Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela inca ceva...dintre mamicile mai cu experientza... aveti aparat de facut iaurt in casa? este eficient? io cand voi incepe sa-i dau papa...adik si lactate...branza/iaurt...as vrea sa-mi iau aparat din ala..sa-i dau proaspat si fara conservant....iar branza o s-o fac din lapte de vaca..cum stiu eu de la tara..adik lapte lasat sa se prinda..pus un pic pe foc...si iese branza dulce.. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
m-ai facut curioasa, nu stiam de asa ceva, am si cautat pe net sa vad despre ce aparat e vorba, daca iti iei sa ne impartasesti si noua impresiile.
La mine mama lasa laptele dulce la prins si se face lapte acru din care mai face si branza.
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua Mai fetelor tot dau refresh si degeaba ... pe unde umlati? de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
dar voi ce mai ziceti? m-am uitat la "pozele noi" de la semnatura , dar is cam vechi , sa vedem cum creste luptatorul
dastefa spune:
am dormit otura ,i-am dat bibele lui Miru si acu ma lafai la calc
Danasor is pe acasa numai sa tina vremea cu noi
multumim pt aprecieri la adresa Mirunei si pt ca v-ati bucurat alaturi de noi.Cred ca cel mai bine a descris Ruxita starea mea-simti ca te-au atins ingerii ,ca esti binecuvantat ,ca s-a produs o minune
mai avem mult de recuperat-de ex inca nu gangureste dar acum sunt increzatoare ca va fi bine
Ruxita si Miruna are in unele momente o pleoapa intredeschisa si una inchisa.Mi-am notat sa intreb neuroloaga despre asta
eu ma retrag sa descarc ceva poze cu Miruna pt semnatura
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
lucia2000 spune:
Felicitari dastefa pentru zambetul mirunei si la cat mai multe.
EU de ieri ma ocupt de traducerea subtitrarii la desenele animate cu strumfi.
Sotul e fascinat de desenele astea dar nu sti engleza, asa ca il ajut eu.
Si pot face asta doar cand doarme teo.
danasor spune:
Lorex sa-ti fie de bine petrecerile !
Ruxita m-ai cam ametit cu doctoritele astea, sa se faca bine Caius cat mai repede
Bea sper ca i-a scazut febra lui Ivanel, nu mai stiu, l-a vazut vreun doctor, macar sa-l asculte la plamani
Ayanna am vazut pozele , super spatiul de joaca, de unde il aveti? Daria nu transpira la capusor din cauza parului? Anastasia cam transpira cand suge sau se agita mai tare, dar nu ma lasa inima sa o tund.
Cris.D , imi place tonusul tau, inseamna ca v-a priit concediul
cu ferma ... aveam destul pamant si e tare in spatele casei, sa nu se simta mirosuri, ai de mers un pic pana acolo, dar de cand avem gainutzele am scapat de grija aprovizionarii cu oua, nu mai vorbesc de carnitza... nu se compara. Am noroc cu mama ca are ea grija, ca desi am angajat pe cineva sa vina sa le dea drumul dimineata, mancare, curatenie, e multa treaba nu gluma tot trebuie sa fie si ea pe acolo. Nu stiu ce sa facem cu capra si cei doi iezi, sotul meu i-a cumparat ca i-a placut "ideea" dar nu suntem interesati de laptic, desi e foarte sanatos. mai avem o broasca testoasa, un canar, si niste iepurasi.
Apropo de bone, am auzit o chestia care m-a ingrozit: cica unele bone ar da drumul la gaz ca sa ameteasca copilul si sa stea linistit toata ziua, sa-si vada ele de treaba lor
BF nu mai bine ai renunta un pic la dieta pana e ok Daniel? stiu sigur ca dieta modifica lapticul, asa ca mai bine amani un picutz , sa nu-i creezi un stres in plus. sa nu te superi pe mine dar asa vad eu lucrurile, sanatate multa .
Ana_g felicitari pentru vestile bune de la doctor , ... am vazut doar ochii
Simplicty eu nu voi cumpara premergator, in primul rand mi-e frica sa nu cada.
Lucia sunteti simpatici tare
dastefa spune:
Danasor vad ca numai noi nu avem somn la ora asta
eu astept sa se descarce pozele asa ca mai raspund cate ceva
premergatorul-eu am avut unul la Daria f solid dar din pacate era imprumutat.Am pus-o in el de pe la 6,5 luni si n-am avut probleme.Acu la Miruna nu stiu ce voi face-intai sa vad ce zice dr neurolog daca are sau nu vreo problema motorie
dar de curand m-am cam speriat pt ca baiatul prietenei mele din Canada am aflat ca ,calca pe varfuri cu un picior si cu unul normal.De zic ca de la premergator i se trage-acu stiu si eu daca o fi sau nu asa
Ruxita pai si Miruna isi suge dinainte de 5 luni degetele de la picioare ,si am citit intr-adevar ca pe la 7-8 luni ar trebui sa faca asta
Cataluza concediu placut
asa creste Daria
dastefa spune:
tot nu-i gata albumul asta
dar rezist eroic
diversificarea-Miruna papa acum 4 mese a 150-180 ml laptesi 2 mese cu piure de fructe/legume+1 masura de cereale(cam 100-120 ml portia)
faza siompatica e ca trebuie sa fac portie dubla ca Daria se infiinteaza si ea la castronelul Mirunei
ce conteaza ca in general ne certam la masa ca ea vrea mereu sa-si mai puna sare in mancare, piureul nesarat al Mirunei e grozav
ne pregatim sa trecem la branzica, iaurt facute in casa din lapte cat mai degresat.Noi acum luam de la cineva lapte de vaca dar e prea gras pt ea
asa creste Daria
dastefa spune:
gata si semnatura cea noua
doar ca pozele Mirunei mi le-a zapacit ca eu am vrut sa fie cumva in ordine cronologica
dar nu mai stau acu sa rectific
Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
cristies spune:
Neata, dau eu cafeluta azi ca tre' sa fac cinste! Azi incepe fi-miu diversificarea! Si ma duc la recuperat...