Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

zi-mi mie ce ai facut
k nu mai zic la nimeni

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

bine..
atentie!! mesaj pentru doar pt bebelu..la ureche

deci..am facut mancarica de mazare (si cu fasole verde printre ea, ardei grasi rosii, ceapa verde)
am renuntat la orez mexican..il las pe miercuri-joi
mancarica de cartofi..la fel cu muuulte legume..e foarte colorata si gustoasa
si friptura de miel la cuptor cu catei de usturoi si sos de rosii

macaricile de cartofi si mazare sunt fara carne
iar carnea de miel nu o suport..nu am papat niciodata, dar gatesc cu placere pentru sotul meu pentru ca ii place
ff mult

14+

Mergi la inceput

suuuuperrr
vin si eu sa pap o portie din fiecare
ma primesti?

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

cu placere ..hai ..iti explic unde si cum sa ajungi

14+

Mergi la inceput

deci nu a auzit nimeni, da???
asta e doar intre mine si Shines.

Albumele noastre

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

acu ma imbrac s vin

Albumele noastre

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Doloress multumesc mult pentru informatii. Imi sunt foarte utile pentru ca si eu tot in Canada (Ottawa) locuiesc. Eu ma gandeam pentru vergeturi sa iau shea butter in stare pura de la magazinele naturiste, dar e destul de greu de intins si nu prea imi place nici mirosul asa ca voi incerca cu siguranta produsele Burt's Bees recomandate de tine.

In legatura cu vopsitul tot la fel nu observa nici al meu (zicea ca e color blind). Si eu m-as vopsi daca as avea fire albe dar sunt norocoasa ca nu mi-au aparut inca. Sper sa o mostenesc pe bunica-mea care la 78 de ani n-a albit aproape deloc. Cred ca se gasesc prin magazinele naturiste vopsele cu hena dar nu prea stiu cum sunt ca n-am avut curiozitatea sa le incerc dupa ce am vazut o prietena ca le amesteca cu oua si miere si alte minuni si le tinea cate 2 zile in cap... zicea ea ca asa sunt mai eficiente.

monica_bt Si eu am insomnii si apoi sunt obosita la munca. Sper sa treaca repede!

Multumesc tuturor fetelor pentru primire si va doresc si eu sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

Probabil ca nu voi fi foarte activa pe aici (poate doar prin weekenduri) pentru ca sunt pe alt fus orar si va citesc abia cand voi dormiti deja. La munca nu pot intra pe forum :(

Mergi la inceput

hai ..radem glumim..daca vrei vin si te iau de la un metrou

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

La cat se vorbeste de mancare pe aici, ma felicit ca nu sunt pofticioasa. Si daca tot suntem la mancare azi am mancat la mama peste. Ea, de cand sunt gravi, cumpara de fiecare data cand gaseste peste proaspat....si cu mamaliguta, merge super.
De adeverinta si trimitere inca nu pot vorbi, inca nu am fost la ginecolog. In schimb am fost la medicul de familie care m-a luat in evidenta si mi-a dat o groaza de analize, pe care le-am facut dar nu le-am platit, si pe care le iau abia marti...asa ca am o grija in plus pana iau analizele sa vad daca totul e in ordine.

Mergi la inceput

glumeam
mersi mult
dar tre sa vina si al meu intr-o ora aksa..
si ar fi culmea sa nu ma gaseasca..

melanies. stai linistita.
noi suntem aici. asa k atunci cand poti intra, sti unde ne gasesti.

cine stie de unde pot lua un borcan cu dulceata de trandafiri???

Albumele noastre

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput