Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
dayanara spune:
oana sa stii ca asa credeam si eu la ivan , ca nu voi putea pleca cu el nicaieri nefiind obisnuit, eu nu ieseam cu ivan nici cat bumbita, dormea doar acasa in patul lui, ieseam doar in parc plimbari pt el la aer si atat
si cand a mai crescut n.a avut treaba...dormea unde apuca si cu galagie
silvana nu are nici.o problema de genul asta si de aia ies cu ea, probabil ca daca s.ar agita ca ivan n.as scoate.o oricand si oriunde, dar clar prefer sa ies oricum si oricand decat sa stau ca la ivan, nu pt mine ci pt relaxarea tuturor inclusiv a copiilor
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Ioanact spune:
Buna, mamici!
Am observat, ca de cateva zile ca nu mai am colici.
Roxana Justina bea f incet lp (ajungem si la 30'), la san nu dureaza atat (cam 10-15' si adoarme).Am uitat sa zic cantitatea -cam 120 ml.
Oanaiacovita wwoww..7,500..ce mare s-a facut.
Bumbitza da, e cuminte..nu am ce zice!
S-a culcat ea la 12 noaptea dar s-a trezit la 8:45..asa da.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
La multe lunite si anisori, sarbatoritului de ieri: David Andrei (de mami Delia13)!
La multe lunite si anisori si sarbatoritilor de azi: heodor Stefan (de mami ate_09), Tudor (de mami mami07), Tanya Ioana (de mami bluekidoo) si Cezar (de mami CastelanaC - ce mai faci??)!
A inceput numerotarea inversa.
De azi intr-o saptamana vom fi pe drum spre Timisoara!
Vom sta vreo 3 sapt., iar la intoarcere trecem si pe nasii nostri din Pitesti.
Sper sa m intru de pe tel sa va citesc.
POZE RECENTE
CoriMami spune:
WOW, Alina, de la Constanta la Timisoara e ceva drum...sunteti pusi pe fapte mari inseamna. Si unde veti sta acolo?
Si eu ma gandeam azi la ce vom face in concediul lui tati, el vrea sa mergem la cetatile Blidaru, etc, pe langa Deva, dar e drum lung, prin munti si serpentine...oare sa ma incumet cu domnisoara noastra???
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel
dayanara spune:
ioanact am vazut partida de ras
fetelor imi spuneti si mie ce e cu faleza?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Ioanact spune:
CoriMami da, e drum lung! Sper sa fie ok! Aaa si in drumul nostru avem serpetine, cel putin din cate mi-a zis sotul.
Cu Justina nu-mi prea fac pb, ca doarme in masina..numai ii dau sa pape, schimbat si-atat.
Cu Ioana, vdm cum va fi, ca se cam plictiseste..de aia vom si pleca pe la 4 dimineata.,sa fie somnoroasa si poate adoarme in masina si pe racoare.
Anul trecut am fost si la Iasi, si a fost cam greut, in sensul ca era maraita de la dintisori..acum, i-am cam iesit toti.
Cand vreti sa plecati?
Iti (va) zic cum a fost drumul si poate va incumetati si voi.
POZE RECENTE
Ioanact spune:
Roxana din cate am inteles, a fost inundata faleza din Galati si nu numai.
Uite aici .
POZE RECENTE
greenfrog spune:
Roxana scuze, abia acum am intrat: zicea cori ca faleza la Galati e inundata si inca se asteapta sa mai creasca Dunarea. Dupa ce nenorocire este in Moldova mai ramane sa fie probleme si cu Dunarea. nici nu imi vine sa ma uit la stiri.
Oana ce bine a crescut si Eric! Nici nu imi vine sa cred ce mari s-au facut iepurasii! La noi e prilej de petrecere cand face kk, are un zambet pana la urechi si o tine asa vreo doua trei ore pana mananca din nou si se umple burtica. am zis ca iesim afara dar iar s-a innorat pe aici. o sa astept pana pe la 4. Eu nu am mai avut curaj sa ies cu el in mall, iar in vizite nu prea avem ocazia sa mergem. Nu ne-a mai invitat nimeni de cand am nascut.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
CoriMami spune:
Buna,
Roxana - Dunarea a depasit cotele istorice, faleza inferioara (cea pe care se facea promenada) nu e practicabila, dar pana la cea superioara mai sunt vreo 10metri...deci nu o fi Dunarea chiar asa de rea sa creasca atat. Eu de la geam vad si peste Dunare, si unde trecea bac-ul este inundat, numai pontonul a ramas plutitor, dar soseaua pe care coborau masinile nu mai e.
Oana- sa-i fie de bine diversificarea lui Eric si sa-i treaca rapid dermatita! sa ne mai povestesti ce si cat ii dai sa pape si cum reactioneaza.
Alina- peste 3 saptamani plecam, tot pe la 4am as vrea si eu, dar oricum va dura vreo 10 ore...astept sa ne spui cum v-ati descurcat voi. Asa Galati-Bucuresti sau Bucuresti-Mamaia, au fost parfum, drumuri lejere.
Pup, poate trag un pui de somn ca doarme si mandra mea
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel
miria_cristina spune:
Fetele, ce frecvente n-ar afecta un bebe?
Ma refer la aparatele alea de tantari cu ultrasunete.
Vreau unul, dar nu vreau sa il cumpar si sa stau cu el in cutie de frica sa nu-i zapaceasca, creierii lui bebe.
Poate aveti vreuna soti care se procep la chestii deastea ca eu habar n-am. Iar sotul meu e asa de....linistit tot timpul.