Lupus

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Carmen, ai aflat raspunsul?

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Carmen,eu acum citesc p#aci!

Multa sanatate itzi doresc,sa ne dai vesti te rog!

dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Carmen, mi-as dori din tot sufletul sa nu se confirme diagnosticul.
Pofesoara mea de farmacologie are lupus. Ia pastile cu pumnul, ne spunea ca se scoala din 3 in 3 ore ca sa ia diverse medicamente.
Are zile cand se simte epuizata, nu are energie sau o dor incheieturile foarte rau. Alte zile se simte grozav. Altfel, asa ca studenta dintr-o banca mai din spatele clasei o vedeam exact ca pe o persoana normala. Stiu ca ne spunea ca daca suntem bolnavi/raciti sa nu venim la scoala ca sa o imbolnavim si pe ea. Faptul ca este pe imunosupresive cum ar fi Prednison e predispusa la inhatarea diverselor boli/raceli. Si stiu ca ne ruga de fiecare data cand auzea vreo studenta stranutand asa de vreo 2-3 ori la rand sa nu venim la scoala daca suntem bolnave. Cred ca devenise o obsesie pentru ea.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Carmen sanatate, sper sa se infirme rezultatul

matusa mea are lupus, il are de 25 ani deja, se tzine foarte bine....gradinareste toata ziua, tzine regim de sare si are si ea pumnul de medicamente

merge de 2 ori pe ani la bai, prin Cas parca, ca nu plateste nimic

incaodata sanatate

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Carmen, sper sa nu se adevereasca! Ma rog sa nu fie adevarat!
Fii tare, fii barbata, Zoe!
Ai pentru ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Pre-diagnosticul meu a fost pus de medicul reumatolog. Am facut un singur test ANA pana acum care a iesit pozitiv plus xray, dar am cateva simptome. Si le am de ceva vreme din pacate.
Saptamana asta o sa fac mai multe teste de sange si dozari de anticorpi si saptamana viitoare stiu diagnosticul sigur. As prefer sa am artrita reumatoida in loc de lupus, dar uite ca nu intotdeauna iese ce ne dorim.

Sabina, multumesc mult de detalii. Nu stiam ca anemia ta poate fi border si cu lupusul. Sanatate multa ca tu esti mult mai tanara decat mine, eu am 37 ani. Pe mine ma sperie cumplit speranta de viata de 80% la 5 ani si 70% la 10 ani. Copilul meu e mic, innebunesc de teama ca as putea muri si l-as lasa singur. Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau Sabina.
Dar uite ca mai sunt si cazuri care au batut recordurile, in cazul in care se adevereste diagnosticul, macar avem sperante. Eu de slabit nu prea as vrea sa mai slabesc mult, ca acum am 57-58 kg. Dar as vrea daca se poate sa imi trimiti un PM cu detaliile medicului naturist. Vin in Ro in august si ajung chiar si la Busteni (e orasul in care m-am nascut si am crescut). Daca esti in Busteni, mi-ar face mare placere sa bem un suc impreuna intr-o poiana si copiii sa se joace.

Ciuf, da intr-adevar, eu am fost anul asta si anul trecut mai mereu racita, cu dureri de gat, febra cateodata, tuse care nu trecea cu nimic, etc. Mereu dadeam vina pe faptul ca Eric inhata orice nebunie de la gradinita/scoala si adduce acasa iar eu care stau bot in bot cu el agat de la el. Se pare ca asa e, imunitatea e la pamant si nu eram pe imunosupresoare atunci.

Va multumesc inca o data de incurajari si gandurile bune. La sfarsitul saptamanii viitoare se termina si angoasa mea, o sa stiu atunci sigur ce si cum. Sa dea Dumnezeu sa nu se adevreasca lupusul, desi ceva e din pacate.
Sanatate multa la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Carmen eu nu stiam ca lupus e o boala atat de periculoasa, din simplul motiv ca stiu cateva persoane cu lupus, care au boala de zeci de ani si sunt bine in general. De asta credeam ca este una cronica, dar manageable ca sa zic asa.
Si din cate ti-au raspuns fetele, cu tratament, vointa si o viata sanatoasa, se poate trai mult si decent. Curaj. Sper sa se infirme diagnosticul si daca Doamne fereste nu, ia taurul de coarne si lupta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu stiu mar elucru despre boala asta, dar am intrat sa-ti doresc multa sanatate si infirmarea diagnosticului asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

sanatate multa!

Your heart is my pińata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carmen, dar ce simptome ai? te dot articulatiile? Pe piele ai ceva?
iti trimit PM.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput