Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
honeybaby spune:
Roxi - asa seman si eu cu Maya
Frumoasa fata cu cercei ( si fara )
am facut si eu poze azi in parc. Afara ies ok si cu telefonul asa ca am profitat
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaPuiutIubit2Luni#5490495176667249666
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
aoleo denisa ce tare e aia cu titlu fumez si poza 117!
de titlurile alea comice tu esti de vina:)))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Bumbitza spune:
Seara buna fetele Am reusit sa adorm Ilincuta Stateam si ma gandeam..inainte, daca imi era somn ma bagam in pat si ma culcam Acum, sa vedeti un intreg ritual de adormire a copilului :))
Ioanact, poat efunctioneaza si la Justina:
- 19:00, iesit afara
- 20:30, foamete mare => papa
- 21:00, masaj si putina gimnastica => zambete, relaxare, discutii ca-ntre fete
~ 21:15, baita => bucurie mare, pedalat in apa
~ 21:30, uleiat pe la cute, plansete, nervi, distragere atentie cu balon cu heliu, maimutareli tati, jucarie fosnaitoare;
- 21:45, nervi, nu suzi, nu papa => putin ceai din bibe, apoi varat tzitzi si mancat un pic => kk (pesemne nervisorii erau amestecati si cu ceva dureri de burtica)
- 22:00, schimbat, alintat un pic, suzi => somn iepureste, cu dat drumulla suzi etc
- 22:20, tzitzi => fetita picata lata
Toate astea s-au desfasurat in canapeaua extensibila din camera ei, in care doarme si acum. Daca o luam in brate palngea de ma stiau toti vecinii.
Pfiu! Si-acum sa mananc si eu ceva, un dus rapid si somn de voie.
Honey, sa stii ca ursitoarele alea au fost tare haioase, au facut atmosfera, pana si fata a stat cuminte
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Buna seara! Toate ca toate, dar dupa ce o scot pe Justina din apa (cand ii fac baita) urla ca 'din gura de sarpe'. Azi, am procedat altfel: i-am dat inainte de baie (pe la 20:30) 120 ml de lapte (am prins' mom ca ii era foame) si pe la 21 i-am facut baie. In apa nu zice nimic, ii place..eii cum o scot si o pun in prosop, incep urletele. De ce oare?? Ca pana acum nu facea asa? Imi pregatisem un ursulet care canta, poate ii distrag atentia..nimic..nici nu auzea (la cat de tare tipa). Ce sa-i mai fac masaj ..nu stiam cum sa o imbrac mai repede (pana la urma i l-am facut). Ce ma fac cu ea daca tipa asa? ..si Ioana tipa dupa baie, dar la ea reuseam sa-i distragem atentia, cu o jucarie.. POZE RECENTE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Eu zic ca ar trebui in fiecare seara sa ii faci baie cam la aceeasi ora, dupa care sa o hranesti, in ideea sa ii faci un program care sa il respecti. Apoi, cred ca dupa o masa de 120 ml lapte (mi se pare cam mult pt varsta ei), imediat sa o bagi la baie, ii provoci o indigestie ceva... sau poate sa speriat o data si acum nu ii mai place. Si referitor la masaj, de ce nu ii faci in alt moment al zilei? Si revin la ideea mea.. eu una dupa o masa "copioasa" prefer un somn odihnitor, decat ceva contrar. Citisem undeva ca bebelusilor le plac f mult tabieturile... aceleasi ore de masa, in acelasi loc, aceeasi ora de baie, de somn... incearca si tu un program.
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
greenfrog spune:
da, si noi intarziem cu baita daca a mancat recent.
Miria la magazinul acesta am gasit plasa pentru carut contra insectelor:
ht tp://dmdro geriemarkt.ro/
unul dintre magazine este in incinta realului din dristor. m-a costat in jur de 10 ron.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
greenfrog spune:
Ioanact oare nu o doare burtica pe Justina? Tu ziceai ca ai scapat in sfarsit de colici, dar ea s-ar putea inca sa ii mai aiba.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
ami_84 spune:
citat din mesajul lui Bumbitza Seara buna fetele Am reusit sa adorm Ilincuta Stateam si ma gandeam..inainte, daca imi era somn ma bagam in pat si ma culcam Acum, sa vedeti un intreg ritual de adormire a copilului :)) Ioanact, poat efunctioneaza si la Justina: - 19:00, iesit afara - 20:30, foamete mare => papa - 21:00, masaj si putina gimnastica => zambete, relaxare, discutii ca-ntre fete ~ 21:15, baita => bucurie mare, pedalat in apa ~ 21:30, uleiat pe la cute, plansete, nervi, distragere atentie cu balon cu heliu, maimutareli tati, jucarie fosnaitoare; - 21:45, nervi, nu suzi, nu papa => putin ceai din bibe, apoi varat tzitzi si mancat un pic => kk (pesemne nervisorii erau amestecati si cu ceva dureri de burtica) - 22:00, schimbat, alintat un pic, suzi => somn iepureste, cu dat drumulla suzi etc - 22:20, tzitzi => fetita picata lata Toate astea s-au desfasurat in canapeaua extensibila din camera ei, in care doarme si acum. Daca o luam in brate palngea de ma stiau toti vecinii. Pfiu! Si-acum sa mananc si eu ceva, un dus rapid si somn de voie. Honey, sa stii ca ursitoarele alea au fost tare haioase, au facut atmosfera, pana si fata a stat cuminte Mada mami de Ilinca frumoasa Mami si tati te iubesc mult! http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna# |
Vezi poate o agiti mai mult.. sa ma explic. Eu nu stiu de ce, dar, incepusem sa adorm fata in brate. Acum cateva zile, a inceput sa planga isteric cand vedea ca o iau in brate, ii dau suzeta si o legan de culcare. Si mi-am zis, hai sa o pun in patut poate se linisteste... si s-a foit cat se foit si s-a culcat singura.. ca in fiecare zi de atunci. Sper totusi sa nu fie ca vorba ceea, "minunea tine doar trei zile".
My age
ami_84 spune:
Roxana tare draguta Silvana. Mai ales privirea ei... parca se intreaba "ce mi-a mai facut mama acum?"
Multumesc tuturor fetelor care au raspuns la intrebarea meaa despre diversificare.
My age
Ioanact spune:
Bumbitza am vrut sa o scot afara dar a adormit (pe la 18:30-20).
Ea plange numai cat ii fac masaj si o imbrac, dupa aia se linisteste.
La noi a fost asa: 20:30 terminat papa
21:00 - baita
iar la 21:30 deja dormea.
Pt ca dupa ce am imbracat-o , am luat-o in brate pana am linsitit-o si apoi am mai pus-o la tzitzi, nu de foame ci ca sa adoarma..apoi pusa in patut si doarme in continuare.
Merci!
ami_84 cu facut baie la aceiasi ora si in fiecare seara, cade..pt ca, greu reusesc sa o prind la aceiasi ora treaza..ori m dvm ori m tarziu. In seara asta asa s-a nimerit..
Ori sa o scot afara cand o nimeresc treaza si cand intram in casa papa si apoi baita. (sau invers)
Asa bea ea 120 ml..de ce sa fie mult? Pt ca pe cutie scrie ca pt 3 luni 150 ml si parca 5 mese. In fine..
Stiu, ca dupa papa e bine sa dormi, si ea chiar adoarme..dar, am procedat asa in seara asta pt ca altadata i-am facut baie si tot asa tipa, intr-adevar ii era foame..si am zis sa ii dau papa si apoi baita sa vedem tot asa tipa..oricum nu ii m dau papa inainte de baie (chiar daca o lasasem 30'), pt ca tot tipa.
Da, eu incerc sa-i fac program, dar ea papa sta vreo 20-30' si iar somn iar papa si tot asa..rareori sta m mult treaza (cum a fost ieri)..si ce program sa-i fac, cand ea papa si doarme?
Asta inseamna sa-i baie odata pe saptamana, cum zicea cineva.
Pana acum ii faceam 1 seara da, 1 nu (s-a m intamplat sa nu-i fac vreo 2-3 seri, o fi din cauza asta?)..insa voi incerca in fiecare seara.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
citat din mesajul lui greenfrog Ioanact oare nu o doare burtica pe Justina? Tu ziceai ca ai scapat in sfarsit de colici, dar ea s-ar putea inca sa ii mai aiba. mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010) |
Nu stiu daca are colici, sau daca a avut, pt ca ziua nu are nimic..uneori se m strange cand o alaptez, dar at sunt gazele de vina.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!