disperare!
Daca stiti, spuneti-mi, va rog, cu se scot mirosul de pishu de caine impregnat in parchet!!! Sunt disperata, mama si-a inchiriat aparatmanetul, chiriasii au fost niste ticalosi care si-au batt joc de camere, profitand si de faptul ca mama nu avea cum sa ajunga constant sa verifice cum stau lucrurile. Ideea e ca am reusit, cu chin cu vai, sa-l facem locuibil dupa plecarea lor, dar au avut un caine care a facut pishu in draci pe parchet - dar la modul sinistru, ca am si eu catzel si stiu cum sa curatz dupa el, dar aici e caz grav. Saracul caine cred ca statea singur toata ziua si, probabil, a facut de mai multe ori pishu pe parchet, pana s-a imbibat si intre lamele. Am spalat parchetul cu sapun de casa, am dat cu solutie de la pet shop pentru inlaturare miros, am dat si cu solutie cu clor, dar dupa cateva ore miroase, din nou, insuportabil!!! Mama nu poate sa reziste doar din pensia ei, trebuie neaparat sa inchirieze, dar nu putem din cauza mirosului ... daca aveti vreo sugestie, orice, va rog mult sa-mi spuneti, chiar suntem disperati.
Raspunsuri
Deus spune:
toarna pe locul acela niste otet sa intre intre lamele:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Happy_in_TO spune:
Cred ca trebuie raschetat parchetul si aplicat lac de parchet care sa sigileze bine suprafata. Eventual lacul sa fie aplicat de doua ori.
blackpanterro spune:
Sau scos parchetul, dezinfectat cimentul de sub el si pus alt parchet sau laminat.
Asta e mai costisitor dar daca nimic altceva nu functioneaza...
Adriana 31+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
pogonici1977 spune:
sa ne spui cum ai rezolvat..povestea cu parchetul
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
raluca30 spune:
mai demult am inchiriat si noi si am patit la fel in sensul ca la plecare casa era plina de "de toate "de caine si pisica..dar noi aveam un parchet de f buna calitate scump si a mers spalat cu aspirator din ala cu apa si detergent pt mochete
Totusi daca parchetul e ieftin sau f vechi va trebui schimbat altfel nu vad cum va iesi mirosul.
36+Thomas