Delfinasi de iulie-august 2010 (153)
Raspunsuri - Pagina 7
Victo spune:
nela, ai rezolvat cu secretiile acelea? era candida sau nu?
Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 9 zile de dans in burtica
bumblebee spune:
Eu merg la dr. Draghici Geta, eu am o relatie f buna cu ea, dar sincer nu stiu daca se baga la sfarsitul sarcinii pe care ea nu a supravegheat-o... o fi bine, o fi rau, asta e... Mycya spunea de Zoican, e un om extraordinar, de fapt ea e umatoarea pe lista preferintelor mele, si din cate stiu, cred ca ar participa la nasterea unei femei care nu a avut-o de pacienta toata sarcina. A mea ori e mai cu fite, ori nu vrea sa-si asume responsabilitati la un caz pe care nu-l cunoaste... Are multe pacient si din Piatra Neamt. In orice caz, nu poti merge 100% pe mana niciunui medic, sunt oameni care pot fi supusi greselii...
Alina 35+ cu
gargarita
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Otilia sa nu fie un soc pentru ea..este tare de fel...daca te vede ca te chinui... sa nu se sperie sau sa inceapa sa planga...ale mele sigur asa ar face, ar incepe sa planga instant *************************************************** Elena, 39+ cu Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR:mai putin de 5 zile......sa speram |
sunt de acord cu Belu, totusi are doar 6 anisori
...acum tu stii cum ar reactiona...eu ma gandeam la mine la 6 ani ...cred ca as fi fugit si m-as fi bagat sub pat
Oana 39+ Matei Marius
AMR 5 zile
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
Inca nu, maine vedem ce mai zice doftoreasa. 39+ Bogdan-Andrei AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ... |
la ce ora mergi?
eu la ora 14.00, primul pacient
Oana 39+ Matei Marius
AMR 5 zile
ooana spune:
Am pus si eu poze...asa ca de final
http://family.webshots.com/album/576806618NrDHBL?start=0
Oana 39+ Matei Marius
AMR 5 zile
Victo spune:
bumblebee, dar ea nu e pe final de sarcina, are doar 9 saptamani.
o sa ii transmit si numele dritei tale si vede ea ce hotaraste, dc alege bacaul sau iasiul.
mersi.
Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 9 zile de dans in burtica
crispro spune:
Ela, Senty, Sorina, vazut poze noi cu burtica. Ei, ce frumos se contureaza burticile...
Cristina 38+ cu
nela_didea spune:
Mycya saru'mana de urari. La fel va doresc si voua, o viata lunga si plina de impliniri. De papat am papat inghetata,popcorn si am baut suc de visine. Acum acasa la somnic ca ne-a cam epuizat plimbarica.
Victo nu a fost vorba de candida, a zis ca e o scurgere normala in sarcina si ca daca nu-i din abundenta si n-are miros si usturimi nici nu se pune problema.
33 + cu o de
AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
michelle1981 spune:
LA MULTI ANI, BABY!!!
FELICITARI ADRIANA! BINE AI VENIT, REBECA!!
Vazut delfinasi Filip, Tudor Andrei, Matei Alexandru, Antonia, Hannah, Andrei (apropos, super camera!!), Aida
Alina bun venit acasa! Ce bine ca te-ai refacut asa repede si ai si laptic!!
nela am vazut si mandrete de fecioras!
Ela, sorina, senty mary, oana am vazut burticutele
oana am impresia ca avem acelasi tip de cuptor (EOC 35000 X?)
Eu incerc incet incet sa ma obisnuiesc cu ideea de cezariana, bebelina mea e cu personalitate si nu vrea sa isi miste funduletul sus... De maine intram in saptamana 37!! Nu im ivine sa cred ce repede trece timpul
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+