Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***
Raspunsuri - Pagina 10
Anaan spune:
Mihaela, merci de PM, intre timp i-am masurat capul odraslei si m-am linistit, ca se-nscrie in parametri...deci, cu gargaunii aia am terminat-o!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
m_monique spune:
mihaelacg pt puroi in gat mie mi s-a recomandat sa-i dau cu albastru de metil. si chiar a avut efect.
dyana27 spune:
mai fetelor care este "parcul national" unde este acum targul ala de produse traditionale??? ca as vrea sa-mi fac de lucru azi si sa ies la o placinta dobrogeana... si nu stiu la care poarc se refera astia... voi aveti ideee??????? e cel de la stadionul national????
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
Incerc sa vedem daca reusesc sa trimit si eu un mesaj.
Mihaela, multa sanatate nurorii mele frumoase, imi este tare dor de voi, nu ai mai dat nici un semn, nici un bip-bip, ceva. Sper sa se faca repede bine Mariuta.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
novus spune:
Bulgaroaicele vesele aveti e-mail !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
Pisik, Ana, multumim!
Cica saptamana asta e mai cumplita, apoi urmeaza saptamana in care se retrag si cad bubitele, si nu mai e asa cumplit.
Azi ne-a dus tati la el, ca are de facut inchiderea de luna, si macar noi avem loc de joaca, si pot zburda fericiti si copilasii. Eu le-am gatit bunatati, apoi dupa pranz ne punem la somn, doar e zi de odihna si...a mai trecut o zi.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean ba da Monica..am dormit 2 ore:(( Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Offf, iar nopti albe?
Te-am sunat, azi mai am 12 ore care expira la noapte. Nu vrea nimeni sa vorbeasca cu mine?
_
Ayla21 spune:
Simplyana, mult succes!
_
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Hai sa ma "indur" de voi cu poze. Vedeti ca-s multe http://picasaweb.google.ro/Ioana.sima/207CuGhioceiiInParc# Mami de minune mica |
Super-super, multumim de poze!
Ce au mai crescut ghioceii nostri
Multumim de gandurile bune!
_
Ayla21 spune:
Am si eu o intrebare pt cunoscatoare, apoi ma retrag, ca ai mei copii necesita supraveghere stricta, se pare.
Claudiu a facut varicela. Poate fi purtator de virus, stand in contact cu Luana, sa duca virusul alcuiva care n-a facut?
Va dorim o duminica frumoasa!
_