Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
shubulina spune:
Pupici la burtici
Shines,ce dragut... "gadilici mici"
Si eu tot ca tine am platit,dar cum sunt tratata la clinica...jos palaria.Niciodata nu astept nici macar un minut in plus,personalu' nota 10+.
Eu am fost la o consultatie data trecuta la Elias,vroiam parerea unui alt medic,sa fiu sigura de verdict.Mi s-a parut
,aveau un ecograf saracu cred ca dins ecolu trecut.
Eu plec in vreo 20 de minute pe la mall,ala din Berceni,n-am fost niciodata.Vroiam la gradina zoologica,da se inchide la 5.Poate WE viitor.
Bebelu,diseara dupa ora 12 trimite un gand si la mine 
bebelu86 spune:
plimbare placuta
deci vi in zona mea si nu ai zis nimic pana acu....![]()
e ok..nu e cine stie ce....adica toate mallurile mi se par la fel..
nu e nimic diferit intre ele..
poate doar cum sunt aranjate magazinele.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
Eh bebelu, pana la 19 ani am stat in zona aia,la Alex Obregia![]()
Acuma am vazut ca m-ai adaugat,scuze,da-s tare aeriana.Am o stare de fericire si implinire ceva de speriat,ma simt frumoasa si super fericita.Sotu cica mi s-au ingrosat buzele.
Astazi dupa ca am dat la boboci de dimi ma uitam in oglinda si ma miram singura "bai,ce draguta sunt dupa ce vomit"

Shines spune:
de asta merg si eu shubulina la privat..dai un ban dar nu se compara
acu sa vedem cum o fi nasterea la polizu..am emotii cand ma gandesc..dar am auzit lucruri bune despre spital
14+
zanabuna spune:
Shines, si la Filantopia am fost tratata f dragutz, este f curat, iar ecograful mi s-a parut destul de modern (daca nu era bun cred ca nu-l mai foloseau), despre alte spitale nu pot sa ma pronunt sau alti doctori, eu una am fost f multumita,am mai fost la spitalul obregia (nu eram insarcinata) si tot f dragutz sau purtat la spit.babes iarasi am fost internata am fost multumita si acolo.
La Sf.Ioan sunt dr. f buni, dar din pacate este f invechit, nu este modernizat.
Stiu dr. care consulta pacinetele prima data in spital iar apoi le chema la cabinetul lor particular, nu mi se pare ok.Prima data vroiam sa ma duc si eu la paricular , dar acum i-mi pare bine ca m-a trimis doctorul de fam la Filantropia.
9+
bebelu86 spune:
da..asa e ecogafu de la elias nu e cine stie ce
de aia de acu merg la clinica sa facem amasuratori si sa vdm bine pe bb.
dar stiu k maternitatea chiar e ok
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
13+
858 SMS PT COPII
loutzy spune:
buna burrtici. Am reusit sa apar si e in peisaj dupa ce mi-am petrecut mai multe ore in bucatarie. Am facut salata de boef.

.
Bun venit noilor burtici, sa aveti o sarcina usoara si bb sanatosi.

pt toate burticile.
12+
bebelu86 spune:
loutzy 

bucatareasa gospodina
eu poftesc laniste clatite..
dar nu imi vine sa stau in bucatarie acu nici sa ma bati..
poate se indura socrela sa faca ea.![]()
Albumele noastre
cu
13+
858 SMS PT COPII
Carmen_Marieta spune:
salutare burtici,
doamne cat vorbiti de mancare... si unele is gravide si pofticioase pe aici... auzi la voi salata de boef, clatite... la porumb nu am poftit ca am mancat ieri...
Ieri am mers la piata cu mama, (eu sambata cand merg la Stefan, gatesc pt toata saptamana, ca seara vin tarziu si nu am timp de nimic, iar soacra nu face nimic... a ba da sta...
) si era un nene care vindea visine, l-am intrebat daca pot sa iau si eu 2 ca poftesc... mi-a dat omul voie de ce era sa faca.... daca tanti avea pofte... 
Azi am mers in magazin, sa-mi caut niste opincute mai lejere, stau mult pe scaun si mi se umfla picioarele, si ce credeti, m-am uitat la standurile cu bijuterii dupa cercelusi..... de daca ne dorim fetita..
oricum nu m-a incantat nimic, toate acelasi model( tortite cu ceva pietricele, sau simple).
Acum om vedea dupa 13 iulie daca cumparam sau nu...
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
13+
Shines spune:
nu mai pot de cald..e moarte in bucatarie
plita si cuptorul sunt foarte busy..dar mai am vreo 20 min si gata papica..sotu meu salizeaza deja
nu mai zic ce si cum miroase si cum arata ca ma bat burticile pofticioase
nani nu am mai facut, dar diseara am promis ca ma culc la 10 ![]()
14+