Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 12
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee 86 cmm, e clar o diferenta intre DPN-uri, dar asta cu miscatul nu mi se pare f relevant, f multe mamici de aici au simtit copilul f devreme, nu in sapt 20... n-as sti ce sa zic, daca DPN-ul ala ecografic se mentine, asa o fi, daca UM nu merge de nicio culoare... greu de spus, na ca nu te-am lamurit delocUnde ati vazut poze cu Aida? Vreau si io sa vad Mie mi-a promis o prietena sterilizator si pompa de san, mai aiurea e ca mi le va da prin septembrie... Stiu ca darul nu se cauta de dinti, dar toata sarcina mi-a spus sa nu cumpar din astea ca-mi da ea... Le las, o sa nasc si vad dup-aia... daca va fi nevoie o sa cumpar si gata... Alina 35+ cu ![]() gargarita |
multumesc de raspuns..am inteles

Cristina
31+
SERAYAH I TRUST IN GOD..
btz_ovi spune:
86cmm vad ca la tine scrie asa 86cmm:UM:31.10.2009;DPN:07.08.2010.Mycya e dupa tine,ea are 34 de sapt si tu 30.La echo ce zice?Cate sapt ai?
Nu-i adevarat,poti simti miscarile si la 16 sapt.Nu e o regula!!!
38+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Mycya spune:
| citat din mesajul lui 86cmm asa e,dar ea sustine ca am avut ceva dereglare(desi pana atunci am avut un ciclu regulat)..ok...sa zicem,dar e posibil ca la prima sarcina sa imi miste mai repede de 4 luni jumate?in 16 martie a miscat si chiar in ziua aia am mers la control si ea zicea ca am 15 sapt atunci...si ca normal ar fi sa imi miste undeva la 18 sapt,dar nu exclude varianta mea(sa fi miscat).. Cristina 30+ SERAYAH I TRUST IN GOD.. |
din ce stiu eu nu se ia in considerare miscarile.deci nu ar trebui nici doctorita pentru ca difera de la pers la persoana.tu ar trebui sa te ei dupa UM si gata. ori dupa cate grame are bebelina masuratori.ai incercat sa mai mergi si la alt doctor sa vezi ce spune?
Bianca
34+
Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
Mycya spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi 86cmm vad ca la tine scrie asa 86cmm:UM:31.10.2009;DPN:07.08.2010.Mycya e dupa tine,ea are 34 de sapt si tu 30.La echo ce zice?Cate sapt ai? ![]() Nu-i adevarat,poti simti miscarile si la 16 sapt.Nu e o regula!!! 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
35 sapt peste o ora
Bianca
34+
Andra Maria
nela_didea spune:
Ce-o fi cu Belu de nu da nici un semn de viata? Te pomenesti ca ne face o surpriza asa ca de weekend.

33 + cu o
de 
AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
86cmm spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi 86cmm vad ca la tine scrie asa 86cmm:UM:31.10.2009;DPN:07.08.2010.Mycya e dupa tine,ea are 34 de sapt si tu 30.La echo ce zice?Cate sapt ai? ![]() Nu-i adevarat,poti simti miscarile si la 16 sapt.Nu e o regula!!! 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
azi am facut 31 de sapt. dupa calculele Dr(am uitat sa schim semnature:))...eu de aia am zis de miscat ca de la ft.multe femei am auzit ca la prima sarcina iti misca la 4 luni jumate',nu mai repede..
mama mea tot asta mi'a spus:O sa vezi ca la jumattea lu' Martie o sa iti miste si eu i'am zis ca nici vorba ca nu are cum sa gresesca Dr. si chiar a miscat si inca foarte bine..(atunci aveam 4 luni jumate dupa UM)ce sa zic..daca ii posibil sa miste mai repede si la prima sarcina...asa o fi..o fi miscat si la mine mai repede...
Cristina
31+
SERAYAH I TRUST IN GOD..
Mycya spune:
| citat din mesajul lui nela_didea Ce-o fi cu Belu de nu da nici un semn de viata? Te pomenesti ca ne face o surpriza asa ca de weekend. ![]() ![]() 33 + cu o de ![]() AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama ![]() Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
oare nu are nimeni nr ei sa i se dea un mesaj??
nu cred ca am deranja#o cu o intrebare, stie ca suntem ingrijorateBianca
34+
Andra Maria
86cmm spune:
nu am consultat alt Dr.ca sunt multumita de ea..(DR.)..eu nu inteleg nimic din pozele alea cu masuratori,poate par banala,dar noah..is prea multe si nu mai inteleg nimic..atat am inteles ca are 1kg jumate' fara cateva grame..asta am vazut cand mi'o zis ea o data cat are si am stiut unde sa ma uit,dar in rest...
Cristina
31+
SERAYAH
I TRUST IN GOD..
btz_ovi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 86cmm
azi am facut 31 de sapt. dupa calculele Dr(am uitat sa schim semnature:))...eu de aia am zis de miscat ca de la ft.multe femei am auzit ca la prima sarcina iti misca la 4 luni jumate',nu mai repede.. mama mea tot asta mi'a spus:O sa vezi ca la jumattea lu' Martie o sa iti miste si eu i'am zis ca nici vorba ca nu are cum sa gresesca Dr. si chiar a miscat si inca foarte bine..(atunci aveam 4 luni jumate dupa UM)ce sa zic..daca ii posibil sa miste mai repede si la prima sarcina...asa o fi..o fi miscat si la mine mai repede... Cristina 31+ SERAYAH I TRUST IN GOD.. |
Nuuu,pe mine ma mira ca desi esti la diferenta de o zi ca UM si DPN fata de Mycya,ea a intrat in sapt 35 si tu in sapt 31.
Si mie mi-a zis mama ( si nu numai ea) ca FIX la 4 luni jumatate simti miscarile.NU e adevarat deloc,sunt femei care simt mai devreme,altele mai tarziu.
Mycya nr ei nu e in lista de pe gmail?Nu cred ca am deranja-o cu un sms nu?
38+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
carla_2008 spune:
colega de salon cu 30sapt si cu IR-urile marite a nascut acum 2 zile.stiti ca v-am mai spus de ea.A fost joi la Debrecen sa vada ce e cu IR-urile iar cand a ajuns la spital inapoi in OR au apucat-o contractii la 3 min f dureroase,in 15 min dilatatie 6cm,in alte 15 min dilatatie 10.Au bagat-o in cezariana de urgenta si bebe e acum la incubator,are 1800 gr,are sonda in nasuc si stomacel.Chiar l-am vazut azi cand am fost la NST,e micut dar pare voinic.Anyway,v-am povestit treaba asta pt ca mi-e frica sa nu ma apuce asa contractii si sa nu mai ajung la Debrecen!!!!Si ea la Debrecen trebuia sa nasca.Asa ca luni merg in Debrecen iar cu tot cu bagaj(din nou) sa vb cu dr nou,ca al meu maine pleaca in concediu.Si poate ma retine acolo sau ma programeaza!lapotop n-o sa am pt ca va fi complicat cu netul,dar am luat 2-3 nr de tel.Va anunt oricum!!!asa emotii am!!!
si apropos Dragaica ,mie chiar mi-a coborat un pic burtica,deci ma apropiu.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
35+
Carla Maria si
Matteo Cristian
AMR -2 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP