Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

86cmm 29 de saptamani adica asta acum 2 saptamani?ca daca e asa inseamna ca nu ai DPN pe 7 august ci mai tarziu.parerea mea

Btz ovi asa e mai bine mai avem rabdare.

Bianca 35 fix Andra Maria

AMR 4+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Pai al meu la 28 de sapt fix avea 1201 grame.

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

fetele,la cat timp de la coborarea burticii poate surveni travaliul?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
35+ Carla Maria si Matteo Cristian

AMR -2 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Amu pune si tu poze sa-mi dau si eu cu parerea

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Dragaica mie nu mi se pare ca sa mai lasat...poate simti din cauza greutatii ca doar bebeii cresc mai repede acum.esti o frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delinariu!

Felicitari Adriana! sa-ti traiasca printesa!

Azi a fost ultima zi cand ne-a ajutat o cumnata la baitza lui bebe, de maine vedem cum ne descurcam,...... de fapt mi-e frica cand tb sa-l intorc sa-l spal pe spate.

Maine sper sa-mi iasa manevra cu intorsul:D

Racusor, felicitari pt casa cea noua! Cred ca e tare bine, mai ales sa ai si camera lui bebe
Mie imi lipseste o masa de infasat, schimbat, etc.....pt ca stau aplecata deasupra patului si tare greu imi este....cine are loc in camera cred ca ar fi ideala.

Carmen, bebelusii cand se nasc nu au putere sa deschida guritza mare pt a intra sfarcul si o parte din mamelon. Guritza bebelusului tb sa stea ca o ventuza pe san....in cazul asta cand il pui la san pt prima data tb sa ilajuti tu cu degetul apasand pe barbie si sa aiba limba in jos, ca ei si-o tin lipita de cerul gurii.

Cand ii dadeam bibe la fel, ii cascam gurita sa intre tetina dar sa aiba si limbuta jos.

Dupa ce il alaptez la fel il verific in gurita sa nu mai aibe laptic ca mi s-a inecat o data si nu stiam de ce, pt ca el adoarme la jumatatea mesei si suge si in somn.....sau daca nu vrea sa mai suga in somn, sanul curge in gurita lui si fara sa traga si el strange laptic si uita sa inghita, ca vorba aia doarme:d

Hehehe! M-am urcat pe cantar! Si din 18 kg luate:d in timpul sarcinii mai am 5 de dat jos
Credeti-ma ca nu am tinut nici o dieta, probabil stresul din spital, ca vb aia, am stat 2 sapt. si am trecut prin momente f grele.

ma bucur ca acum suntem bine

Pupicei! Ma duc sa citesc din urma

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica nici mie nu mi se pare ca ti s-a lasat burtica.
as pune poze dar sunt acum la etaj si aparatul e la parter,nu as mai cobori azi,dar maine imi fac sa ne comparam

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
35+ Carla Maria si Matteo Cristian

AMR -2 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna seara delinariu!

Felicitari Adriana! sa-ti traiasca printesa!

Azi a fost ultima zi cand ne-a ajutat o cumnata la baitza lui bebe, de maine vedem cum ne descurcam,...... de fapt mi-e frica cand tb sa-l intorc sa-l spal pe spate.

Maine sper sa-mi iasa manevra cu intorsul:D

Racusor, felicitari pt casa cea noua! Cred ca e tare bine, mai ales sa ai si camera lui bebe
Mie imi lipseste o masa de infasat, schimbat, etc.....pt ca stau aplecata deasupra patului si tare greu imi este....cine are loc in camera cred ca ar fi ideala.

Carmen, bebelusii cand se nasc nu au putere sa deschida guritza mare pt a intra sfarcul si o parte din mamelon. Guritza bebelusului tb sa stea ca o ventuza pe san....in cazul asta cand il pui la san pt prima data tb sa ilajuti tu cu degetul apasand pe barbie si sa aiba limba in jos, ca ei si-o tin lipita de cerul gurii.

Cand ii dadeam bibe la fel, ii cascam gurita sa intre tetina dar sa aiba si limbuta jos.

Dupa ce il alaptez la fel il verific in gurita sa nu mai aibe laptic ca mi s-a inecat o data si nu stiam de ce, pt ca el adoarme la jumatatea mesei si suge si in somn.....sau daca nu vrea sa mai suga in somn, sanul curge in gurita lui si fara sa traga si el strange laptic si uita sa inghita, ca vorba aia doarme:d

Hehehe! M-am urcat pe cantar! Si din 18 kg luate:d in timpul sarcinii mai am 5 de dat jos
Credeti-ma ca nu am tinut nici o dieta, probabil stresul din spital, ca vb aia, am stat 2 sapt. si am trecut prin momente f grele.

ma bucur ca acum suntem bine

Pupicei! Ma duc sa citesc din urma

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

felicitari mamico! sunt sigura ca o sa te descurci la baita, ar trebui si tati sa dea o mana de ajutor.

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

daaaa...ft.mareee diferenta
eu TI'AM SCRIS tot din partea dreapta jos de pe hartiuzta de la echo..

+BPD 7.48cm
G.A 30w0d+sau-22d
EDD 09-01-2010

xHC 27.90cm
G.A 30w4d+sau-21d
EDD 08-28-2010

*FL 5.29cm
G.A 28w1d+sau-15d
EDD 09-14-2010

AC 26.20cm
G.A 30w2d+sau-21d
EDD 08-30-2010
FTA 54.63cm
EFW 1426g
G.A 29w2d

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea
Eu mai trebuie sa-mi cumpar pompa de san. Doamne ce preturi am vazut la Sensi Blue. Dar am vazut pe net tot de la "primii pasi" cu 2 mil si ceva si cred ca o sa fac comanda.

Cu banii astia iti poti cumpara de la Avent, pompa manuala. E super! o recomand... am dat pe ea 193 lei.

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

86cmm 29 de saptamani adica asta acum 2 saptamani?ca daca e asa inseamna ca nu ai DPN pe 7 august ci mai tarziu.parerea mea

Btz ovi asa e mai bine mai avem rabdare.

IN 23 IUNIE..atunci am fost la control..poate sa fie asa..din pacate:P..

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput