Raspunsuri - Pagina 4
kariguld spune:
Carmen, sanatate multa iti doresc.
am avut pe cineva in familie, acum multi ani, a avut lupus si s-a neglijat in totalitate....poate si faptul ca era tanar si spera ca nu-i chiar asa rau, sau nu se cunosteau atunci in Romania atatea despre boala.
astazi insa medicina a evoluat enorm de mult, multe boli se vindeca in proportie mare. iar tu esti printre invingatori!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
andacos spune:
Carmen,te astept cu vesti bune!(eu mi-am scos atzele astazi,mi-au venit si rezultatele de la lab si e totul ok)Te astept pe tine cu vesti acum!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Carmen,te astept cu vesti bune!(eu mi-am scos atzele astazi,mi-au venit si rezultatele de la lab si e totul ok)Te astept pe tine cu vesti acum! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Dana, sanatate multa! slava domnului ca esti bine!
desi nu stiu ce ai/avut.
Bazar general pe DC
andacos spune:
Kari,multzumesc!
Nu stiu sa ma exprim in termeni medicali,am sa fac o traducere cuvint cu cuvint a chirurgului neamtz:o glanda care producea(sub piele)si pe care era asezata o alunitza!Interventzia a constat in indepartarea glandei(cam 1 cm adincime)si a alunitzei totodta!Cu trimitere la laborator si rezultate bune!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Kari,multzumesc! Nu stiu sa ma exprim in termeni medicali,am sa fac o traducere cuvint cu cuvint a chirurgului neamtz:o glanda care producea(sub piele)si pe care era asezata o alunitza!Interventzia a constat in indepartarea glandei(cam 1 cm adincime)si a alunitzei totodta!Cu trimitere la laborator si rezultate bune! www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
o, slava domnului ca e bine!
Carmen,
Bazar general pe DC
Carmenbr spune:
Azi mi-au venit rezultatele. Din pacate au aparut celule lupice, sunt markeri pozitivi pentru lupus, dar si ceva care arata artrita reumatoida, nu stiu sa explic. Cert e ca sunt border lupus cu artrita reumatoida si o sa incep un fel de tratament cumulat, nu foarte puternic pt ca plec pt 1 luna in Ro si nu stie cum o sa reactionez, iar cand ma intorc ma asteapta alte teste ca sa clarifice si sa isi dea seama ce e totusi. Incertitudinea asta a lui ma face insa sa cer si a doua opinie, asa ca o sa fac si asta cand ma intorc. Pana atunci ma asteapta o vacanta in Ro dupa mai mult de 7 ani.
Multumesc mult de suport si de gandurile bune. O sa pun subiectul in hold pana in septembrie pt ca abia atunci o sa stiu mai multe ce si cum. Insa nu ma supar daca primesc mai multe experiente de viata despre persoane cu boli autoimune.
Sanatate multa la toata lumea.
Sabina spune:
Carmen, poate iei legatura si cu o dr reumatolog din Ro. Am mai zis pe alta pagina, la spitalul sf Maria (pe b-dul Mihalache, fost 1 Mai) este conf Predeteanu.
Ea face analize f amanuntite de autoanticorpi e f f la curent cu toate teoriile si opiniile moderne.
Sanatate! Sigur va fi bine!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Burtocika spune:
Tot la Sf. Maria este si doctorita Ionescu, poti incerca si la ea.
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... un ban in plus pe timp de criza ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei
kariguld spune:
Carmen, sanatate multa iti doresc. si bucura-te de vacanta! mai ales ca mergi dupa atatia ani in Romania.
Bazar general pe DC
andacos spune:
Carmen sanatate!
Sa faci toate investigatziile cind te intorci!
Vacantza minunata si fara peripetzii!
Dana