu atat mai mult in fata presedintelui. Dar din nefericire nu este cazul acestei femei. Pentru ca nu a facut-o in acest fel.

Undatchable, nu se dau autorizatii de constructie in zone inundabile respectiv neasigurabile. Daca se dau, atunci cei care au primit asa ceva trebuie sa dea in judecata primaria si sa castige despagubiri foarte serioase.Daca ai construit casa fara autorizatie, atunci iti este imputabil mai mult decat ca nu ai asigurare.

te rog sa ma lasi in pace

ti-ai batut joc de mine o data ,tu si prietenele tale, .. nu mai vreau niciodata sa avem ceva sa ne spunem

va rog mult, moderatorii sa inchida subiectul acesta , repet e deschis de mine

insist

Mergi la inceput

Inchis la cererea autoarei

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput