Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 10
crispro spune:
Acuma l-am vazut si eu pe Tudor Andrei, bebe de Coteasca. Cat e de frumos! Si cu par mult, scumpul de el!
Cristina
38+ cu 
racusor2010 spune:
eladea 
mercic de raspuns...eu chiar ma gandeam in noaptea aia ca tre sa sun pediatra, la urgente ![]()
![]()
eu am pompa avent manuala...dar am o problema cu montatul ei 
daca nu o pun bine nu face vid si nu scot nik ...nu sunt eu vacuta milka, dar ma gandesc ca al meu copil nu creste cu 100-150 ml lapte praf cat vede intr-o zi...sigur restul e tzitzi..dar la pompa, ioc 
cred ca nu stiu eu sa o folosesc...ca daca as sti, as mai folosi-o...tre sa ma dumiresc cum e cu ea ![]()
mami de brotacel Andrei Ioan
racusor2010 spune:
eu totusi nu am de aia isis cred....poate ar trebui sa cumpar alta, studiez piata...eu am luat=-o de la mothercare, cu 7.5 lire, redusa de la 15...

anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya eu tocmai am terminat de dat apa la soricei, ma apucat plansul degeaba bine ca am gasit motive sa ma apuc si mai tare dupa ce am inceput![]() ![]() ![]() Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara![]() |
PAI EU PLANG SI DIMINEATA CAND PLEACA SOTUL LA SERVICIU SI RAMAN SINGURA!
....ASA CA NU STIU CE SA ITI SPUN!

O SA 

ODATA CU bb-II
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
Victo spune:
aoileu..da ce-aveti maica..eu plang cd imi face Stefan toate dracariile de pe lume si eu nu mai stiu cum sa fac fata, ce sa ii mai zic etc etc.
anca, imi dai te rog nr de la firma sano?
Paula
cu
Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 10 zile de dans in burtica
racusor2010 spune:
am puz pozici cu camera lui Andrei si cu Andrei, tot dormind :)
promit ca de acum sa il pozez si cand e treaz...ca acum nu mai doarme toata ziua...dar mami asta numa cand dorm ma pozeaza
o sa zica lumea ca sunt cel mai mare somnoros..
sa va uitati, ca am facut bolfute si bulanase, aproape 3 kile am 

anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui Victo aoileu..da ce-aveti maica..eu plang cd imi face Stefan toate dracariile de pe lume si eu nu mai stiu cum sa fac fata, ce sa ii mai zic etc etc. anca, imi dai te rog nr de la firma sano? Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 10 zile de dans in burtica |
ok e nr de pe catalog 021 350 30 04!
bafta!

Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
Mycya spune:
Crispo pai ce imi veni ca nu stiu
doar atat mia trebuit sa imi vina ca dupa imi dadeam apa la moara si cu doru de casa, si ca sunt singura acasa ca si Anca
,dupa ce voi face eu singurica cu bebe ca mama nu vine si iote asa am plans eu pana am facut fata sa sughita
Victo apoi uite ca suntem si noi sensibiloase
si orice am face curg singure lacrimile
nu stiu cum dar si in timp ce mancam cirese plangeam, bagam cireasa in gura cu tot cu lacrimi![]()
Bianca
34+
Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
rodyka spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Hello gagici ![]() Vad ca vorbiti de pompe pentru sani.Pana la urma care e mai buna:cea electrica sau cea manuala?Eu am gasit de la Primii Pasi la 38 de lei la o farmacie Help Net.Se merita sa iau manuala?Sau sa ma orientez pentru una electrica? |
nu am ajuns la zi cu cititul, dar iti raspund acum ca apoi uit sau mi se pierde mesajul ca azi-naopte: btz, eu am pompa manuala de la Primii pasi, e foarte buna. electrica am probat in spital Medela dar cum electrice sunt incomparabil mai scumpe... cu una manuala te descurci, cred eu...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)