Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
Shines spune:
bv shubulina 
ma bucur ca te simti bine
asa am patit si eu cu porumbul atunci..am papat vreo 6 ..calzi..imi placeau la nebunie
azi cand am vazut in piata mi s-a facut rau..nici nu vroiam sa ii vad
14+
shubulina spune:
Tu atunci...eu am mancat in fiecare zi,cate 3 cel putin.
Imagineaza-ti ca deja sunt supra saturata.
bebelu86 spune:
gata..de data asta chiar am iesit
ne auzim maine 

la toate burticile
si noapte buna
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
858 SMS PT COPII
Shines spune:
si noi duminica mereu papam ceva in oras ..dar spre seara fac papa gatita sa am pana pe marti asa..ca daca vin seara tarziu de birou numa de cratitza nu imi arde..
va las , ma pregatesc de nanii...a terminat si sotu cu meciul ..stingem becul ...

somnic linistit sa aveti
14+
shubulina spune:
Gata si eu,ma bag la un film.Pup fetele ne vorbim maine sanatoase.O sa fac o poza la burtica s-o pun ca prea imi zic toti ca e mare rau. ![]()
Doloress spune:
Melanies bine ai venit! Ca sa-mi dau si eu cu parerea, referitor la cosmetice, nu cred ca fardurile si rimelurile au cine stie ce efecte asupra bebelusului, oricum o sa traiasca intr-o lume din ce in ce mai poluata, deci degeaba ne strofocam noi sa-l tot pazim. Cremele le dai pe piele si e suprafata mare de absorbtie, insa rimelul pe care il dai pe gene nu vad cum ar intra in organism. Doar sa-l mananci.
Eu una am renuntat, tot din cauza perabenilor la creme de corp. Am sa caut una anti-vergeturi cat mai naturala, se gasesc, alea cu shea butter sau cocos. Nu stiu in ce tara esti, insa aici la noi in Canada mi-au placut mereu produsele Burt's Bees: http://www.burtsbees.ca/natural-products/
Nu prea am dat importanta chestiilor astora pana nu l-am avut pe Patrick care are dermatita atopica, cum pun un paraben pe el cum se umple de bube. Asa ca suntem nevoiti sa luam produse bio fara parabeni pentru el, in general gama Mustela Stelatopia ii face bine. Ca este si Mustela cu parabeni.
De vopsit m-am vopsit in aprilie, thanks God, ca am fost insipirata, eu am multe fire albe si incepe sa se vada aiurea. Ca oricum ma vopesc cat mai aproape de culoarea mea naturala. Dar in timpul sarcinii am sa incerc sa evit, ca si asa muncesc de-acasa si nu prea ies, decat in parc cu copilul, iar sotu` nici nu-si da seama daca sunt vopsita sau nu
Daca vad ca nu se mai poate am sa-mi iau una naturala, pe baza de plante.
-DPN 15.02.2011Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
monika_bt spune:
Bun venit, Melanies!Sarcina usoara si un bebe sanatos tun!
Se pare ca nu sunt singura care are insomnii de la sarcina...Ma gandeam ca sunt eu pe invers
.Aseara insa m-a cam durut burtica si am stat in pat pe partea stanga, ca numai asa ma lasa durerea. De farduri zic si eu ca nu are nik, nu are de ce...Daca o luam asa si aerul pe care-l respiram ar trebui sa-i faca rau la cat de poluat e!...
La capitolul mancare...eu sunt o norocoasa. Avand microbul de hep b in corp de ceva vreme m-am obisnuit sa mananc sanatos.Acu mananc la fel ca intotdeauna, nici mai mult, nici mai putin, aceleasi feluri de mancare dintotdeauna. Probabil ca ma ajuta si faptul ca daca nu m-ar durea burtica din cand in cand nici nu as simti ca sunt insarcinata.Carne am mancat mereu mai putina ptr ca nu-mi place mie, si numai fiarta sau gratar. Plus ca am o socrela care are grija sa-mi trimita mancare sa nu ma obosesc eu cu facutul
.
V-am scris ieri de o secretie alba, lipicioasa...intre timp am mai cautat pe net si am gasit ca ar fi normala...Am trecut de la mancare la secretie
cred ca daca eu nu am greturi nu are nimeni...Scuze!
A! si vreau si eu la voi in listuta UM- 20.05.2010...se pare ca as naste, dupa calc. de aici de pe forum, pe 24.02.2011...Dar, cum va fi cezariana, data asta nu e sigura. Ok, fetele, ne auzim ca ma duc sa papa...cereale
A! si multumesc de urari si celorlalte fete. Tare bine-mi fac la panica mea...
bebelu86 spune:
neata si de la mine 

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
13+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
am modificat si listuta ![]()
Doamne ce mai ploua afara...
Albumele noastre
cu
13+
858 SMS PT COPII

o zi frumoasa.