Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 14
haircut spune:
Salutari!
Si noi pe aici, pe fuguta
Am luat si eu azi razatoare de plastic, niste recipiente cu capac, din plastic, o canuta pentru 6luni+.....brrr, mi-e groaza c-o sa incepem si noi. Mai intai o vizita la guru si apoi...
O noapte linistita!
Fug sa bag gaza in cada cu colacul
de Maia Ilinca (29.01.10)
mariucasara spune:
Bea imi pare rau ca Ivanel nu e bine... Nu-l forta cu mancarea, probabil il doare cand inghite. Ai grija sa il hidratezi totusi, cativa ml de ceai sau apa la 15 min.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
Ruxita spune:
ce chestie! e suficient sa ne "laudam" ca avem o problema ca n-o mai avem... deci oficial din data de 4 july noi nu mai avem fimoza! am insistat un pic ma mult decat de obicei la baie... si surpriza, decalotare completa(?) intreb pentru ca nu stiu cum vine aia, o sa radeti de mine, dar nu ma pricem cum vine asta la bebi... glandul e acoperit cu o chestie... ca vernixul ... presupun ca asa trebuie sa fie? l-am dat cu crema de galbenele sa nu-l piste....si am spalat bine cu apa... citit ca nu spala cu sapun (?) ... si in rest igiena e ca pentru pasarici de fetite?
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Beatrice, eu m-am gandit zilele trecute la viitor. Adica bun, ii dau azi mar, maine morcov, poimaine alte alea... dar scopul e sa manance cu noi la masa, aceeasi mancare, nu sa muncesc ca sclava si sa stau numai in bucatarie sa pregatesc all day long mancare pentru bebe si alta separat pentru noi. Si ca atare e bine sa mancam noi sanatos (pe cat posibil, ca daca stam sa cautam numai mere bio nu mai mancam deloc), si iti spun si la ce m-am gandit eu ca ar trebui sa elimin din alimentatie cel putin temporar: mierea, sarea (exact cum a zis Mariucasara), branza mucegaita, ciocolata, pasta de tomate de cumparat (care inseamna sa fac eu in casa) si branzeturile "de la sibieni" care chiar daca sunt delicioase sunt incerte... Din fericire monti ne-a facut sa renuntam la nestea si sprite, la chipsuri, snacksuri si grisine si destule alte chestii la care ar fi trebuit sa renuntam acum. Probabil ca mai sunt si altele care nu mi-au sarit in ochi, daca aveti sugestii... _ Povestea unei . Cresc |
aha.....mersi de iluminare.inteleg................
bulionul nu e greu de facut, tot ce iti trebuie e rosii si de ala de tocat si o oala destul de mare..........si cam atat
si sticle.........
noi sprite , pepsi.....nu prea numai de craciun si pasti.....eventual............in cazul in care avem mai multi bANI, CHIPS SNAKS DIN Ani IN PASTI.................MIEREA E BUNA...k e sanatoasa...........in rest.............nu stiu ce sa zic....................
ma mai gandesc, acum sunt cam dusa cu pluta,...................
e bine oricum daca poti face asa.......noi nu suntem tare departe de asa ceva..slava domnului......ciocolata..........trebuie cateodata, sau o sa ma incumet si eu sa mai fac praji mai degraba, decat sa papam cioco...............
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cristies Fi-miu s-a strambat azi la mere. Rau... A mancat cred in total o lingurita si apoi a dat-o afara... M-am oprit ca incepuse sa se inece... Mai incerc si maine... _ Povestea unei . Cresc |
da cum i-ai facut-o??????????????????
cu blender?
daca vrei poti sa adaugi apa si o cupa de cereale..............de ex orez cu vanilie.......si un pic de lapte praf.........eu asa i-am fc la inc lui ivan
bine eu la inc i-am dat numai sucul de la mar
dar lui ii place in mod deosebit mancarea mai consistenta, ca la ta-su...........
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui mariucasara Bea imi pare rau ca Ivanel nu e bine... Nu-l forta cu mancarea, probabil il doare cand inghite. Ai grija sa il hidratezi totusi, cativa ml de ceai sau apa la 15 min. Mamica de caprita si shtrumf AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
crezi ca vrea....................
nu stiu ce sa ma fac cu el......................
nu il fortez normal.dar numai vrea nimic in gura, numai ce isi baga singur................si ala se uita indelung
am incercat asa cu sticla cu apa dar no succes............
lucia2000 spune:
Salutari si de la noi.
Noi suntem bine si cumintei ca de obicei.
Referitor la mancarea din comert eu incerc sa scap de ea pe cat posibil.
Cat despre prajituri eu le fac in casa. In special cu fructe.
Fetele care ati inceput diversificarea (ma pregatesc si eu) stiti unde pot gasii castronele, lingurite de la tommee tippee?
Daca vreti sa-l vedeti pe barbatul Teo(cu cravata) ne puteti vedea aici
ana_g spune:
citat din mesajul lui Ruxita ce chestie! e suficient sa ne "laudam" ca avem o problema ca n-o mai avem... deci oficial din data de 4 july noi nu mai avem fimoza! am insistat un pic ma mult decat de obicei la baie... si surpriza, decalotare completa(?) intreb pentru ca nu stiu cum vine aia, o sa radeti de mine, dar nu ma pricem cum vine asta la bebi... glandul e acoperit cu o chestie... ca vernixul ... presupun ca asa trebuie sa fie? l-am dat cu crema de galbenele sa nu-l piste....si am spalat bine cu apa... citit ca nu spala cu sapun (?) ... si in rest igiena e ca pentru pasarici de fetite? AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
va felicit!! si sa va tina, ca poate recidiva. doamne fereste! la baita din seara asta am mai umblat pe acolo, dar fara vreo izbanda...e acoperit complet.....poate trebuie sa insist? sa fiu ferma, dar delicata?....ca nu as vrea sa fortez si sa nenorocesc copilu.
beatrice, multa sanatate puiului! zic si eu o tampenie, poate..daca febra e de la rosu in gat, nu ar putea fi badijonat cu ceva..albastru de metil...sau nu se da la copii asa mici? oricum, am inteles ca o sa ai o intalnire cu o doctora mult-laudata. numai vesti bune sa ne dai si mult rabdacol, ca o sa treaca!
mama unui pui...Stefan
cristies spune:
Din capitolul 91...
Haotic concursul de la romtelecom. Bine ca nu s-a sesizat nimeni sa faca un troian ceva sa il iei cand validezi votul... Sau dau idei?
Eu cred in vampirii energetici ca am doi in familie. Tata evita sa se uite la gaza mai lung iar noua cand eram mici ne zicea sa evitam sa sustinem privirile prea "deschise".
Sa va spun insa faza cu ochiul rau. In luna de miere ne pupam de mama focului intr-o piata (in Turcia). De nicaieri apare o tantice care bodoganea de mama focului ceva, mai ca si tipa la noi. Dupa ce si-a incheiat tirada ne pune in mana cate un ac de siguranta pe care era bagat o margica cu ochiul si o inimioara la mine si un delfinas la sot si tot bodoganea (am presupus noi ca sa ni le punem). Dupa ce le-am prins asa ca pe brose a fost foarte multumita si a... plecat, lasandu-ne pe noi masca. In vacanta asta intr-un magazin vine la noi o vanzatoare, chitaindu-se la gaza, ne-a intrebat (semnaleza) cate luni are, l-a mai studiat putin, a plecat si pana sa iesim noi s-a intors cu un siret mititel tot cu ochiul si niste brizbrizuri pe care le-a agatat de carut. La fel de fericita si ea. Si iata ca avem pe carut margelele grecesti desi nu i-am pus nicio fundita, bratarica rosie cum e obiceiul la noi... globalizarea asta...
Trimit ca incepe cap. 92.
mariucasara spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari si de la noi. Noi suntem bine si cumintei ca de obicei. Referitor la mancarea din comert eu incerc sa scap de ea pe cat posibil. Cat despre prajituri eu le fac in casa. In special cu fructe. Fetele care ati inceput diversificarea (ma pregatesc si eu) stiti unde pot gasii castronele, lingurite de la tommee tippee? Daca vreti sa-l vedeti pe barbatul Teo(cu cravata) ne puteti vedea aici Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
De pe amazon. Eu am luat un set de 6 lingurite Tommee Tippee (3.25 lire), o canuta tot tommee tippee(4 lire) si de la Brother Max (tot de pe amazon) un castronel de care sunt incantata de-a dreptul, cu 1 castronel mai mare cu ventuza, 1 castronel compartimentat in 2 cu capac si 2 lingurite termosensibile (6 lire).
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......