Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 15

cristies spune:
92...
Larisel, multumim pentru listute. Ananasul e bun? Super
.
De ficat... cred ca e tema de doctorat pe la pediatrie. Sunt medici care recomanda de la 6 luni.
Mandruta, felicitari pentru ocuparea teritorului si pentru curatenie.
Foarte rapida ai fost cu introducerea Larisel! Le-ai dat o chestie noua pe zi cat puteau sa manance? Sau doar gustarit? Si ce de jucarii le-ai luat!!! (Eu cred ca sunt cea mai rea mama... am vazut mingiutele alea la noriel si mi le-am imaginat in toata sufrageria .... brrrrr).
Vad ca Larisel da tonul la Monti a la carte... dupa ce fac baie revin sa vad ce s-a mai intamplat...

simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
De pe amazon. Eu am luat un set de 6 lingurite Tommee Tippee (3.25 lire), o canuta tot tommee tippee(4 lire) si de la Brother Max (tot de pe amazon) un castronel de care sunt incantata de-a dreptul, cu 1 castronel mai mare cu ventuza, 1 castronel compartimentat in 2 cu capac si 2 lingurite termosensibile (6 lire). Mamica de caprita si shtrumf AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

ana_g spune:
cand eram mica, cateva luni, deci o pufuleatza, fratele meu mai mare cu 10 ani imi dadea sa gust lamaie si cica faceam niste mutree....dar zeii m-au razbunat pana la urma. a spart o farfurie, eu eram mai maricica, mama abia intrata pe usa, eu am dus-o direct la galeata de gunoi : UITE ce a facut paul!....eh, sa mai radem un pic....
mama unui pui...Stefan

lucia2000 spune:
Eu am gasit asta :
http://cgi. ebay. co.uk/TOMMEE-TIPPEE-BLUE-ESSENTIALS-FEEDING-SET-BPA-FREE-NEW-/320549068300?cmd=ViewItem&pt=UK_Baby_BabyFeedingUtensils_EH&hash=item4aa2369e0c
Eliminati spatiile.
Ce parere aveti, e ok?

gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa pana reusesc sa schimb semnatura si sa pun poze si cu Miru am pus cateva aici Mihaela ![]() ![]() asa creste Daria |
Superba printesa! Felicitari!
poze

simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Eu am gasit asta : http://cgi. ebay. co.uk/TOMMEE-TIPPEE-BLUE-ESSENTIALS-FEEDING-SET-BPA-FREE-NEW-/320549068300?cmd=ViewItem&pt=UK_Baby_BabyFeedingUtensils_EH&hash=item4aa2369e0c Eliminati spatiile. Ce parere aveti, e ok? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |

lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina) Vesnic indragostita de voi doi! ![]() |
Saru'mana pt raspuns.

Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Saru'mana pt raspuns. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
de ce tommee tipee? ce au aceste castronele si nu altele? si la ce folosesc lingurele termorezistente? doar nu servim bebeilor mancare fierbinte, nu?
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog

simplicity spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ruxita
de ce tommee tipee? ce au aceste castronele si nu altele? si la ce folosesc lingurele termorezistente? doar nu servim bebeilor mancare fierbinte, nu? AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |