Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 7
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Bun venit Rebecca, felicitari Andriana si refacere usoara ![]() ![]() ![]() ![]() Fetelor mie imi spune lumea ca mi s-a lasat burta, asta inseamna ca nu mai am mult?????? As vrea sa ajung la 36 saptamani ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
eh lumea.....daca e colul in regula...eu zic ca apuci 36 de saptamani...poate doar cu mai mult repaos. Nu stiu medicul e cel mai in masura sa i-ti recomanda ceva...nu "lumea". Am zis io ca ajungi la 34 si vrei apoi 36.
Larisa
37 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 3 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
Felicitari Adriana! bine ai venit micuta Rebeca Stefania, sa ai o viata binecuvantata!

Andreea, poti iesi cu bebe afara inainte sa citeasca parintele. Nu exista nici o interdictie data de biserica in acest sens....doar babisme si superstitii.
Carmen, dap ma mir si eu de mine ce bine ma simt si cata energie am. Cred ca e si pe fond psihic...ma pot bucura si eu acum de sarcina...pana acum mereu am fost stresata cu colul asta!
Azi am fost la aniversarea unei fetite ce a facut 3 anisori si are un fratior de 1 luna, nascut pe 30 mai. Asa de cuminteeeeeee...a dormit mai tot timpul cat am fost acolo. S-a trezit, a papat la san si iar nani...vreau si eu bebe asa cuminte...Ale n-a fost nici pe departe. Ale s-a jucat cu fetitele si noi ne-am simtit tare bine....apoi am venit acasa si am dormit....La aniversare am stat vreo 5 ore cred si am mers o singura data la baie daca va vine sa credeti. In rest alte semnale de nastere nu....eu as vrea sa mai stea sa facem 38 apoi o-m vedea....cand o vrea Bunul Dumnezeu.
Belu, pe unde esti?....ai zis ca vii sa ne zici vesti de la medic
Larisa
37 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 3 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
Larisa credca ne face ea o surpriza asa ca de weekend![]()
Bianca
34+
Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ela_mm nela, pompa pare ok si pretul super, dar vezi si tu ce zice eladea, cum ca pompa manuala e ok si ea, daca nu chiar mai ok in unele cazuri. prietena mea ce-mi ofera aventul manual are sot ce lucreaza la un depozit de medicamente si i-a luat-o cu un discount super mare si ei stiu ca-si permiteau fara discutii si electrica, dar cred ca si ei au fost sfatuiti de cineva sa mearga pe avent manual. eladea, tu de care ai? Ela 37+ cu Eva Maria |
eu am avent isis manuala...
Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)*********************************************************
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
86cmm spune:
fetelor..iar eu cu Mareaaaa mea problema va zapacesc de cap,dar poate ma scoateti voi putin din ceata avand mai multa experienta ca mine...:) in 23 iunie am fost la control si m'a intrebat Dr.daca mi'a spus DPN-ul si i'am spus ca nu,nu mi'a spus si atunci de 2 ori mi'a spus ca Dpn-ul e 10 August..si in caiet mi'a trecut 29 de sapt(urmand la sfarsitul sapt.sa fac 30)oare s'a incurcat?ca in 10 Aug..?dupa cum a miscat as avea 40 de spat,iar dupa cum mi'a trecut ea in caiet la ultimul control,as avea doar 36 sapt...multumesc:)
Cristina
30+
SERAYAH
I TRUST IN GOD..
sorina_goga spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anca_vlad
ai cumparat asa ceva? da da de unde sarumana! multumesc si ce contine? Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE DOAMNE AJUTA! |
din careffour, sticlutele sunt separat (in jur de 5 lei sticluta) iar sterilizatorul e in jur de 170-180 pt 8 biberoane. sora mea foloseste, foarte multumita.
39+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui nela_didea Anca si eu tot de la "Primii pasi" am luat sterilizatorul cu aburi doar ca fara biberoane incluse. A fost destul de ieftin, pana in 2 milioane. Felicitari pentru noua saptamana, stai linistita nu te mai stresa. Cu siguranta o sa treci de 37 ![]() Eu mai trebuie sa-mi cumpar pompa de san. Doamne ce preturi am vazut la Sensi Blue. Dar am vazut pe net tot de la "primii pasi" cu 2 mil si ceva si cred ca o sa fac comanda. 33 + cu o de ![]() AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama ![]() Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
de la primii pasi mi-am luat si eu, electrica - 115 lei (careffour)
39+
Bogdan-Andrei
Mycya spune:
Eladea http://www.amazon.de/Philips-Avent-SCF300-20-Nahrungsbeh%C3%A4lter/dp/B002EDVLEU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1278173873&sr=1-3 asa ai tu?
Bianca
34+
Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
sorina_goga spune:
| Citat: | ||
e mai bine ca ai ramas acasa ca la cat de schimbatoare e vremea si presiunea atmosferica acolo ma cautai sa vb cu medicul meu de acolo si sigur nasteai pe acolo eu nu am stat in pat o 5 zile cat am fost la bv din cauza ca a pluat si mi-a fost rau! si ca sa te consoloe in brasov sunt 4 anotimpuriintr-o zi! asa ca nu ai de ce fi suparata! ![]() ![]() Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE DOAMNE AJUTA! |
stiu, am locuit 2 ani acolo. multumesc de incurajari
mycya:

39+
Bogdan-Andrei
sorina_goga spune:
| Citat: | ||||
acesta este? http://www.bebestore.ro/electrocasnice-copii/masa-copilului/sterilizator-electric-cu-aburi-primii-pasi.html Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE DOAMNE AJUTA! |
asta este dar nu are biberoanele incluse.
39+
Bogdan-Andrei

33+ de
Dar am vazut pe net tot de la "primii pasi" cu 2 mil si ceva si cred ca o sa fac comanda.
de