Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
Ruxita spune:
un mic raport pe dimensiuni
ne-am masurat in lunjime vineri si avem la 5,5 luni 73 de cm, de greutate nu stim, il voi pune e cantar luni.
si fontanela 5 x 5 m-am ingrozit, daca acum o are de 5, cum o avea la nastere? doc a zis ca e din cauza carentelor mele de calciu din sarcina... ma auc sa iau iar calciu...
cristies, usor usor am capitulat, am cedat o data, am cedat a doua... dar am zis ca gata! dar cum spune si sotul la mine gata nu inseamna mare lucru... lui i-a fost dor de paine cu unt, deci a cumparat unt... fiicei - de pepsi... ieri sotul si-a facut cartofi prajiti... si mi-a promis ca slabeste, s-a masurat in talie si a zis ca mai facem masuratori peste o saptamana... chiar sunt curioasa de rezultate, eu macar fac gimnastica, el - halbere... mi-a fost teama de acest hop...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
oani_2002 spune:
Buna
Dastefa - minunata veste si minunata fetita! Ce-mi place cum scoate limbuta!
Cristies - vazut poze din vacanta. Faine de tot. era calda apa de i-ai bagat piciorutele? Mersi de bonusuri si spor la diversificare
Danasor - mersi, vazusem si eu poze cu anastasia. Imi pplace tare de tot aia de ai pus-o coperta la album, iar pe locul 2 e aia in verde. O frumoasa
Al3csa - ce mare s-a facut yannis si ce fain doarme pe burtica
MS - si eu iau notite cu sfintenie la sfaturile tale. Mersi
Ioana_fota - vazut poze cu voi si cris_m si cele 2 alexandre. Dragute toate 4 fetele
Ayanna - ups?! ce-a patit tati? Si zambetul de topit inimile e..yammi
Cris_dogarel - chiar, nu ne-o mai arati pe Ema? Bafta la cautat bone!
Mai aveam, dar nu ma mai lasa baietii...
Duminica faina
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
ana_g spune:
buna....
a adormit aseara pe la 12 jumate, singur, fara tzatza....si spre marea mea uimire, nu s-a trezit pana la 5. nu a mai marait in somn, nici un "mmmam-maaaa"....la 5 a inceput sa se foiasca, nu s-a trezit efectiv. l-am luat eu langa mine si i-am dat sa manance. (acum se uita f curios la degetele mele cum aluneca pe tastatura...). azi a mancat primul piure de-adevaratelea. un mar si un pic de piersica. am scos morcovul din ecuatie, ca l-a constipat rau de tot. intr-o ora dupa mar a facut niste dopuri urmate de kk normal. ce-o fi fost la fundu lui...numai el stie.
ruxita, legat de crema pt fimoza, eu o s-o caut in august cand ajungem cu mic cu mare la viena. nu ma bag la alte combinatii, ca nu stiu de ce bani dispun si cand si as vrea s-o intreb pe doctorita ce zice, daca a auzit, daca trebuie....
cristies, vai, ce fain te-ai gandit....as vrea sa pot aplica si la noi treaba asta, dar slabe sanse. o sa am de tras...sotu bea cafea si cola ca pe apa. si sa ma vad ce o sa-i spun lu asta mic cand o sa vrea si el....kk nu pot sa-i spun ca e, ca o sa creada ca tata bea kk...eh, vazand si facand....succes!
mama unui pui...Stefan
lorex spune:
am ajuns acasa dar tot n-am recuperat din urma, sper maine..
Tot de pe telefon va scriu..
Wk-end-ul acesta petrecut la socri la casa a fost ca o vacanta. Aseara iar am lasat bobitza la ei de la 10 ca s-a facut gasca mare pt vizionat meci, am facut pariuri. A fost frumos! La 11.30 am aj inapoi la ea.
Acum astept sa se trezeasca sa mergem in parc!
Pupici
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Acum mi-am dat seama, tu spui ca regurgiteaza laptele tau ptr ca da afara lapte proaspat(nedigerat) imediat dupa alaptat, nu? Daca e partial digerat atunci nu ai de unde sa stii ce da afara de fapt si as zice sa mergi la medic sa nu fie vreo intoleranta la lp. Noi mergem pe Aptamil 1 pana la 6 luni fix. Mamica de caprita si shtrumf AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
apoi?????????????
vreau sa stiu si eu........se face trecerea de la 1 la 2 tot asa cum faceam cand treceam de la nan la aptamil de ex???????????
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa gata si semnatura cea noua doar ca pozele Mirunei mi le-a zapacit ca eu am vrut sa fie cumva in ordine cronologica dar nu mai stau acu sa rectific Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 |
felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asa e ca te simti mai bine asa.................
pup pe miruna diversificata
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cristies Neata, dau eu cafeluta azi ca tre' sa fac cinste! Azi incepe fi-miu diversificarea! Si ma duc la recuperat... _ Povestea unei . Cresc |
mersi de coffeeeeeeee....................
ia sa ne spui ce papa si cum....................mare eveniment azi...................sa fie harnic si papacios....................
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza si de la noi.... sarumna de cofe....mmmm...incepe garga sa pape???? hehe...sa fie intr-un ceas bun....io zic ca n-o sa ai prb am recuperat si....am citit despre decalotat..io nu stiu ce ma fac..putza lui jiji nu avanseaza deloc...ori nu trag io suficient...nu-mi dau seama...cert e ca...mi-e frica sa nu pateasca si el cun am vz la caius..of, of premergator...habar n-am...ink ma abtin de la comentarii...clar nu vreau sa-i fac rau... cu spatele...e jale..va spuneam ca alaltaieri am incercat sa fac ex de pe cd aferent leg magicului..ieri aveam o feba musculara de numa numa...DAR..am obs ca nu puteam sa fac unele ex f ff simple de altfel din cauza spatelui....si tot aman masajul...clar nu-mi trebe unul de relaxare. tot am sperat sa doarma jiji mai mult,..sa nu stau pe-o parte la tzatzaiala...sa vedem... afara e asa urat....of.. sa aveti op duminik frumu Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
eu nu m-am atins de puta lui pana acum never ever......................
cu spatele..............eu te inteleg perfec, k si pe mine ma durea
si este aici la noi in sat o tati, care se ocupa de asa ceva.si in 3 locuri am avut probleme, cum zici tu inainte era greu sa ma itorca asa intr-o parte din trunchi, dar acum nu am probleme deloc, si am fost o singura data, dar m-a si chiunui, ion trei locuri am avut prrbleme.
asa ca daca ai posibilit, sa te duci la cineva care se pricepe de pus inele la loc si de astea la coloana, ca daca nu mergi, cu cat mai incolo atat mai rau, si doamne ferste ca jiji are nevoie de tine................aSA CA FA CEVA SA ITI TREACA...............
si de la greutatea sarcinii e deplasat acolo ceva sunt sigura, apoi de purtat jiji in marsupiu, de purtat in brate
astea tot rau fac, nicidecum bine..................
aR FI BINE sa gasesti pe cineva care sa te rezolve.sa vezi ce bine e dupa...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cristies Din 90... WB Mesteacan si Sorina F! Nik0le, daca si tu vrei sa slabesti eu ies din cursa definitiv... Pls ai mila! Ce tare Maia ca cere jucariile. Gaza mea se lupta din rasputeri sa ajunga la jucarie si daca nu reuseste se pune pe plans cu lacrimi. Cand ii dai jucaria se opreste, se albeste si i se usuca lacrimile instantaneu.. Ruxita, eu cred ca familia vrea sa te dezarmeze sa renunti la regim. Urmat ca la carte esti satul non stop, ba chiar ai impresia ca ai cam exagerat cu mancarea. Cat priveste carnea... cred ca mezelurile le lipsesc, pentru ca majoritatea ar trebui sa aiba carne (de pui si peste). Admirat palaria rosie a lui Ivan! Ce mesaje frumoase scrie Ayanna... si Decenuela... e asa o placere sa citesti... Alexutzzza, carutul tau e identic cu ala de-l am eu, dar al meu e hauck... Astia cred ca au acelasi designer... Sper ca au trecut perioadele suparatoare, mai ales ca acum sunteti sub mandarini... Vad ca vorbiti de diversificarea copiilor cu mancare cu care familia nu e diversificata... Eu m-am (mai) gandit si am dedus ca obiectivul pe termen lung al diversificarii e mancatul din mancarea familiei. Ma gandesc ca daca in casa se mananca la mic dejun o cafea, la pranz sarmale si seara pastrama cu cartofi prajiti, diversificarea (si implicit gatitul separat) va dura pana pleaca copilul la scoala. Asa ca am facut o radiografie a bucatariei si camarii, am identificat potentiale "greseli" si in paralel cu diversificarea incerc sa scap de ele ca sa omor doi iepuri - noi mai sanatosi la trup, eu mai sanatoasa la cap ca daca pregatesc non stop pentru el cred ca ies la pepeni... Asa ca o sa incerc sa ii dau sa pape ce papam noi in mod uzual pana ajunge sa poata manca ce mancam noi, iar dupa aceea daca mi-o nazari sa mancam fructe de cactus cu inghetata... ne vom diversifica in grup, ce sens are sa fac experiente pe fi-miu? Ce ziceti? Are logica? _ Povestea unei . Cresc |
am citi de 3 ori, da tot nu aminteles nimic
sa mor daca nu!!!!!!!!!!!!!!!ce sa faci?
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui mariucasara Neatza si de la noi Cristies Ceva de genul asta am facut cu Sara. Pana la 1 an am gatit separat pentru ea (eu daca nu pun sare in mancare nu pot sa mananc si nu i-am dat nimic cu sare pana atunci). Apoi am inceput sa ii dau din mancarea noastra pe care o preparam cat mai dietetic. Acum gusta din orice mancam noi, din ce nu e tocmai sanatos doar gusta, i-am explicat de atatea ori ca sunt mancaruri care o pot imbolnavi ca intreaba de 10 ori daca are voie sa manance un aliment nou...Ba mai mult, daca ii ofera cineva ceva ce stie ca nu are voie, spune ca ea nu poate sa pape ca e prea mica si face bubite. Mamica de caprita si shtrumf AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
aha...............am cam inceput sa pricep....
ce dulce poate fi:)