Nazdravani de prin 2003 *4
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela_s spune:
Multumim pentru urari .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
suntem pregatiti...
mi-a facut un car de nervi azi. trebuia sa lucram marioneta pentru proba de nazdravani, si atat de superficial e, ca imi vine sa.l pun in cui!
ca el face o fantoma. adica pune doi ochi si gata!
a lucrat... in dorul lelii, forfecuta e cel mai mare inamic al lui. si nu a fost chip sa.si dea si el silinta.
cu iris e o placere sa lucrez. arat odata si executa imediat. andrei mi+a dat o durere de cap ce ma chinuie groaznic si acum.
simt ca mi se taie picioarele cu scoala, o sa trec pe magneziu si distonocalm!
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
danat spune:
Cristina nu dispera! S-ar putea ca spiritul de competitie (daca-l are) sa te salveze. Observ la Radu ce mult il stimuleaza sa fie "bun" cum spune el. Cand il iau de la scoala si-l intreb ce a mai facut azi imi raspunde aproape in jurul aceleiasi teme: "am fost bun si azi mami, am luat note bune" (cu toate ca nu sunt inca notati, ci li se pun tot felul de buline, stelute, pe ce lucreaza) Dar la el intotdeauna a prins chestia asta cu apreciatul, laudatul performantelor de orice fel ar fi ele.
buli spune:
La multi ani buni si frumosi, Silvia !
eu am fost ieri la sedinta cu parintii, invatatoarea imi place pare ferma, dar relaxata. si nu a venit cu pretentii absurde, rechizitele ne-au costat vreo 100 de lei, inclusiv caietele speciale.
we asta aranjam camera de scolarel, reorganizam biroul (care e de cind aveam eu 6 ani), jucariile si cartile.
succes tuturor!
"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Azi am inceput si noi scoala. Emotii, desigur, de toate partile, dar a fost bine! |
vai, ce poze frumoase!
si ce ochisori
"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M
danat spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
vai, ce poze frumoase! si ce ochisori "sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M |
Merci buli, esti draguta
mihaela_s spune:
Multumim buli!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
ankalaura spune:
Sunt foarte in urma cu cititul...
Comparand "vremea mea" cu "vremea fie-mii"... acum parca nici nu a inceput scoala! Are in geanta doar agenda in care tot noteaza, ori ea, ori profesoara, ori noi, daca avem de comunicat. Nu stiu clar ce face intreaga zi. Cred ca inca se acomodeaza, nu pare sa faca cine stie ce solicitant, iar teme n-are.
Imi amintesc de "vremea mea" cand nici nu incepea scoala inca si deja aveam sapte mii de caiete incopertate si etichetate, caiet de teme, caiet de clasa, caiet X si caiet Y, manuale la enshpe materii, inca din prima zi le caram acasa si la scoala, cu teme si parateme.
Deocamdata mi se pare cool.
danat spune:
Ankalaura pai si la noi e lejereanu cu scoala, mai ca imi vine sa ma reapuc si eu
Radu sta si dupa-amiaza la scoala si implicit fac temele acolo. Asa zise teme, ca sunt la stadiul de exercitii de prescolari, zic eu, adica multimi (care sunt mai multe sau mai putine) si diverse labirinturi, zig-zag-uri, curbe, sa invete mai bine msicarile mainii in vederea invatarii literelor. Mai fac dezvoltarea imaginatiei, pe diferite povesti din imagini, exersarea memoriei, etc
Oricum, am vazut ca e alt sistem; aici in clasa I-a ii invata litere de tipar (mari si mici) si nu scris din acela buclat de care invatam pe vremea noastra
Problema deocamdata la noi este ca Radu nu e foarte atent (cred eu) caci nu tine minte care e tema pt acasa (au fost 2 zile cand l-am luat devreme, la inceput, si nu stia ce le-a dat pt acasa si l-a apucat smiorcaiala ca el o sa ia "nota" proasta a doua zi
Dar nici macar idee nu avea ce ar fi putu fi...m-am prins eu din deductie logica, intrebandu-l ce au facut in clasa, mergand pe firul istoriei, si ne-am dat seama ce ar fi putut fi tema
Sper sa fie numai de inceput scaparile astea si nu un "stil" de-al lui (de care de altfel, sunt destul de constienta ).
Ai vostri tin minte fetelor? Si, cum fac asta?
Azi avem termen la dr oftalmolog, si vom vedea daca vom fi un scoler cu ochelarei sau nu
Succes tuturor scolarilor care incep azi noul an si note bune bune!
Pupici!