Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MARIA e superba. Ii dorim multa sanatate. Si da, ILINCA are dreptate, eu o imbrac si casual si sport pe Ana. Pentru ca oricum la ea este iesitul si haina si in plus este si mai comod la tavalit, aruncat pe jos, incercari de catarat, chestii practicate frecvent de Ana

MIHAELA, azi am mai fost intr-un Z si nu mai aveau palarii deloc. nici ce era in partea cealalta. Nu stiu ce au, cred ca nu mai aduc chestii de vara si au ramas doar cu masuri mici, in cazul in care au mai ramas cu ceva. Eu ii caut Anei sosete subtiri si nu gasesc deloc. Gasisem tot la Z ceva, dar acum mai au numai pana in masura 18, cred ca toti ghioceii au fost la cumparaturi de nu mai gasim masura lor

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am fost la urgente. deja ne stiau asistentele care ieri s+au mirat de ochii mariei, ayi au ramas masca cand au vazut in ce hal arata.
ca un facut, in ultimele doua zile, tare multa lume s-a mirat de ochii ei. parca n-a facut a bine.
a vazut-o o dr-ta f tanara, care a zis ca nu e prioritate maria. dr. oftalmolog vine doar pt ochi scosi.ce mare lucru ca maria are ochii cu niste pungi imense de lichid si ochiul stang e cu sange.sa asteptam pana maine dimi. mare noroc am ca-i tare vesela, si atata danseaza, si se invarte, veselie mare pe capul ei.
pe langa asta, cica sa-i fac badijonari de 3 ori/zi cu albastru de metil sa-i sparg puroiul.i-am explicat ca daca maria nu ma lasa sa-i pun ser si picaturi in ochi, cu atat mai putin sa-i aplic asa un tratament.
am gasit o prietena care a zis ca ea le-a facut la copiii ei, doar ca nu-i autorizata
vedem maine.
o luam de dimi prin doctori.
mergem sa ne facem toti 3 exudate, plus maria la oftalmolog.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MIHAELA. Nu mai suport tara in care traim. Cum adica ma ochi scosi???? Astia nu sunt zdraveni la cap? Cred ca muream cu aia de gat. Pai atunci care e diferenta intre astazi si vremea lui Ceausescu, cand eu mi-am spart barbia la mare, iar la spitalul din Mangalia, fiind sambata seara la ora opt, dr. a zis ca el nu pierde filmul de sambata pt barbia unui copil si m-au cusut asistentele pe viu, de era mama sa moara langa mine. Nu am evoluat deloc de atunci si pana acum nu? Degeaba am intrat in UE, degeaba avem hipermarketuri si magazine de afara, degeaba ne-am modernizat in anumite privinte, mentalitatea tot de 2 lei este.
Hai ca m-am enervat, asa ca ma duc la nani.

Sanatate multa bolnaviorilor in frunte cu MARIA, pupam ochisorii frumosi sa ii treaca

Mami de minune mica

Mergi la inceput

ilinca si novusica pt nominalizari. si pisicile(una gri si una cu nr. de inmatriculare 06)
anamaiamenici eu nu stiam cum arata capusele. o spalam pe maria si nu se ducea un punct. si am tot insistat. cand am vazut ca nu se duce, am incetinit miscarea, am pipait, si asa mi-a venit in minte sa trag de ea. mica mica, dar am tras un pic de ea. cand am scos-o, era ca un paianjen mic, cu multe picioare. locul mariei ramasese rosu. am dezinfectat cu spirt de cateva ori. in vreo 2 ore a trecut de tot, desi intr-un timp, se umflase era mai evidennta si rosie zona.a sunat tati pe cineva care ne-a confirmat ca erau capuse in padurea cu pricina.
monnvas, intoarcem pupicii inzecit.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!!

Am intrat sa vad ce mai faceti si m-am necajit tare sa vad atatia copilasi bolnaviori.

Miha imi pare tare rau de ochisorii caprioarei Sanatate multa va doresc si sa rezolvati cat mai repede. Si eu din pacate sunt cam in aceiasi situatie cu ochisorul lui David. Pe zi ce trece e tot mai rau. Este cu atat mai enervant cand vezi ca nu te poate ajuta nimeni si nu-i pasa nimanui (la dr ma refer). Asa ca te inteleg perfect. Si eu trebuie sa rezolv maine problema cu ochisorul dar nu mai stiu in ce directie sa o iau

Simply habar n-ai cat ma bucur pt voi Sper din tot sufletul sa va acomodati cat mai repede si sa incepeti o viata mai frumoasa

Saby sa-i transmiti lui Adi condoleantele noastre

Si daca tot am fost nominalizata la "sectiunea foto", incerc sa urc si eu pozele de vineri. Revin.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

pisik, asta-i tara in care traim.
sa-ti mai zic ceva sa te aprinzi si mai tare?
da-ti stric ziua de lunea. dar o zic, sa vedeti si voi pe mainile cui ajungem . cel putin in galati.

langa fostul sediu al institutiei unde lucram, aveam ....ghiciti ce.facultatea de medicina.trecand intr-o zi de la munci pe langa facultate, ce credeti ca-mi auzira urechile? o discutie intre doua viitoare studente de medici. una ii spunea celeilalte" si ce daca am cazut cu 3(era 3 si ceva dar nu mai tin minte exact cat) cu media asta intru lejer la "cu taxa".nu va mai zic cum arata tipa.n-avea nici o treaba cu medicina.poate cu luatul spagilor.
oicum ea parea foarte incantata de nota ei.
mi se pare strigator la cer ce se intampla, pe mainile cui ajungem. nu vreau sa generalizez, dar sunt din ce in ce mai multe cazuri din acestea.
toti gresim in meseriile noastre,se mai intampla. o zi proasta, te mai grabesti, poate nu sti cum sa faci exact, etc. aproape in orice meserie poti indrepta greseala. in functie de meserie, faci un recurs, o stornare, mai listezi odata un document, etc.o dregi cumva intr-un final.
ei la medici nu-i de joaca.e adevarat ca poate au o zi proasta, se intampla ceva.faza e ca ei nu-si permit sa greseasca pt ca e in joc \viata unor oameni. cu viata nu te joci. sau nu ar trebui.
dar cand vorbim de incompetenta.....deja e prea mult.
la fel si cu soferia.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

olga pt boss, sa rezolvati si voi cu ochisorul.
ne gandim la voi sa fie bine.
petrean, cum mai e andrei?
saby, condoleante
pe noi tati ne sare cand e cate-un necaz, ca eu is tare fricoasa.

bne ca am adus laptopul in dormitor, ca maria mea s-a inecat acum prin somn.si cand e cu fata in sus sforaie, harcaie parca.adica are o respiratie ciudata. daca n-am avut pb pana acum, nici nu stiu cum sa descriu.plus ca eu n-am racit niciodata in viata mea.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Groaznic, nici nu ai cuvinte de ce auzi ca se intampla in spitalele noastre de 2 lei.Sa va povestesc ce-am patit eu in seara cand am avut accidentul, dupa ce au terminat de facut investigatii si mi-au dat tratamentul si recomandandu-mi repaus total la pat, m-au lasat pe targa pe hol, fara sa le pese, cum ajung acasa . Si acum ma intrebam cu sotul, cum ajung la masina, ca abia stateam in picioare si masina era la ceva distanta ca nici nu te lasa sa intrii in curtea spitalului si uite asa m-am chinuit eu cu o groaza de dureri si mai mult tinuta de sot pana am ajuns intr-un final.

Dar sa revenim la lucruri mai placute, azi ne-am intalnit cu Cezar, ghiocel de koko_1, este un puiut tare simpatic, alearga si chiuie in continuu si e innebunit dupa masini, prima oara s-a rusinat de mine, dar apoi a inceput sa se joace cu Lucian. Avem si cateva poze:http://picasaweb.google.ro/symona0323/Iulie#

Noi am reusit sa mergem putin pe plaja, am ajuns pe la ora 18 si nu mai era asa de cald, dar pana la urma am lasat copiii sa se joace putin in apa si de data asta Lucian a fost mai curajos, se tinea dupa o fetita si intra si el mai mult in apa . Sebi si cu al meu sot s-au balacit mult , eu doar am stat si am tanjit dupa apa , bine ca am avut ocupatie cu Luc.

Si apropo, Lucian unde se incadreaza in top?

Gata fug si eu la , noapte buna!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eu nu mai comentez nimic legat de medici si urgente caci as avea muuuuuulte de povestit si mai mult rau imi fac Va doresc sa nu mai ajungeti niciuna pe-acolo

Mai jos sunt si pozele. Cam putine de aceasta data.

http://picasaweb.google.com/olgagireada/GhioceiHerestrau020710#

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Salutare!
Luana e plina de bube dar a inceput sa pape, deja intrasem in depresie cu ea cu mancatul.

Ela, super originale nominalizarile facute de tine. Multumim ca te-ai gandit la noi.

Cuscra Lucia, mi-am vazut ginerele chelit, cum se distreaza el de minune la tara.

Ilinca, Phiphi e superba si seamana foarte bine cu tine.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Aolica, ce Printzesa bubicilita!!!...o pupam sa treaca repede...ca la noi nu se ia: mami e cu anticorpi si piciul are facut vaccin...sanatate muuulta!!!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput