Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi....

sarumna de cofe....mmmm...incepe garga sa pape???? hehe...sa fie intr-un ceas bun....io zic ca n-o sa ai prb

am recuperat si....am citit despre decalotat..io nu stiu ce ma fac..putza lui jiji nu avanseaza deloc...ori nu trag io suficient...nu-mi dau seama...cert e ca...mi-e frica sa nu pateasca si el cun am vz la caius..of, of

premergator...habar n-am...ink ma abtin de la comentarii...clar nu vreau sa-i fac rau...

cu spatele...e jale..va spuneam ca alaltaieri am incercat sa fac ex de pe cd aferent leg magicului..ieri aveam o feba musculara de numa numa...DAR..am obs ca nu puteam sa fac unele ex f ff simple de altfel din cauza spatelui....si tot aman masajul...clar nu-mi trebe unul de relaxare. tot am sperat sa doarma jiji mai mult,..sa nu stau pe-o parte la tzatzaiala...sa vedem...

afara e asa urat....of..

sa aveti op duminik frumu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Din 90...

WB Mesteacan si Sorina F!

Nik0le, daca si tu vrei sa slabesti eu ies din cursa definitiv... Pls ai mila!

Ce tare Maia ca cere jucariile. Gaza mea se lupta din rasputeri sa ajunga la jucarie si daca nu reuseste se pune pe plans cu lacrimi. Cand ii dai jucaria se opreste, se albeste si i se usuca lacrimile instantaneu..

Ruxita, eu cred ca familia vrea sa te dezarmeze sa renunti la regim. Urmat ca la carte esti satul non stop, ba chiar ai impresia ca ai cam exagerat cu mancarea. Cat priveste carnea... cred ca mezelurile le lipsesc, pentru ca majoritatea ar trebui sa aiba carne (de pui si peste).

Admirat palaria rosie a lui Ivan!

Ce mesaje frumoase scrie Ayanna... si Decenuela... e asa o placere sa citesti...

Alexutzzza, carutul tau e identic cu ala de-l am eu, dar al meu e hauck... Astia cred ca au acelasi designer... Sper ca au trecut perioadele suparatoare, mai ales ca acum sunteti sub mandarini...

Vad ca vorbiti de diversificarea copiilor cu mancare cu care familia nu e diversificata...
Eu m-am (mai) gandit si am dedus ca obiectivul pe termen lung al diversificarii e mancatul din mancarea familiei. Ma gandesc ca daca in casa se mananca la mic dejun o cafea, la pranz sarmale si seara pastrama cu cartofi prajiti, diversificarea (si implicit gatitul separat) va dura pana pleaca copilul la scoala.
Asa ca am facut o radiografie a bucatariei si camarii, am identificat potentiale "greseli" si in paralel cu diversificarea incerc sa scap de ele ca sa omor doi iepuri - noi mai sanatosi la trup, eu mai sanatoasa la cap ca daca pregatesc non stop pentru el cred ca ies la pepeni...
Asa ca o sa incerc sa ii dau sa pape ce papam noi in mod uzual pana ajunge sa poata manca ce mancam noi, iar dupa aceea daca mi-o nazari sa mancam fructe de cactus cu inghetata... ne vom diversifica in grup, ce sens are sa fac experiente pe fi-miu?

Ce ziceti? Are logica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza si de la noi

Cristies
Ceva de genul asta am facut cu Sara. Pana la 1 an am gatit separat pentru ea (eu daca nu pun sare in mancare nu pot sa mananc si nu i-am dat nimic cu sare pana atunci). Apoi am inceput sa ii dau din mancarea noastra pe care o preparam cat mai dietetic. Acum gusta din orice mancam noi, din ce nu e tocmai sanatos doar gusta, i-am explicat de atatea ori ca sunt mancaruri care o pot imbolnavi ca intreaba de 10 ori daca are voie sa manance un aliment nou...Ba mai mult, daca ii ofera cineva ceva ce stie ca nu are voie, spune ca ea nu poate sa pape ca e prea mica si face bubite.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

of mai fetele

noi am inceput duminica bine de tot...cu o vizita la urgenta ca a facut Dragos temperatura 38.6. De aseara incepuse, i-am bagat supozitor, peste noapte a fost ok si de dimineata a urcat iara. Verdictul, are un pic de rosu in gat, nu e de la dinti, nu e nimic la plamani. Mia- dat nurofen si panadol dar si ospexin...cica asa preventiv ca e doza mica...acum sunt in dilema, sa ii dau, sa nu ii dau...cica daca ajunge la 39 sa ma prezint de urgenta la spital. Si o alta chestie...fontanela e inchisa...s-a mirat si dr...a zis ca nu vede probleme ca se dezvolta ok motoriu dar am ramas eu cu o buba pe creier acum...

of of, mai mai...asta ne mai lipsea...va spuneam ca am internat-o pe soacra-mea sambata trecuta....din pacate marti a murit..asa ca a fost o saptamana groznica

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
si multam de ca tare bine prinde
dupa ce ca m-am bagat in pat pe la 3 am adormit pe la 5

Ale imi pare rau sa aud ca Dragos e bolnav.La noi se obisnuieste sa bage imediat antibiotic.Acum nu stiu ce inseamna acest oleaca de rosu in gat, cred ca depinde si de tine cat de curajoasa esti sa vezi daca trece si asa fara antibiotic
si condoleante pt soacra
cand se aduna apoiu sa te tii bine

Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

revenind la diversificare-si daria abia dupa 1 an a inceput sa manance din mancarea noastra
dar nu intotdeauna am putut sa gatesc asa sanatos ,adica ne mai omora pofta de un cartof prajit ,de vreun suc din comert etc.Asa ca lucrurile rele le papam pe ascuns(stiu ca suna urat dar asta e realitatea)
sau uneori la gratar mai poftea la un mic un carnat
si daca nu puteam sa o pacalesc ii dadeam si ei cate o bucatica infima
ea si acum stie ca coca cola e vin negru si nu e pt copii...da si cand ne-o prinde

Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

of mai fetele

noi am inceput duminica bine de tot...cu o vizita la urgenta ca a facut Dragos temperatura 38.6. De aseara incepuse, i-am bagat supozitor, peste noapte a fost ok si de dimineata a urcat iara. Verdictul, are un pic de rosu in gat, nu e de la dinti, nu e nimic la plamani. Mia- dat nurofen si panadol dar si ospexin...cica asa preventiv ca e doza mica...acum sunt in dilema, sa ii dau, sa nu ii dau...cica daca ajunge la 39 sa ma prezint de urgenta la spital. Si o alta chestie...fontanela e inchisa...s-a mirat si dr...a zis ca nu vede probleme ca se dezvolta ok motoriu dar am ramas eu cu o buba pe creier acum...

of of, mai mai...asta ne mai lipsea...va spuneam ca am internat-o pe soacra-mea sambata trecuta....din pacate marti a murit..asa ca a fost o saptamana groznica

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Condoleante pentru soacra ta...
Imi pare rau ca Dragos e bolnavior. Si Sarei la prima raceala la 6 luni, i-a prescris dr antibiotic preventiv cu mentiunea sa i-l dau daca dupa 3 zile de tratament simptomatic nu se amelioreaza. Din fericire nu a avut niciodata nevoie de antibiotic. Oricum, din pacate, e posibil sa faca si diseara putina febra, important e sa nu treaca de 38.5. Sanatate micutului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

revenind la diversificare-si daria abia dupa 1 an a inceput sa manance din mancarea noastra
dar nu intotdeauna am putut sa gatesc asa sanatos ,adica ne mai omora pofta de un cartof prajit ,de vreun suc din comert etc.Asa ca lucrurile rele le papam pe ascuns(stiu ca suna urat dar asta e realitatea)
sau uneori la gratar mai poftea la un mic un carnat
si daca nu puteam sa o pacalesc ii dadeam si ei cate o bucatica infima
ea si acum stie ca coca cola e vin negru si nu e pt copii...da si cand ne-o prinde

La noi cola sau alte sucuri din comert sunt cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata si de la noi

Mi-e un soooomn de numai pot... Cred ca de la vremea asta se trage

Daca la inceputulsapt va spuneam ca nu doarme pt ca face tumbenoapte ei bine acum numai doarme pt ca se ridica de pe burta cu capul sus .. e mort de somn si el tot tine capul pe sus si se uita "pe dupa gard" din patut la noi .. noaptea pe la 2-3 .. Acum si ziua vad ..Ii se inchid ochii dar a descoperit ceva interesant si pace ... Am pus si niste poze pe contul comun.

Cristies mi se pare f logic ce spui tu acolo in leg ca diversificarea. Am f mare dreptate. Asa este! Si eu la un moment dat (cat ma aproape sper) sa-i dau ce mancam noi. Stiu ca imi zicea mama ca ea la un an nu tine minte sa-mi fi facut mancare speciala ... imi dadea ce mancau ei! Bafta la difersificare azi!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua

Mai fetelor tot dau refresh si degeaba ... pe unde umlati?

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Vot pentru un pisoi

dar voi ce mai ziceti? m-am uitat la "pozele noi" de la semnatura , dar is cam vechi , sa vedem cum creste luptatorul

pui mic

Niste poze noi am pus pe contul comun . Am sa pun si la semnatura mai multe . Ms ca ai intrabat de noi

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput