Lupus

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Carmen, sanatate multa iti doresc.

am avut pe cineva in familie, acum multi ani, a avut lupus si s-a neglijat in totalitate....poate si faptul ca era tanar si spera ca nu-i chiar asa rau, sau nu se cunosteau atunci in Romania atatea despre boala.
astazi insa medicina a evoluat enorm de mult, multe boli se vindeca in proportie mare. iar tu esti printre invingatori!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Carmen,te astept cu vesti bune!(eu mi-am scos atzele astazi,mi-au venit si rezultatele de la lab si e totul ok)Te astept pe tine cu vesti acum!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Carmen,te astept cu vesti bune!(eu mi-am scos atzele astazi,mi-au venit si rezultatele de la lab si e totul ok)Te astept pe tine cu vesti acum!

Dana

Dana, sanatate multa! slava domnului ca esti bine!
desi nu stiu ce ai/avut.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Kari,multzumesc!

Nu stiu sa ma exprim in termeni medicali,am sa fac o traducere cuvint cu cuvint a chirurgului neamtz:o glanda care producea(sub piele)si pe care era asezata o alunitza!Interventzia a constat in indepartarea glandei(cam 1 cm adincime)si a alunitzei totodta!Cu trimitere la laborator si rezultate bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Kari,multzumesc!

Nu stiu sa ma exprim in termeni medicali,am sa fac o traducere cuvint cu cuvint a chirurgului neamtz:o glanda care producea(sub piele)si pe care era asezata o alunitza!Interventzia a constat in indepartarea glandei(cam 1 cm adincime)si a alunitzei totodta!Cu trimitere la laborator si rezultate bune!

o, slava domnului ca e bine!

Carmen,

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Azi mi-au venit rezultatele. Din pacate au aparut celule lupice, sunt markeri pozitivi pentru lupus, dar si ceva care arata artrita reumatoida, nu stiu sa explic. Cert e ca sunt border lupus cu artrita reumatoida si o sa incep un fel de tratament cumulat, nu foarte puternic pt ca plec pt 1 luna in Ro si nu stie cum o sa reactionez, iar cand ma intorc ma asteapta alte teste ca sa clarifice si sa isi dea seama ce e totusi. Incertitudinea asta a lui ma face insa sa cer si a doua opinie, asa ca o sa fac si asta cand ma intorc. Pana atunci ma asteapta o vacanta in Ro dupa mai mult de 7 ani.

Multumesc mult de suport si de gandurile bune. O sa pun subiectul in hold pana in septembrie pt ca abia atunci o sa stiu mai multe ce si cum. Insa nu ma supar daca primesc mai multe experiente de viata despre persoane cu boli autoimune.

Sanatate multa la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carmen, poate iei legatura si cu o dr reumatolog din Ro. Am mai zis pe alta pagina, la spitalul sf Maria (pe b-dul Mihalache, fost 1 Mai) este conf Predeteanu.
Ea face analize f amanuntite de autoanticorpi e f f la curent cu toate teoriile si opiniile moderne.

Sanatate! Sigur va fi bine!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Tot la Sf. Maria este si doctorita Ionescu, poti incerca si la ea.

www.avonromania.webs.com" target="_blank">... un ban in plus pe timp de criza ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei

Mergi la inceput

Carmen, sanatate multa iti doresc. si bucura-te de vacanta! mai ales ca mergi dupa atatia ani in Romania.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Carmen sanatate!

Sa faci toate investigatziile cind te intorci!
Vacantza minunata si fara peripetzii!

Dana

Mergi la inceput