Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
Andra
Un site interesant cred eu: http://retetebebelusi.ro/grafice-lunare-alimentatie-bebelusi/
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
miria_cristina spune:
Fetele sunt o nesimtita! Sa stiti si voi cu cine aveti de-a face!
Am mancat pizza, inghetata, seminte, pepene, prajitura.
Eu! Dupa ce am reusit sa slabesc pana la 67kg.
Si acuma, ca aici vine nesimtirea , m-am gandit ca daca tot am comis-o atat de mitocanesc, n-are sens sa ma opresc, asa ca inca mananc.
dayanara spune:
am fost si i.am dat gauri in urechi silvanei..n.a plans deloc, dupa primul clic facut de aparat a scancit si atat...o sa fac poze cu toate ca.s cerceii hipoalergici o schimba , imi place
miria nu ca vreau sa ma laud ca de 2 zile ma tin sa spun ca am 59-60...dar ma pregatesc sa ma premiez cu o pizza buna
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
m.am uitat pe schema pusa de oana de diversificare si e cam la fel cu cea de aici, mai putin ca nu se introducd e la 4-5 ci de la 6, dar e cam identic...normal ca aici predomina alte fructe , dar in mare seamana destul si mi se pare foarte buna, am urmat.o la ivan si o voi urma la silvana
asta pana pe la 2 ani ca pe urma mananca ce au ei chef:)) 2 ani mult spus
POZE
AMr...2kg
miria_cristina spune:
ROXANITZO - Nu te invidiez, fata. Slabeste cat vrei, da' eu ma plang ca nu mai am vointa.
Fireste, ca maine imi propun s-o iau de la capat, dar imi stric metabolismul in felul asta si nu-mi fac deloc bine. Stiu asta, dar azi nu m-am putut abtine, na! Mor de ciuda pe mine!!
dayanara spune:
avem cercelusi
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaIulie#5490496458727728690
POZE
AMr...2kg
honeybaby spune:
Azi m-a durut toata ziua capul...
Andra - ma tot tin sa-ti zic. Ce imi place optimismul tau . Bravo mami. cu asa mamica si nu se poate sa mearga ceva rau . Da-i peste bot pediatrei
Andira - nu-i problema poti sa-mi spui si de 100 de ori ca nu ma supar chiar ma amuza pt ca doar 2 sau 3 pers mi-au spus ca seamana cu mine si alea au vazut-o cu suzi in gura . De aici am banuit ca la ochi li se pare ca seamana cu mine.
Semana cu mine cum seamana Silvana cu Roxi
Roxi - sa va fie de bine ( oare merge urarea asta ??). Ai fata cercelista acum
Bumbitza - si tie ma tin sa-ti zic . frumoasa rochita ta de la botez. Si Ilincutza a fost o frumoasa .
Ursitoarele ale mi s-au parut cam nepotrivite in rol.
Cori - cat mai stati la Galati? Da si tati o fuga joi si ne gandeam sa venim si noi daca nu sta mult. Mai vedem pana atunci
Am uitat ....
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
GabyHila spune:
Roxana faina tare poza cu Silvana! Are niste ochi:) mortalisimi!:)
Andra eu i-am dat duminica de proba sa vad daca stie ce sa faca cu mancarea:) stie!!!! de atunci e din nou pe tzatzica pana la 6 luni!! daca tot a luat in kile si maicasa e in clar ca stie sa pape cupilu..:)
eu nu sunt in clar cu faza cu mancarea de dimineata! prin materialele de diversificare trimise de Rebiana citisem ca trebe inlocuita masa de pranz. Si faza cu glutenul iara nu imi convine dar mai cer o parere. de ce ar fi mai bune cerealele din comert deshidratate decat astea ce i le pot face eu? nu imi place...
Miria fato nu esti zdravana!! lasa mai toate aparatele ce fac, hertzi si alte zdranganeli in cap!!! .... copilul crste sanatos zau!! ii trebe mancare, sa fie curat si fericit!! si cu mancatul ala..!! vina recunoscuta nu e pe jumatate iertata in cazul asta! ori faci cura ori nu faci!! macar sa te bucuri in fiecare zi de meniul asta variat!!! dar sa nu te aud dupa aia de dureri de sale, genunchi, umeri si alte reumatisme!!! si daca te superi pe mine sa stii ca nu e cu rautate ce am scris!!
Ellaaaaaaaa..... hai ma fata zii si tu ceva ca mi-e dor de scrierile tale!! pup ofiterasul ochios!
revin..
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Semana cu mine cum seamana Silvana cu Roxi Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
intre picioare atat
andra merci deci nu.s singura dereglata cu cm ..totusi tu alaptezi dar nah sa vedem cand imi va veni a doua oara
eu am avut lohii sa zicem pana la 2-3 saptamani ale silvanei apoi pauza si la o luna sau o luna si ceva, nu.mi aduc aminte exact, mi.a venit ciclu normal de abundent a durat 7 zile...si gata de atunci
gaby
POZE
AMr...2kg
Ioanact spune:
Buna seara!
Toate ca toate, dar dupa ce o scot pe Justina din apa (cand ii fac baita) urla ca 'din gura de sarpe'.
Azi, am procedat altfel: i-am dat inainte de baie (pe la 20:30) 120 ml de lapte (am prins' mom ca ii era foame) si pe la 21 i-am facut baie. In apa nu zice nimic, ii place..eii cum o scot si o pun in prosop, incep urletele.
De ce oare?? Ca pana acum nu facea asa?
Imi pregatisem un ursulet care canta, poate ii distrag atentia..nimic..nici nu auzea (la cat de tare tipa).
Ce sa-i mai fac masaj ..nu stiam cum sa o imbrac mai repede (pana la urma i l-am facut).
Ce ma fac cu ea daca tipa asa? ..si Ioana tipa dupa baie, dar la ea reuseam sa-i distragem atentia, cu o jucarie..
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!