Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***
Raspunsuri - Pagina 9
petrean spune:
Mihaela, si noi am avut probleme dupa claritromicina, am scapat cu kanamicina unguent pus seara pe ochisori si cu nettacin. Sanatate micutei
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Ayla21 spune:
Neata Bogdana, nu dormi? :D
Eu am dormit de la 4,30 la 8, ne-am scarpinat, ne-am miorlait, a fost o noapte cumplita.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ilinca_M. spune:
Nu pot sa cred! Si la ochi se poate face puroi? E prima data cand aud! Saracutza Maria!!! Eu chiar ma gandeam la ea, cand cu topul Elei, ma gandeam da' "Miss Serenitate" ce-o fi facand? Oooof...la naiba cu puroiul ala nesuferit, auzi, sa se duca tocmai la ochisori Pupici la ochisorii angelici!
Si sotzul meu si-a dat licentza, dar a muncit singurel; io i-am scris doar o pagina ca la un capitol trebuia sa faca o mica introducere la problema Raului si am dat-o pe filosoficele mele. Cu dizertatia nu-ti bate capul, Miha, cam atat am avut si eu nota, da' mie mi se pare o nota foarte buna, care-i problema?! Felicitari amandurora! A, mi-ai amintit un vers din ceva trupa, Desperado parca:"MA! NU PUPA COPCHILU' PE GURA!"
Simplyana, chiar ca misto meserie are Mimishor al tau Faina treaba, mi se pare super misto ca plecati in asemenea conditii bune!! Sa-ti trimita sora ta multe poze cu Mura si tu sa le pui pe blog pentru noi!
Ela, sa vezi ce faza a fost cu maieul ala (maieu, nu maiou, daaa, asa zicem noi p'aci:)))): am fost cu el in Turcia, in Istanbul. Si cand eram la o coada de turisti de ne pregateam sa vizitam Moscheea Albastra, un tip dintr-un grup de rusi incepe sa arate cu degetul catre...tzitzele mele si sa strige:"milk! milk!" Bai, io sa mor nu alta, ma gandeam ca e nebun, inteleg ca am tzitze mari dar chiar asa, sa ma faca laptarie in fatza!! Faceam niste ochi cat chiftelele. La care el, razand, imi explica de "moloko" ce in rusa inseamna lapte si asa s-a risipit misterul Pe atunci nu stiam ca va veni destul de repede o vreme in care voi fi "indreptatita" sa-l port:))))
A, da: La Multi Ani pentru Giorgyiuli si pentru frumoasa casnicie a lui Aris, ma luai cu altele ieri si uitai!
Anaan, eu zic ca Gulia e la "Mister Solar", ca si Vladimirescu, titi Ian si Ianis; sunt niste copii solari, asa mi se pare...raspandesc lumina, stralucire!
Iar in gama oarecum opusa, bruneteii macho, "latin-loverii": Chiscutza, Pitonul, BB3...
Da' Vitamina lui Aris chiar e seducator bine, acum am vazut cum tot mai frumos se face (cu asa mama nu-i de mirare), are niste trasaturi parca-s pictate de cel mai talentat penel, nu alta
Mutzu este "Mister Gene Ravashitoare", clar!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Ooof, Petrean, iar probleme Pupici si lui Andrei si pentru "Misteri" Minune Dubla
Pe Isabella as nominaliza-o "Miss Tace si Face"! Asa cumintica cum pare ea, cum isi pune ea cate-o ambitie de exploreaza tot ce-i in jur...
A, Ramona: tu pentru mine ramai "Miss Dandana"! Sper sa nu te superi, da' io am ras cu lacrimi la unele intamplari ale tale! Nu pot s-o uit pe aia cand a explodat balonul noaptea ca te-ai dus la frigider, parca, si a venit vecinul sa vada daca e in ordine, ca a auzit impuscaturi
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean neatza fetele, incerc sa stau la o cafea cu voi, atat cat imi pemit cei 3 teroristi... Andrei..are adenopatie laterocervicala. Pana aici, nue nimic de speriat pentru cunoscatori, pentru ca e cam frecvent la copii. Insa, nr nodulilor creste de la o zi la alta..am ajuns de la 3 la 7si se maresc..de nu va puteti imagina. Investigatii am facut, totul e viral, nicidecum bacterian cum multi dr se asteptau. problema ei..ca majoritatea mi-au dat antibiotic, pentru a micora volumul lor..in caz contrat vom intra la biopsie:(((nush ce sa fac..am consultat vreo 5 dr..toti au avut cam aceleasi idei de tratamentIn cazul in care maine dr decide ca e cazul de antibiotic iar, ii va pune branula sa-i faca la 6 ore pe vena. Eu cam refuz..nush ce s afac..ajutor celor care au avut/cunosc cazuri de-ale mele!!!! |
Bogdana nu ma pricep dar sunt alaturi de tine!
Insanatosire grabnica tuturor puiutzilor bolnaviori!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Pisik06 spune:
Ooooofffff, iarasi copilasi bolnaviori
MIHAELA, sanatate mult MARIEI. Nettacin e f bun pt ochisori, asa cum ti-a spus si Bogdana.
BOGDANA, multa sanatate. Pupam flacaii, mai ales pe cel bolnavior, sa treaca buba repede
MONICA, multa sanatate micutei dalmatiene
Mami de minune mica
m_monique spune:
buna dimineata!
multumim pt aprecieri. in poze e doar varianta soft a cataratului, ca varianta hard nu pot sa o pozez, ca trebuie sa iau dop-modela de unde s-a catarat, ca sa nu cada.
daca se pune de vreo intalnire vineri va rog sa ma sunati si pe mine, ca nu stiu daca reusesc sa mai intru pe forum.
petrean, multa sanatate lui andrei si tie multa putere.
eu am stat cu andrei in spital o saptamana. a facut febra mare si puroi in gat. de la antitermic a facut diaree si a trebuit sa il internez ca sa-i administreze antibiotic pe branula la 6 ore. avantajul branulei e ca nu-l doare si nu-i ciuruieste fundul.
Anaan spune:
Salutare!
Am scris un mesaj lung si, cand sa-l trimit, a inchis fiu-meu calculatorul, asa ca-l reduc:
Mihaela, bine-ai revenit!Multa sanatate frumoasei mici!
Ayla, Petrean, sa treaca problemele cat mai repede!
La categoria "Mici, mici, mici, da' cu lipici!" eu le-as include pe: nora mea Iulia de Doranna ( sa nu credeti ca-s subiectiva, dar e de ajuns sa-i vedeti pozele ca sa va convingeti ca se inscrie cu brio la aceasta categorie!), Giulia, Iulia (de Cami), Medeea, Mara si Bris!
Ilinca, sa stii ca si eu il vad pe Andrei tot ca pe un copil solar; gand la gand cu bucurie; primul lucru pe care il face dimineata cand se trezeste este sa zambeasca!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Azi voi fi prin preajma, ca-s cu ochii dupa rezultatele la bac, sa vad ce-au facut invataceii!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)