Strumfi de iul-aug 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 3
nma spune:
Acum cate ceva si despre noi.
Se pare ca nu va fi bb3 si sincer ma bucur. La ultima cezariana am facut un soc anafilactic (am aflat ca asta a fost de putin timp ) in timpul operatiei, reactie la anestezic, deci cel putin teoretic nu ar trebui sa am fac anestezii.
Imi e dor tare de strumfii mei. Acum ma suna si Andra. Ma tot intreaba daca i-am cumparat jucariile. Vrea o papusa, o jucarie "losie" (rosie) ;i inca una "gabena" (galbena) . Imi tot spune ca ii e "dorme tine" (in traducere dor de mine) si ca a stat destul la buni. E asa de haioasa cand ne intreaba daca am cumparat tot la casa. Ieri ma intreba daca i-am cumparat perti la camera ei, daca i-am cumparat balcon .
Tare ma tem ca la jumatatea lui august ma duc si ii aduc acasa.
Acum ne-am luat liber si eu si sotul sa mergem de joi la ei. Avem in plan sa mergem cu copiii la Felix. e drum lung, stiu ca vom fi franti luni la birou dar sigur merita.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
nma spune:
Georgi draga credeam ca nu ati scapat de mucisori. Ma bucur ca sunteti sanatosi. Acum ia partea buna a lucrurilor. Te scoate la plimbare, deci faci multa miscare si nu mai ai nevoie de sala .
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
sunflower1979 spune:
mai oameni buni, ori mi s-a blocat mie DC-ul, ori chiar nu mai scrie nimeni de la ora 11?
la noi e o zapuseala de mori, dar parca vad ca iar vine o ploicica de aia pana seara!
hai, mai spuneti ceva!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Eu am intrat in febra curateniei, spal rufe si curat sertarele din bucatarie, fac liste si listute
La multi ani strumfilor!!! Sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi Felicitari mamicilor!!!
Mai am putin si ma duc sa o iau pe mandra de la cresa
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si36+ AMR 4 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Kariris spune:
mai dar slaba miscare pe aici azi!! pe unde umblati toate?
ai dreptate sunflower, nu s-a scris toata ziua!
Kariris spune:
mey... voua nu va place noul meu look, nu-i asa? nu am ce face nu mai pot reveni la ce a fost. ex-ul era catzelul, actualul sunt ele comasate si sunt mai de actualitate!
violetan spune:
Hei!
Sa-ncep sa insir si io:
LA MULTI ANI!!!!! Andrei Robert, Lorina Maria, Alexandra, Miruna Andreea, Olga Cristiana si Denis Mironel, sa fiti sanatosi si norocosi si parintii vostri sa intinereasca langa voi!
Kariris, tu care esti, ma, mama, ma?
Scuze, da' acasa la laptopu' asta nush de ce nu-mi merge boldul...
Lunito, vroiam sa-ti dau un pup moaaaaie cum zice laur, asa, de control.
Si un pup si lui timi, ce mai faceti?
N-a raspuns nimeni, deci sa-nteleg ca nu mai stie nimeni nimic de oanamada?
Carla, ce faci?
Mychy,
Si apropo de Mychy sa va zic un banc.
Cica doi impatimiti ai calculatoarelor vorbeau pe mess: bah, vezi c-a-nceput sa ninga? La care al doilea: unde, bah? da si mie linku'!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
cristina26 spune:
La multi ani:
Ioana Camelia - 3 iulie,
Denis - 4 iulie,
Andrei Robert - 5 iulie,
Lorina Maria - 5 iulie,
Alexandra - 5 iulie,
Miruna Andreea - 5 iulie,
Olga Cristiana - 5 iulie,
Denis Mironel - 5 iulie,
Luca Serba -6 iulie
sa cresteti mari sanatosi si fericiti
Karligutza
Anto mersi
mychydutza spune:
neatza prietene dragi.........ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!
gata, am terminat cu munca de secretariat si m-am intors la birou. ce bine e......fara net eram aeriana, vorba lu Vio cu bancu ei, habar n-am ce s-a mai intamplat pe lume..........sa-mi dati si mie linku....
deci, la multi ani pentru sarbatoritii de pana acum
am vazut ca avem o "noua" colega .....da' cine-i bre kariris asta de are pretentia s-o cunoasca toata lumea????
nico, deci nu e cu ochisori....si tu ai copiii la tzara????? ce frumos! pt parinti e greu , ca ti-e dor de ei, insa pt ei e o infuzie de sanatate!
vio, . nu pleci in concediu? nush ce mi-a venit sa te intreb....sa nu dai cu roshii??????
eu diseara plec la dorna sa-mi vad baietelul de care mi-e un dor de nu mai pot. deja vad ca trenul e deviat si face 12 ore pana acolo. cred ca o sa-mi iasa drumul asta pe nas.....macar sa ajung intrega...tre' sa-mi iau provizii, ceva de citit, apa. fiimiu mi-a zis sa-i aduc excavator galben(am umblat sambata in 3 super marketuri si n-am gasit), culori, carti de povesti....ieri cica mama i-a zis ca " suntem o casa de femei si n-avem niciun barbat" si andrei i-a zis: da eu ce sunt???? nici nu-mi vine sa cred ca e asa vorbaretz....vad ca i-a priit aerul de munte!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!