Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute harnicute!
Bine ati venit monika_bt si melanies! Sa aveti sarcini usoare si la termen, bb sanatosi si frumosi!
monika_bt sunt normale secretiile mai abundente in perioada sarcinii. Atata timp cat nu isi schimba culoarea sau mirosul, nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi.
melanies nu cred ca ar trebui sa te ingrijoreze ce scrie pe rimel. Parabeni contin si antiperspirantele, chiar si parfumurile precum si multe produse ce "suntem nevoite" sa le folosim.
Cremele cu protectie solara sunt interzise? Asta mi-e greu sa cred, ca orice dr iti spune sa te protejezi impotriva soarelui cu asa o crema.
O mamica imi spunea ca ei dr i-a interzis folosirea cremelor antirid sau antiacneice. Voi stiti ceva?

13+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

de alea antiacneice stiu si eu ca sunt interzise k unele au antibiotice in ele sau alte medicamente.
si eu am fost nevoita sa renunt la ele si sa ma dau cu crema de galbenele
de alea antirid nu stiu..
de alea pt plaja au nu stiu ce chimicale.
sunt unele la plafar parca pe baza de plante.
sau dc nu la farmacie unele special pt gravide.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Monica si Melanis bine ati venit .
Bine k am aflat si eu k cremele antiacneice sunt interzise, chiar vroiam sa-mi iau o lotiune.Mie dr. nu mi-a interzis nimic.
Fetelor stiti cumva la cate trimiteri de la dr. de familie avem dreptul in sarcina?
Tre sa ma duc la dr. sa citeasca analizele, dr. mi-a zis ca de cate ori ma duc la ea sa-i aduc trimitere de la dr. de familie si adeverinta de salariat, dar mi-e cam jena sa ma duc iar la dr. sa-i cer trimitere (pana acum mi-a dat 2 trimiteri).Voi ce spuneti?

8

Mergi la inceput

asta chiar nu stiu cate trimiteri ai voie
dar pt ce iti cere de fiecare data?
sa te scuteasca de plata consultatiei sau ce?
mie nu mi-a cerut nimeni trmitere.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

nici eu nu prea imi vine..
dar ma bate la cap: mama, socrela si mai nou medicu a mentinat clar k trebuie si carnita cateodata. nu zilnic..dar trebuie.
si cum eram in pana de idei de papa.
am zisk scap repede cu o friptura la cuptor

Albumele noastre

Da de unde ?!?!?! Partea cu "trebuie" e cea mai mare prostie. O aud de 7 ani de zile la mine, si uite, am analizele de sange perfecte, fara sa fi mancat nici o firmitura de carne. Fetita mea nu a mancat deloc in viata ei, si e la 4 ani mai dezvoltata decat fetite de 5, 6 ani si sanatoasa tun. Daca ar fi "trebuit" neaparat si carne in alimentatie, cred ca am fi fost in cu totul alta situatie ... So ... daca nu iti vine sa mananci carne, pentru ce te fortezi ? E ciudat ca multe gravide simt nevoia sa inlature carnea, dar nu iau in seorios acest sentiment, fortate si de factorii din jur: mame, bunici, etc

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in s 10
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

sincer chiar m-am gandit la asta
k sunt atatia oameni care nu papa deloc carne de ani de zile si sunt sanatosi si ei si copiii lor.
deci nu e chiar asa..
dar al meu dc a auzit de la medic k trebuie...gata...trebuie...
am papat ieri juma de fripturica dupa care mi s-a facut rau
si nici k am mai pus gura pe ea.

Albumele noastre

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buna fetele..am aparut si eu
m-am trezit la 11..ploua cu galeata afara iar eu nu puteam deschide ochii nici cum..si sotu meu tot soptea ''te simti bine?'' cica cam tresaream in somn da nu imi aduc aminte ce am visat
am iesit si la cumparaturi..si am rezolvat cu papa
voi gatii azi : orez mexican (multe legume,mazare, fasole verde,morcovi,ardei,ceapa..etc) , o pulpa de miel la cuptor(era uitata in congelator de la paste) si un fel de tocaniza de cartofi care sa mearga cu carnea (cartofi taiati mari,legume si verdeatza)
doar ca abia acu am luat ''micul-dejun'' si m-a luat o leneee..mai stau o ora in pat si ma apuc de treaba

14+

Mergi la inceput

Bebelu, papa ce iti pica bine Orice se gaseste in carne, se gaseste si in celelalte alimente. Nu duci lipsa de nimic daca nu mananci carne, garantat

Shines, ca de obicei .. ai locul I la gatit

Eu m-am trezit de dimineata, m-am uitat in frigider si nu mi-a venit nici o idee buna ... si ... am comandat o pizza Am papat pizza Hawai cu ananas dar fara sunca, si a fost buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuna tare! Eu sunt cam mofturoasa la pizza, trebuie sa indeplineasca multe conditii sa fie buna, dar asta chiar a fost. Chiar imi e ciuda ca nu am lasat mai mult bacsis la baiatul cu pizza. Ar fi meritat ! Data viitoare ii las mai mult

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

da luna..

aveti dreptate cu carnea..poate fi inlocuita si nu sufera organismul dupa ea..
trebuie sa avem o dieta echilibrata..da nu inteleg un lucru..daca intrebi un dr iti zice ca zilnic trebuie sa papi..100g de carne, oua,lapte,nuci,branzaturi,legume,fructe,peste,paine,cereale..bla-bla..etc..da cat poti papa mama draga intr-o zi incat sa asiguri toate astea ???

14+

Mergi la inceput

I legatura cu miscarile tectonice, la mine se simte bataia inimii mele deasupra buricului. Sunt sigura ca e inima mea si nu e miscare de bb. Cateodata chiar se si vede burta cum pulseaza ritmic, la bataia inimii. Nu imi dau seama de ce e atat de pronuntata miscarea. Poate stie cineva mai multa anatomie

Aseara am avut impresia ca il simt pe bebelica, dar .. nu mi-am dat seama foarte bine. Ar fi cam devreme. Am simtit clar in zona de jos, chiar in zona uterului, si ... adanc in burtica, nu la suprafata (la mine oricum ... suprafata e la mare departare). Poate or fi fost ceva miscari intestinale, nu stiu sigur, caci se poate confunda atat de usor. Au tinut destul de mult timp, le-am simtit cand m-am intis, in pat, inainte sa adorm. Poate si din cauza ca au tinut atat de mult timp, ar fi indicatie ca nu erau miscare de bebe .. dar .. cine stie ?

made in Brasov

Mergi la inceput