Stornare bilet companie low cost
Am cumparat bilete de la germanwings pentru o cursa Bucuresti - Berlin, dus-intors. Am vrut sa anulez calatoria, dar, surprise, cica nu primesc nici un cent inapoi. E posibil asa ceva? Inteleg ca-i low cost si-s alte conditii, dar chiar sa nu-ti poti recupera niciun cent mi se pare complet aiurea si...ne-ok!
A mai patit careva asa ceva?
Alina
Raspunsuri
Alina spune:
Alina,am luat si eu bilete pt vara asta la curse low cost atit pt mine cit si pt parinti si scria undeva pe site asta ca in caz de "stornieren"nu primesti nimic inapoi.Eu am luat la Lufthansa.
desprecopii spune:
Da Alina, biletele low cost au conditii de genul ca nu sunt refundable si nu se pot schimba in nici o conditie.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Elle_23 spune:
Alina, eu din cate stiu primesti o parte din taxele de aeroport inapoi, chiar dc nu ti se refundeaza total biletul. Incearca sa contactezi compania aeriana.
Bafta!
xandra28 spune:
nu cred ca exista sanse sa primesti ceva inapoi
in locul tau, cred ca as incerca sa le vand (eventual si sub pret) pe siteuri gen okazii.
bafta!
madadum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xandra28 nu cred ca exista sanse sa primesti ceva inapoi in locul tau, cred ca as incerca sa le vand (eventual si sub pret) pe siteuri gen okazii. bafta! mama strumfului www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii varsta lui vladut |
nu merge chiar asa simplu!!
si schimbarea de nume costa.. si uneori costa mai mult decat a costat biletul!
Burtocika spune:
In general biletele low-cost, dar si unele de la companiile "normale" nu se pot da inapoi. Asta este unul din motivele pt care sunt mai ieftine.
Cand cumparati bilete de avion, uitati-va intotdeauna la "conditiile de vanzare" sau "Terms and conditions", acolo scrie exactin ce conditii poti returna biletele.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...
corap spune:
pai la TOATE companiile aeriene exista diverse tipuri de bilete - cu cat mai "flexibile" cu atat mai scumpe, in principiu. toate companiile au oferte non-refundabile, nu numai cele "low-cost" - ca de-aia e un cearsaf de conditii atasat la ele (la ele, la bilete).
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
xandra28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madadum
nu merge chiar asa simplu!! si schimbarea de nume costa.. si uneori costa mai mult decat a costat biletul! |
schimbarea de nume costa (cred) 30 euro, nu stiu sigur daca dus-intors sau numai un segment de drum.
si mie mi s-a intamplat sa nu pot sa mai merg la un moment dat intr-o mini-vacanta si de atunci fie rezerv cu mult timp inainte cand pretul e f mic si atunci pierderea e minima (dar si riscul e mai mare pt ca nu am cum sa stiu cu nu stiu cate luni daca pot pleca sau nu) fie rezerv in ultima clipa dar mult mai scump.
oricum ai da-o, nu-i bine, pe undeva tot ai de pierdut........
Elle_23 spune:
Nu toate companiile aeriene accepta schimbarea de nume (daca biletele sunt f.ieftine).
O parte din taxtele de aeroport se pot innapoia chiar dc contravaloarea biletului nu este inapoiata si chiar dc biletul a fost f. ieftin.
Ce se poate face ca sa se evite astfel de situatii? Se poate cumpara o asigurare care iti da dreptul ca in momentul in care anulezi sa primesti o parte din bani inapoi.Asigurarea se cumpara in acelasi timp cu biletul. Multe companii te intreaba inainte sa efectuezi plata, dc vrei o astfel de asigurare, care costa ...X si dc bifezi casuta cu pricina se adauga la valoarea biletului.