Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

hehehe

va pup pe toate - toate-mi sunteti dragi - cred ca am inteles corect ce ati vrut sa postati dar cred ca tb sa explic ce inseamna sa guste alcool ;

deci, apropo de alcool (si anume bere), cum ziceam, eu ii dau sa guste din tot ce bem daca da semne ca si-ar dori, asta inseamna sa-mi inmoi degetul in lichid si sa i-l pun pe limbutza sau sa puna guritza pe paharul nostru si sa bage limba in el (pt ca nu stie inca sa bea din cana etc) sau ... ii dam sticla de bere goala si el da cu limba in cautare de ce-a fost bun in sticla ... doar nu ati tras concluzia ca-i fac portie de pe acum

in alta ordine de idei, darius nu zice decat tetettete cand se alinta sau dai-dai-dai cand vrea ceva sau mamam-mamama cand e suparare mare si a mei zis pa-pa pt la revedere dar acum nu o mai face;
- avem tot 4 dintisori - 2 sus si 2 jos;
- face pasi din ce in ce mai siguri si mai multi - azi am observat si o schimbare de directie;
- danseaza doar cand sta in fund si asta inseamna sa miste din talie in directia fata-spate usor sacadat;
- ieri parca a incercat sa cante cu unii pe pe U - dar atat

ce ma mira la el e doar cat de sociabil este, cat de des zambeste strainilor, cat de repede se cere la ei in brate etc etc

si acu sa va dau o veste trista - poate va mai amintiti ca va spuneam atunci cand eram insarcinate ca am o prietena cu 9 ani mai mica decat mine care a fost diagnosticata cu tumora de hipofiza - a murit saptamana trecuta - dumnezeu sa o odihneasca!

fug la schimbat de scutec si
daca nu mai intru va urez noapte buna !

daci

"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Vik multumesc mult

Uka tin pumnii cu dintzocii sa iasa usor si nedureros! Pup printesa mica

In legatura cu discutia de acuma dupa-masa/seara... m-a intristat asa de tare . Si incerc sa nu spun nimic pentru ca nu-mi place sa jignesc si stiu ca oricum nu as rezolva nimic. Nu a fost o situatie in care sa ni se ceara sfatul ca sa aiba vreun sens sa imi spun parerea. Dar sunt foarte trista ca acesti copii nu pot alege, ce vina au ei pentru cat vor suferi? Sunt foarte trista... si sunt curioasa ce urmeaza, cafea si tigara?

Asa mi-a pierit orice chef...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

toate cele spuse de mine sunt adevarate, nu - n-a fost o gluma - si da, stiu ca pot fi si lucruri mai sanatoase pe care i le pot da copilului meu - pana la urma cred ca fiecare face alegerea lui in functie de cat si ce este dispus sa sacrifice pentru asta si cat este de alarmat in privinta otravurilor societatii noastre, de fiecare zi;

Nu ma pot abtine sa subliniez ca parerea mea este ca sintagma asta nu are cum sa apartina unei mame. Cum cuantifici sacrificiul?
Bine, nu-s de acord nici cu acest cuvant, e de fapt in natura unei mame sa-si creasca copilul fara sa simta ca face sacrificii.

Nu am vrut sa atac pe nimeni, pot spune in apararea mea ca am avut o zi chinuitoare, intre neputinta de a-i lua durerea fetitei mele si oboseala cumplita care ma incearca.

Just ignore me.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Manga, .
Dupa ce am scris mesajul pe blog ma gandeam ca nici nu m-am semnat si o sa-ti zici cine e cicalitoarea asta?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Dar cine mai are bebe cu un nume atat de frumos ??

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Manga, .
Dupa ce am scris mesajul pe blog ma gandeam ca nici nu m-am semnat si o sa-ti zici cine e cicalitoarea asta?

_

Dar cine mai are bebe cu un nume atat de frumos ??

C a r i n a
Nihil Sine Deo

M-ai facut sa ma duc sa ma uit ce-am scris. Ametita mai sunt! Iar tu esti detectiva rau de tot!
Ce mai face Carinuka? Tot asa agitatuta? Daca e foarte rau, poti ruga medicul sa-ti prescrie o solutie cu glicerina si anestezina. E mai eficienta decat gelurile obisnuite. Cel putin mie asa mi s-a parut la Busici.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara!
Mai guvernantii astia-s cu capul ..Auzi la ei,pensionatii pe caz de boala sunt verificati si daca nu sunt acasa la control,li se taie pensia..Doamne in ce tara de rahat traim..Pai daca esti pensionat pe caz de boala esti si invalid neaparat,consemnat la domiciliu? Nici macar invalizii nu stau tot timpul acasa. Cica vor sa verifice daca locuiesc la adresa din buletin,mai ales cei care isi ridica pensia pe card... Pai nu tot ei au avut mirifica idee ca toate pensiile sa fie virate in cont bancar,iar mii de pensionari nu au ajuns in viata lor la banca sau la cec? Mai ce m-am enervat,ca asa i-as bate daca i-as prinde !!! Si imi este ciuda de mor,inca o data ca nu am studii mai bune,nu am o meserie care sa aiba cautare in alta tare unde poti trai,nu neaparat pe picior mare dar poti trai,ca asa as pleca si nu m-as uita inapoi. Dar inca nu este tarziu,nu am decat 24 de ani neimpliniti,mama lor,ca in fiecare zi imi scade patriotismul putin cate putin. O sa ajungem sa ne fie rusine sa recunoastem ca suntem romani nu de teama ca am putea fi numiti"tigani", ci pentru ca s-ar putea c cel care ne intreaba de unde venim,sa ne rada in nas si sa ne spuna "aaa,de acolo de unde presedintele voia ca bolnavii sa stea numai in casa,chiar si cei care sunt pensionati,aa,tara aia unde guvernul mai avea putin si punea taxa pe pasii facuti pe strada si,pe lumina zilei si pe aerul inspirat si expirat?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hai ca de nervi fac capitol nou

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

161

Gata,Lali...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

toate cele spuse de mine sunt adevarate, nu - n-a fost o gluma - si da, stiu ca pot fi si lucruri mai sanatoase pe care i le pot da copilului meu - pana la urma cred ca fiecare face alegerea lui in functie de cat si ce este dispus sa sacrifice pentru asta si cat este de alarmat in privinta otravurilor societatii noastre, de fiecare zi;

Nu ma pot abtine sa subliniez ca parerea mea este ca sintagma asta nu are cum sa apartina unei mame. Cum cuantifici sacrificiul?
Bine, nu-s de acord nici cu acest cuvant, e de fapt in natura unei mame sa-si creasca copilul fara sa simta ca face sacrificii.

Nu am vrut sa atac pe nimeni, pot spune in apararea mea ca am avut o zi chinuitoare, intre neputinta de a-i lua durerea fetitei mele si oboseala cumplita care ma incearca.

Just ignore me.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

sa inteleg uka ca tu esti printre privilegiatele care detin formula mamei adevarate/perfecte etc etc ... spre deosebire de mine si oricine altcineva care ar vorbii despre sacrificiile pe care le face pentru a-si creste copilul.

incerc cu greu sa pun pe seama faptului ca esti obosita si suparata exprimarea ta atat de categorica in aceasta privinta

daci

"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

Mergi la inceput