Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Cristies felicitari pentru inceperea diversificarii. Vizionat poze...Super ..si multumim ptr bonus.

Admirat si Mirunica zambareata. Felicitariiii!

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Vizionat si pisoiul. Ce mare s-a facut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Prin 91...

Rox_y sper ca v-ati simtit bine la mare! Magazinul de jucarii din Afi imi place si mie... dar mi se pare peste mana zona si nu ajung niciodata...

Andre_lina... nu stiu ce sa zic de statul in fund... eu sunt ingrijorata de fi-miu care nici nu are setarea...daca il iei de manute se ridica direct in picioare... marti merg la medic si-ti spun ce mi-a zis...

Micky, ma bucur de Kiti care sta cuminte in fund 5 minute . De ce vrei din nou bcg? Ca la voi nu era expirat inca... Si daca a mai si copt e cu atat mai bine.

Foarte bine spus Alexutzzza despre scaunele de masa!

Mariucasara... cum sa fie Sara o combinatie de strut cu capra si praf?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Prin 91...

Mariucasara... cum sa fie Sara o combinatie de strut cu capra si praf?

_
Povestea unei .
Cresc

Nuuu...E doar strut (ca de multe ori fuge asa repede ca nu o vad cand trece pe langa mine) si capra (ca se catzara pe orice si apoi sare de acolo, cand nu are pe ce sa se catare sau unde sa fuga sare pe loc ca o minge)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

salutare...no time... doar salutare si atat,

maine cumpar incarcator si imi va arde de vorba, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua! am ajuns la pag 3 si am citit despre miruna a lui dastefa! felicitari. asta este o veste neampomenit de buna! am vazut si poze e o scumpica!

bea am vazut ca ivan ink face febra. ori este de la dinti ori nu cedeaza la antibiotic infectia este prea slab. dak mai face febra eu zic sa ceri si parerea altui pediatru.

ruxita am citit ca fusei la alt medic.foartebine. multa sanatate piciului
ma intorc sa mai citesc si revin

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sapat dupa crema minune pentru putzulici de baietei - Graphites Salbe - unguent homeopat, o sa incerc sa rezolv problema lui putzi pana sa avem anul, ca am prins niste discutii de forumuri despre problema asta la baietei de 1 an si ceva - 6 ani, cu indicatii de operatie chirugicala sub anestezie generala, recuperare dificila de cateva saptamani si probabil sechele (cum Doamne iarta-ma sa nu)- de genul desensibilizarea glandului si macar atat ii datorez fiului meu - o jucarie functionala!

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Te pot ajuta sa iei crema de afara dac vrei. Eu nu mai plec ca na, sunt in CIC, dar am colegi care pleaca aproape saptamanal. Trebuie cu reteta sau cum? intreaba tu dr in ce tara gasesti unguentul si da-mi un semn pe pm. pe caius sa se faca bine. fratele meu a facut fimoza si a stat internata mama cu el cam 2 sapt, a fost la un pas de operatie...s-a infectat preputul si a fost tare naspa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la noi.Azi am reusit pe fuga sa ma vad cu Cris M si Mario si Alexandra,niste scumpi,nu am stat f mult vreo 10 min pt ca deja era ora 10 si ei trebuiau sa ajunga pe plaja, insa am facut fugitiv 2 poze pe care le-am pus in albumul meu.Week viitor vine iar la Mangalia asa ca ne vom vedea mai mult sai vom face mai multe poze.
Cristies,Cris D bine ati revenit .
Dastefa felicitari Mirunei .Din ce am citti si stiu si eu permegatorul nu este recomandat.Ayanna vazut poze cu strumfitaa.Merg sa pap si revin mai tarziu

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sapat dupa crema minune pentru putzulici de baietei - Graphites Salbe - unguent homeopat, o sa incerc sa rezolv problema lui putzi pana sa avem anul, ca am prins niste discutii de forumuri despre problema asta la baietei de 1 an si ceva - 6 ani, cu indicatii de operatie chirugicala sub anestezie generala, recuperare dificila de cateva saptamani si probabil sechele (cum Doamne iarta-ma sa nu)- de genul desensibilizarea glandului si macar atat ii datorez fiului meu - o jucarie functionala!

_

Te pot ajuta sa iei crema de afara dac vrei. Eu nu mai plec ca na, sunt in CIC, dar am colegi care pleaca aproape saptamanal. Trebuie cu reteta sau cum? intreaba tu dr in ce tara gasesti unguentul si da-mi un semn pe pm. pe caius sa se faca bine. fratele meu a facut fimoza si a stat internata mama cu el cam 2 sapt, a fost la un pas de operatie...s-a infectat preputul si a fost tare naspa...

Catalutza mami de Irina

saru mana, citit ca ar fi original Germania si in Ro se comercializeaza de catre persoane fizice la 100 ron, dar in afara (Europa de Vest) gasesti flaconul la 5-7 euro... daca cunosti pe cineva care face deplasari in tari occidentale, uite ca suntem mai multe mamici cu baietei care ar putea avea aceasta problema (cel putin 3 pana acum) - deci ar fi un business sa achizitioneze mai multe flacoane o data (cate 2-3 tuburi de "putuzlica"), simplicity din UK ne da si ea vesti despre aceasta crema luni... si, mamici de baietei, facem un sindicat al fimozistilor? (ca la colacei) :)) eu as putea onora o eventuala "comanda" cam dupa data de 17 ale lunii (prietenii stiu de ce)... nu cred ca se elibereaza pe reteta, e remediu homeopat, la liber (cred).

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Cristies,Dastefa vazut poze .Catalutza concediu placut.
Cuscra mai poti?Ce mai face ginerica?Da-i un de la Alexandra.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput