Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 8
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Buna ![]() ![]() ![]() Felicitari Adriana!!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bine ai venit pe lume Rebeca!!!![]() ![]() ![]() Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ai parte de tot ce iti doresti in lumea asta!! ![]() Fetele care discutati de sterilizatoare, se pot steriliza orice fel de biberoane in cel de la primii pasi?Ca eu am luat deja sticlute, dar nu ma indur sa dau 5 milioane pe sterilizator de la chicco... ![]() Paula, 36+ cu , Raul Codin AMR 24 zile![]() ![]() |
da, poti steriliza orice fel de biberoane, suzete, batistuta bebelului, orice sterilizezi cu el.
39+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
crispro spune:
| citat din mesajul lui 86cmm fetelor..iar eu cu Mareaaaa mea problema va zapacesc de cap,dar poate ma scoateti voi putin din ceata avand mai multa experienta ca mine...:) in 23 iunie am fost la control si m'a intrebat Dr.daca mi'a spus DPN-ul si i'am spus ca nu,nu mi'a spus si atunci de 2 ori mi'a spus ca Dpn-ul e 10 August..si in caiet mi'a trecut 29 de sapt(urmand la sfarsitul sapt.sa fac 30)oare s'a incurcat?ca in 10 Aug..?dupa cum a miscat as avea 40 de spat,iar dupa cum mi'a trecut ea in caiet la ultimul control,as avea doar 36 sapt...multumesc:) Cristina 30+ SERAYAH I TRUST IN GOD.. |
Nu stiu ce sa zic... Conform ultimului CM ar trebui sa nasti prin 07 august. Deci aproape de data zisa de dr. Dar tot conform ultimului CM, ar trebui sa ai acum 35 de sapt, nu 30. Nu ai intrebat dr de unde e diferenta asta? Ca habar nu am...
Cristina
38+ cu
anca_vlad spune:
eu am trait acolo de cand m-am nascut pana la 28 de ani-o viata!
am vazut pe un site cu 158 ron! sterilizator de la primii pasii1
ce nu imteleg eu de ce cele de la avent sunt duble la pret fata de pretul din anglia!
un avent electric e 35 lire X 4.7 lei lira nu da mai mult de 170 ron iar la noi simt duble la pret!

Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Hello gagici ![]() Vad ca vorbiti de pompe pentru sani.Pana la urma care e mai buna:cea electrica sau cea manuala?Eu am gasit de la Primii Pasi la 38 de lei la o farmacie Help Net.Se merita sa iau manuala?Sau sa ma orientez pentru una electrica? 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
nu iti lua din aia, nu faci nimic cu ea. cumpara electrica de la primii pasi
39+
Bogdan-Andrei
sorina_goga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Ha, si sa le strici si nunta, sa plece si nasu si mama de la nunta direct la maternitate Shery 37 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -4z |

39+
Bogdan-Andrei
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui nela_didea Ce parere aveti de pompa asta? O fi buna de ceva? Pretul este bun. http://www.bebestore.ro/electrocasnice-copii/masa-copilului/pompa-electrica-pentru-san-primii-pasi.htmlLa pretul asta mi-as permite si un balansoar ![]() 33 + cu o de ![]() AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama ![]() Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
de asta mi-am luat. o prietena a folosit si a laudat-o.
39+
Bogdan-Andrei
sorina_goga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
sorina, join the club...si noi trebuia sa fim la nunta azi...o nunta pe care o asteptam demult...si chiar azi era si DPN-ul meu...dar...uite ca lucrurile se schimba si viata ne rezerva si surprize...sanatosi sa fim... ********************************************************* Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
asa este,

39+
Bogdan-Andrei
Mycya spune:
Sorina da poze cu burtica pe ultima suta de metri nu ne arati si noua?
Bianca
34+
Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui Mycya Sorina da poze cu burtica pe ultima suta de metri nu ne arati si noua? ![]() Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara![]() |
nu am mai facut, poate fac maine.

39+
Bogdan-Andrei

AMR 24 zile
AMR CATEVA ZILE

Alesia (30.10.2007)
http://
de 
Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)