Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 15
sorina_goga spune:
Gabita cum mai stai cu tensiunea?
39+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Paula eu cred ca merge orice fel de biberon in el. Am citit pe instructiuni si nu scrie nicaieri ca doar anumite biberoane se sterilizeaza in el, si in plus sterilizeaza si tetine, suzete si alte accesorii. ![]() |
Eu am pus si batista bebelusului la sterilizat in sterilizator
tina cu

Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
beluistef spune:
Buna fetili 
Acum am terminat de facut mancarea si ce am mai robotit prin casa..ca deh, azi am fost si lela
.
Raportez col dilatat 2 cm ( 2 degete, exprimarea dr...parca am mai auzit exprimarea asta la o fata, dar nu mai tin minte la cine
) si a zis ca nu ma interneaza"pentru cateva zile", ca sunt dn oras si daca este sa ma ia durerile sau sa se rupa apa ajung repede la spital. Membranele sunt intacte. Asa ca dupa spusele dr. ar dura cateva zile, dar vom vedea ce va fi....sa speram ca nu vom trece de termen.
Controlul nu a fost prea dureros...contrar asteptarilor mele...acum sa vedem daca s-a facut simtita prezenta controlului
...
Mai am ceva contractii de vreo ora, dar se pare a sunt de la oboseala...ca de cand stau intinsa s-au mai rarit
...
O noapte placuta va doresc si sa ne auzim cu bine dimineata 
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 5 zile 

CarmenAlbu spune:
Elena pai vesti bune mami, vezi se dilata, si acus se rup si membranele, in 2 zile nasti, si e mai bine ca se dilata usor usor sa nu se produca tot odata!!
86 cm ce confuza sunt cu postul cu CM ,dnp, si restul ... hai sa o iau de la inceput..
Dupa greutatea bebelusului esti cum spune medicul!
Bebe misca cu mult inainte ca tu sa simti, il simti doar cand e suficient de mare, si depinde si de greutatea ta si multi alti factori!
Se poate ca acel ciclu ( daca ai calculat din prima zi, multe fete se gandesc la ultima), sa fi fost intradevar un spotting/ dereglare hormonala!
Cel mai bine te iei dupa greutate si dupa ce iti spune doctorul ca ecograful estimeaza cu precizie destul de buna! Dupa 3 kg bebe oti naste ca are suficienta carnita sa ii tina temperatura corpului normala!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu 
AMR 4+
rodyka spune:
| citat din mesajul lui beluistef Raportez col dilatat 2 cm ( 2 degete, exprimarea dr...parca am mai auzit exprimarea asta la o fata, dar nu mai tin minte la cine ) si a zis ca nu ma interneaza"pentru cateva zile", ca sunt dn oras si daca este sa ma ia durerile sau sa se rupa apa ajung repede la spital. |
mi se pare ca la alina i-a zis asa cand i-a dat bilet de internare inainte sa nasca...
fetelor, v-am tot citit pe reprize, intre papa la Isa, baita, bucatarit ptr noi, catel, "inmormantat" 2 pestisori de-ai Mariei si cumparaturi... acum am ajuns "la zi" si nu am retinut mare lucru, asa ca am luat albumele la rand, si delfinaasii, si pe gmail si burticutele si m-a lovit melancolia cand mi-am vazut burtica...
la mine a coborat burta de prin luna a sasea... nu inseamna neaparat ca nasti imediat... iar prima sarcina a fost joasa mai de la inceput si am dus-o pana la 40s-1z...
ai mei dorm cu totii si eu de nebuna m-am apucat sa ma vopsesc

, sotiorul a adormit in salon la tv dar il mai las sa doarma pana imi termin eu "treaba"...poate mai intru sa vad ce se mai intampla - daca se intampla ceva
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
86CM si mai ciudat e ca distanta ta fata de cea estimata e chiar de un ciclu menstrual normal de 28-30 de zile, deci cred ca ai facut tu o greseala de calcul, asa ca linisteste-te si lasa-te pe mana dr!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu 
AMR 4+
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 colega de salon cu 30sapt si cu IR-urile marite a nascut acum 2 zile.stiti ca v-am mai spus de ea.A fost joi la Debrecen sa vada ce e cu IR-urile iar cand a ajuns la spital inapoi in OR au apucat-o contractii la 3 min f dureroase,in 15 min dilatatie 6cm,in alte 15 min dilatatie 10.Au bagat-o in cezariana de urgenta si bebe e acum la incubator,are 1800 gr,are sonda in nasuc si stomacel.Chiar l-am vazut azi cand am fost la NST,e micut dar pare voinic.Anyway,v-am povestit treaba asta pt ca mi-e frica sa nu ma apuce asa contractii si sa nu mai ajung la Debrecen!!!!Si ea la Debrecen trebuia sa nasca.Asa ca luni merg in Debrecen iar cu tot cu bagaj(din nou) sa vb cu dr nou,ca al meu maine pleaca in concediu.Si poate ma retine acolo sau ma programeaza!lapotop n-o sa am pt ca va fi complicat cu netul,dar am luat 2-3 nr de tel.Va anunt oricum!!!asa emotii am!!! si apropos Dragaica ,mie chiar mi-a coborat un pic burtica,deci ma apropiu. Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 35+ Carla Maria si Matteo CristianAMR -2 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Carla bafta multa! Stai linistita ca tu nu ai problemele colegei tale, sigur avea trombofilie, asta duce la nasteri premature. Asta-i naspa cand stai in spital, vezi toate grozaviile si te sperii din orice. Si fetele mele aveau aceeasi greutate ca ai tai la 35 sapt.
Eu nu stiu ce am, dar transpir de numa, e frig in casa de mori, iar eu am parul tot o apa. Ma ia cu lesin de cald, of-of.
Shery
37
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -4z
beluistef spune:

Multumesc fetelor ca v-ati facut griji de ce nu am intrat 
...si imi cer scuza ca nu v-am anuntat,dar nu am putut...dupa cum v-am zis am fost lela
...si nu ma deranja daca imi dadeati sms...stati linistite ca am arsenal de telefoane...asa ca in caz de ceva, indiferent de ora
, sper sa nu va suoarati va dau mesaj...dar inainte sa plec la spital intru pe forum si va anunt...ca sa faceti galerie nu alta
...sa nu vina Stefanutz pe uscat...![]()
![]()
![]()
![]()
Am uitat sa va zic, cica acele secretii apoase erau de la dopul gelatinos, pe care se pare ca l-am eliminat ...yupiii...sper sa facem progrese inainte si sa dureze chiar cateva zile, nu sapt.
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan
AMR:mai putin de 5 zile......sa speram 

beluistef spune:
Noapte buna ... ma bag la 

...sper sa nu mai merg asa des la baie, ca iar o sa am noapte alba ![]()
Pupici
Elena,
39+ cu
Yanis Stefan
AMR:mai putin de 5 zile......sa speram 

aelita spune:
BELU cred ca nasti![]()

Am mai terminat o CACIULA . Pt cine mai vrea idei.
pe ultima suta de metri...ne gandim si la iarna.
33+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)