si daca tot sunt pe aici...
..
1.am tot vazut..ca topicurile cu mamici din buzau/bacau/timisoara/cluj....et caetera..sunt rasfirate..prin toate subforumurile...nu ati putea sa le reuniti intr-un singur subforum...e greu?
2.iar acest frumos regulament al forumului...nu puteti sa faceti un banner..un link direct..nush..care sa apara undeva intr-un colt al paginii..ca sa mai intre utilizatorul..fie si din curiozitate..?
3.de ce nu pot sa imi pun poza la profil?
4.de ce unii utilizatori pot sa posteze link..cu imagine care se vede direct pe topic..iar eu nu pot..am incercat sa copii acelasi link..in alta parte..de proba..si a aparut doar adresa...poze pot posta doar pe blog, am observat..
cam atat...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Raspunsuri
admin spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 [teal].. 1.am tot vazut..ca topicurile cu mamici din buzau/bacau/timisoara/cluj....et caetera..sunt rasfirate..prin toate subforumurile...nu ati putea sa le reuniti intr-un singur subforum...e greu? |
In general ele sunt stranse la un singur forum dar ca topicuri separate. O sa ne gandim daca sa creem subforumuri pentru fiecare judet.
citat din mesajul lui My_Lady0091 [teal].. 2.iar acest frumos regulament al forumului...nu puteti sa faceti un banner..un link direct..nush..care sa apara undeva intr-un colt al paginii..ca sa mai intre utilizatorul..fie si din curiozitate..? |
Este de cand lumea in coltul din dreapta sus
citat din mesajul lui My_Lady0091 [teal].. 3.de ce nu pot sa imi pun poza la profil? |
Ce eroare iti apare? In mod normal ar trebui sa functioneze. Vrei te rog sa ma contactezi pe PM sau mail (florin@desprecopii.com). Sunt interesat de ce pasi faci ca sa pui poza si ce spune sistemul...
citat din mesajul lui My_Lady0091 [teal].. 4.de ce unii utilizatori pot sa posteze link..cu imagine care se vede direct pe topic..iar eu nu pot..am incercat sa copii acelasi link..in alta parte..de proba..si a aparut doar adresa...poze pot posta doar pe blog, am observat.. |
Asa este configurat in acest moment forumul si nu avem de gand sa schimbam aceasta functionalitate in perioada urmatoare. Poze in mesaje pot pune doar moderatorii.
O zi buna Echipa Desprecopii.com
My_Lady0091 spune:
ai PM.
multumesc.
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |