Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 11
Mycya spune:
aaa si ca sa imi treaca m-am dus si am
baia,a trebuit sa imi dau de treba ca altfel ma gasea al meu cu ochii umflati de ma umfla el toata![]()
EDIT: nu ca n-as fi umflata si acum de la atata mancare
Bianca
34+
Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
Mycya spune:
Racusor ce desene superbeee
imi place asa mult camera si bebe e un scump
, cat de mic pare el in patutul ala
sa iti traiasca
Bianca
34+
Andra Maria
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya de pompa ma tot uit pe internet si nu stiu ce sa aleg, mai gasesc la oferte dar nu ma pot decide de cele de la medela ati auzit ceva? |
da, mycya, au aici in spital
. super! dar cand am vazut preturile in magazine... nu stiu cine zicea ca pompele electrice is dureroase. noooo!!! la inceput tre sa dai pe viteza mica sa sugereze suptul lui bb, apoi poti mari pana la puterea care vrei... si daca sunt canalele infundate, nici o firma de pompe nu le desfunda! trebuie masaj priceput...aa!! felicitari adriana! bun venit, rebeca!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui Mycya aaa si ca sa imi treaca m-am dus si am baia,a trebuit sa imi dau de treba ca altfel ma gasea al meu cu ochii umflati de ma umfla el toataEDIT: nu ca n-as fi umflata si acum de la atata mancare ![]() Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara![]() |
eu in privinta greutatii m-am stabilizat de o luna jumate cam pe la 68 - 69 kg!
dar burta a crescut si de mancat am mancat dar cred ca la mine ramane mai putin i-a bb-lina tot!
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
racusor2010 spune:
bianca e mic :) acum stam in patul matrimonial, ca bunicu pune prag la usa sa nu intre curentul
si el sta pe paturica lui care e impachetata in patru :) si incape foarte bine ![]()
dar a crescut ;) in seara asta avea 2940 grame...deci imediat 3 kilograme 
si el e lungut totusi, s-a nascut cu 49cm..acum 10 zile deja avea 49.5...daca se nastea la termen iesea lungan...ca noua la eco mereu ne spunea: bebe lung si slab..asa a si iesit ![]()
mami de brotacel Andrei Ioan
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 bianca e mic :) acum stam in patul matrimonial, ca bunicu pune prag la usa sa nu intre curentul si el sta pe paturica lui care e impachetata in patru :) si incape foarte bine dar a crescut ;) in seara asta avea 2940 grame...deci imediat 3 kilograme ![]() si el e lungut totusi, s-a nascut cu 49cm..acum 10 zile deja avea 49.5...daca se nastea la termen iesea lungan...ca noua la eco mereu ne spunea: bebe lung si slab..asa a si iesit mami de brotacel Andrei Ioan |
pai sa te linistesc creste ff frumos bb-ul tau!
vlad a avut la o luna 3200g la doua luni 4500 dupa care nu a pus mai mult de 500g pe luna!
iar in lungime in prima luna a crescut 2cm adica de la 47 la 49!
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
carla_2008 spune:
buna fetele,
nu am mai apucat ieri sa intru ca ne-am uitat la Prison Break,mai avem 20 episoade pana la final.Sper sa apucam sa le vedem pana se nasc delfinasii ca dupa aceea ioc tv si filme![]()
am vazut poze cu delfinasi
: Tanti ce scump e micutul si ce par are,Aida e o frumoasa,la fel si Antonia si delfinasa Isa
.Cum doarme de linistit si brotacelul Andrei in noul patut
off abia astept sa-mi strang si eu puiutzii in brate!!!!
azi am facut un NST si un dopller ca bebeii nu prea au miscat la NST si m-am ingrijorat.De acum tre sa fac la 2 zile un NST sau eco dopller.Bebeii au 2700 si 2680gr
,IR-urile sunt bune,burtica maaare,si bebeii inghesuiti,mai ales baietelul.Si dr de aici imi spune ca max o sapt mai stau.Cam asa am ajunge la termen,adica 36/37s.
Sheri fetele tale cat au??
Dragaica nu ne pui o poza cu burtica?sa vedem daca chiar s-a lasat
eu de-abia ma ridic din pat,ma dor toate de mor cand ma intorc de pe o parte pe alta
,ma misc mai rau ca o balena esuata!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
35+
Carla Maria si
Matteo Cristian
AMR -2 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
86cmm spune:
asa e,dar ea sustine ca am avut ceva dereglare(desi pana atunci am avut un ciclu regulat)..ok...sa zicem,dar e posibil ca la prima sarcina sa imi miste mai repede de 4 luni jumate?in 16 martie a miscat si chiar in ziua aia am mers la control si ea zicea ca am 15 sapt atunci...si ca normal ar fi sa imi miste undeva la 18 sapt,dar nu exclude varianta mea(sa fi miscat)..
Cristina
31+
SERAYAH
I TRUST IN GOD..
Mycya spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 bianca e mic :) acum stam in patul matrimonial, ca bunicu pune prag la usa sa nu intre curentul si el sta pe paturica lui care e impachetata in patru :) si incape foarte bine dar a crescut ;) in seara asta avea 2940 grame...deci imediat 3 kilograme ![]() si el e lungut totusi, s-a nascut cu 49cm..acum 10 zile deja avea 49.5...daca se nastea la termen iesea lungan...ca noua la eco mereu ne spunea: bebe lung si slab..asa a si iesit mami de brotacel Andrei Ioan |
important este ca e sanatos ca se ingrasa el incet incet. si a mea e slabuta

Bianca
34+
Andra Maria
nela_didea spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 am puz pozici cu camera lui Andrei si cu Andrei, tot dormind :) promit ca de acum sa il pozez si cand e treaz...ca acum nu mai doarme toata ziua...dar mami asta numa cand dorm ma pozeaza sa va uitati, ca am facut bolfute si bulanase, aproape 3 kile am ![]() ![]() mami de brotacel Andrei Ioan |
Mai mai ce bulanase avem si facem si botic cumva? Camera e super, pare asa de frumoasa si de aerisita. Am vazut si patutul si comoda. Excelente. Sa le stapaniti sanatosi.

33 + cu o
de 
AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

de cele de la medela ati auzit ceva?