Delfinasi de iulie-august 2010 (153)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
In cazul asta, o recomand cu mare caldura pe Dr. Draghici Geta, e super pro, nu e vorbareata, dar nu e nici japcara, daca totul e in regula te cheama destul de rar pe la ea la cabinet, Doamne fereste de ceva te primeste oricum, nu-i nevoie de programare... conditiile sunt bune, ca preturi nu cred ca e mare diferenta fata de altii
Dupa ea, Zoican Gabriela, e destul de zapacita, mai comunicativa, e super ok...
Ce sa zic, la medici chiar tine si de o anumita chimie, eu am fost la f multi medici asa zisi extraordinari si tin sa spun ca nu am fost data pe spate. Oricum, e totusi important sa auzi multe de bine, ca prea multe buline negre... nu dau bine
Michelle, join the club. Eu m-am relaxat, oricum va alege sa se nasca va fi bine, optim pt amandoi
Alina 35+ cu
gargarita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Multumesc de raspunsuri, foarte prompte ati fost
Hei Oana, ce viitori parinti dragastosi si uniti Am observat si mega pachetul de scutece in poze, va pregatiti incet incet.
Mai rasfoiesc putin pe aici si o intind si eu la nani. Iar am avut un we plin, adica imi gasesc eu de lucru daca nu-mi dau altii.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
In sfarsit v-am ajuns din urma! Seara buna!
Scuze pentru urarile cu intarziere!Baby78, LA MULTI ANI! Sa fii o mamica fericita, cu bebe sanatos si mancacios!
Adriana, felicitari mamico! Sa-ti traiasca Rebeca, sa fie sanatoasa si sa pape la san la mami!
Din cate vad urmeaza o saptamana plina de emotii si de ... delfinasi! Sa dea DD la fetele care se apropie de momentul magic - nu le enumar, ca poate vor fi si surprize - travalii scurte si fara dureri mari, bebei sanatosi, papaciosi si laptic din plin!
Felicitari tuturor proaspetelor mamici, va multumim ca ne impartasiti si noua din minunatele experiente ale primelor zile acasa cu comorile mici! Sunteti minunate! Am vazut toate pozicile cu bebei de pe Delfinasi.2010 si ale Alinei cu Aida de pe contul comun! Alina, sunteti asa frumoase dormind una langa alta!!! Aida parca e copia ta fidela, doar ca muuuuult mai mica !
Noi maine implinim 34 saptamani! Le doresc la toate burticile de "varsta" apropiata sa aiba delfinasi sanatosi si rabdatori, sa stea in burtici pana la termen!
Nu prea pot tine pasul cu voi ca noi suntem in zugraveli, plus munca de zi cu zi, dar sper sa terminam de aranjat casa pana la sfarsitul lui iulie, dupa aceea poate veni bebe cand vrea el .
Tot mai sper sa se intoarca cu capsorul in jos... dar sa fie cum vrea el, numai sa fie sanatos!
De cateva zile nu prea il mai simt asa energic in timpul zilei, are ora lui in zori cand se misca viguros (azi dimineata chiar speram sa se fi intors, dar dupa miscarile din restul zilei...cred ca nu..). La voi cum a fost pe la 33-34 saptamani? Se misca mai putin/mai incet? toate burticile, mamicile si delfinasii!
Elena 33+ cu un
cuminte
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
Am schimbat si eu semnatura cu o zi inainte, ca sa nu uit...
Elena 34+ cu un
cuminte
AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Puyutz si la mine este la fel,misca mai putin ca inainte dar simt miscarile mult mai puternice. este normal ,ca spatiu se micsoreaza odata cu cresterea lor. felicitari pentru noua saptamana si sa stea bebelu pana la termen.
Bianca 35 fix
Andra Maria
AMR 4+ pana vede mama comoara
![](images/user_woman.png)
aelita spune:
OTILIA eu as lua amandoi copiii cu mine in spital,numai ca nu ma lasa aici.in Canada cineva povestea ca a luat copilul,ca fiind cu epidurala chiar a dormit la mami in brate acolo...Daca poti,si stii ca iti face epidurala si nu sunt dureri si multe aoleli pe acolo,ia-ti familionul aproape !
hehe vad ca fetele sunt impotriva pt ca se gandesc numai la nasteri grele.depinde mult unde nasti,exista nasteri fara dureri ,depinde mult de personal !
de obicei,in tarile unde se admite tot familionul in sala,acolo se naste mai usor ca la scos maseaua.unde nu se accepta nimeni,ca in Ro,e clar ca e tortura de obicei.la mine,unde se accepta doar o persoana,e pe la jumate..mai mult bine.Aici cele mai multe nasteri se termina fara dureri.daca e vreo urgenta,sau complicatii,normal ca ii da pe toti afara,nu ii lasa sa asiste.
in rest,poti sa bei si cafeaua !daca nin Canada se practica,nu e traumatizant,dar depinde mult cum e spitalul,practica in sine.ca daca erai in Ro iti ziceam si eu sa stai potolita !
OANA ce bine arati asa de final
33+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
dragutelor, odihniti-va ca a inceput o saptamana care cred ca va fi plina de delfinasi!!!
noi am fost azi cu Isa la mare in plimbare (seara) si a dormit intruna... nici papa n-a vrut pana am intrat in casa. printesita a fost la o aniversare, asa ca a fost putin ciudat sa fim in alta formatie la plimbare... am mai facut poze, o sa la pun maine pe delfinasi...
Isa a papat azi doar de la san, de vreo 3 ori m-a adormit si pe mine iar acum seara nu se saturase si i-am dat completare de 2 ori!!! cate 30 ml!!! am intrat in a treia saptamana, deci crestem mai repede... am masurat-o de 2 ori si nu stiu ce sa zic... imi ies 51 cm!!! dar la nastere avea 47,5. a mai crescut, se observa, dar chiar 3,5 cm!
si s-a mai implinit la trupusor...
eu nu m-am mai cantarit ca nu mi se pare important acum, tocmai am dat gata un pepene rosu de la frigider si ma gandeam maine sa fac si eu praji aia buna cu visine (dar eu am visine doar din visinata ), daca fac cu cirese?!
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](images/user_woman.png)
aelita spune:
RODICA chiar ma gandeam de und eiei visine tu
cu cirese nu merge?
mie chiar nu imi plac visinele,dar ciresele da,asa ca spune-mi daca faci ceva cu ele.
bine,cel mai mult imi place dulceata,dar nu as avea rabdare sa scot samburi,si nici nu am facut niciodata si mi-e ca nu iese ca dulceturile mamei...de visine am din Ro dar nu imi place.
ce ma bucur ca Isa creste asa repede si ca mananca bine !!! 33+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
aelita, eu nu prea am facut dulceturi si muraturi ca nu am avut nevoie... mai faceam la mama acasa daca avea nevoie de ajutor, dar apoi nu! ca mama saraca facea in fiecare an (puterea obisnuintei, plus ca daca tot avea fructele...) si imi dadea si mie si surorii mele. anul asta am rugat-o sa-mi faca compot de cirese si de visine (sunt fructele mele preferate) si gem de capsuni. s-a bucurat asa de tare ca imi trebuie mie si nu le da iar pe la vecini...
de Isa nu stiu exact cum creste, mi se pare cam mult... printesita la 5 sapt crescuse 4 cm si se ingrasase 1,5 kg. de cantarit o mai cantaresc in cate-o zi acasa (dar al meu cantar electronic arata doar o zecimala, asa ca stiu doar daca are 2,8 sau 2,9 sau 3...)la farmacie am fost miercuri dupa-amiaza, asa ca o sa merg iar miercuri, mi-a dat farmacista si un pliant cu un tabel cu data, ora, lungimea si greutatea bb. si mi-a aratat sa apas pe un buton * sa cantaresc fara fisa
ma gandeam cum ar fi fost s-o iau pe Maria (printesita) cu mine cand nasteam dar am zis nu!!! ne-am uitat de cateva ori impreuna pe ZoneReality la nasteri, sau pe net... si chiar daca era entuziasmata de aparitia unei noi vieti, o simteam incordata si ingrijorata sa nu care cumva sa se intample ceva cu bb sau cu mami a lui. in noaptea in care am fost la urgenta am luat-o cu noi si a adormit in sala de asteptare... iar a doua zi i-am zis sotului s-o lase acasa ca aveam contractii si nu vroiam sa ramana cu amintirea asta (si asa ii scria in jurnal Isabelei ca e fetita rea ca o chinuie pe mami...), dupa ce am nascut a adus-o sotul la spital si si-a vazut surioara (chiar a tinut-o in brate). dar a fost mai bine ca a ramas doar cu amintirea burticii care misca in toate partile si apoi cu o mogaldeata micuta si bruneta...
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Neata
va invit la un cappucino cu mult lapte
Sper ca Belu si Sorina sunt bine...de la noi nici un semn deocamdata...sa vedem ce zice doctorul azi...
Crispro, Michelle,
Michelle , cuptorul il am de 4 ani...habar nu mai am ce model e...de la Electrolux...eu una sunt mutumita de el pana acum
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Hei Oana, ce viitori parinti dragastosi si uniti ![]() |
Otilia…pachetul a fost al cumnatei mele, are un baietel de 1 an
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
…a noastra a fost cutia de pizza de deasupra
![](icon_smile_blush.gif)
citat din mesajul lui aelita OTILIA eu as lua amandoi copiii cu mine in spital,numai ca nu ma lasa aici.... he vad ca fetele sunt impotriva ![]() OANA ce bine arati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saru’mana
![](pupic.gif)
Mai, eu nu as fi impotriva…doar ca ma gandesc la mine ceea ce nu e tocmai elocvent…copiii au evoluat si timpurile la fel…plus ca nu stiu exact ce se va intampla eu doar imi dau cu presupusul fiind la primul bebe
![](chatterbox.gif)
…Otilia...cred ca Aelita are dreptate totusi…cu epidurala…alte conditii in spital
Noi facem comparatie cu ce e la noi….si aici chiar cred ca in spitalele de stat ar fi putin socant pentru fetita ta...la privat e bine, si cred ca la voi astfel de conditii exista oriunde.
citat din mesajul lui rodyka eu nu m-am mai cantarit ca nu mi se pare important acum, tocmai am dat gata un pepene rosu de la frigider si ma gandeam maine sa fac si eu praji aia buna cu visine (dar eu am visine doar din visinata ![]() ![]() ![]() _ ![]() ![]() |
Cu visine din visinata cred ca te lingi pe degete
![](pofticios.gif)
Merge si cu cirese eu am mancat la o prietena….nu e atat de acrisoara praji dar in rest e buna
![](icon_smile.gif)
Oana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 4 zile
![](copilas.gif)