Prietene la bine si la greu - 29
Raspunsuri - Pagina 7
laviniablaga spune:
san papa...si morcov...mai trebuie sa lucram serios la faza cu orezul...ca e ciiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhh...la noi...
Licurix..uofff ce greu e cu Rechinasa..da Doamne sa vina zile mai bune.Am gasit tilifonul...era bagar in frigider....La cat de ametita si suparata sunt lcred ca am scos ceva din frigider si l-am pus pe raft si acolo a ramas!
laviniablaga spune:
No....va las fetele...ma retrag si eu catre "vastele mele dormitoare"...sa il pregatesc pe micut pentru nani...i-a facut ta`so baita si masaj, si acum e randul meu sa bag tzitzi in functiune si sa il chem pe Mos Ene pe la gene!
Pupici.Ne vedem maine dimineata!
DianaR spune:
No seara buna la toata lumea!
Maria, imi pare rau ca te-am suparat atunci, ideea era sa fiu dura sa va ating la corason si sa va ambitionez. Ma bucur ca a functionat in cazul tau! Meriti toata admiratia pentru ambitia si perseverenta ta!
Monis bine ca ati ajuns cu bine!
Lumi, nu-i motiv de nici un pitic/spaime etc, eu una nici n-as considera valoarea aia ca fiind patologica (marita), depesirea limitei superioare e absolut neglijabila. Parca ati avut voi un episod cu diaree, sper sa nu ma insel, ala ar fi putut creste un pic trombocitele. Chiar si iesitul dintisorilor le streseaza micutele lor organisme si mai cresc trombocitele. Asa ca no stress si distractie placuta la mare!
Lyly, voi sunteti la mare? Distractie placuta!
Lavi, pupici pe burtica lui Rares. Asa zic si eu, probiotice, smecta si tzatza din belsug. supa de morcov leaga scaunul, poti incerca si cu aia.
Dankutza, poti incerca afara sa-l scoti pe Zbuciumix fara pampers ca e cald, cu multe schimburi la voi si sa incepeti sa udati pomii, gardul viu, floricele, sa vedeti daca reusiti sa tintiti vreo gonghita, furnica, etc. Eu asa am facut cu Vlad sa-l obisnuiesc afara fara pampers, drept e ca el facea in casa la olita deja la momentul ala. Merita incercat.
Nu mai stiu parca ma mai intrebase careva ceva... Daca mi-a scapat trageti-a de manecuta!
Pupici!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza
grigore_tina spune:
Eu va spun noapte buna.Tot fara chef sunt.Geo ma supara.Nu vrea sa mai manance legume deloc.Azi abia a papat 20 gr si alea mai mult cu fortza.Am incercat sa i le dau cu cereale/branza.Degeaba.In seara asta nici cereale nu a mai mancat ca inainte.Pe la 21.10 s-a trezit iar urland.Sper sa isi revina.
Laura intrebam de lapte de vaca pentru ca si eu am abonament de lapte,dar ma gandesc ca asta nu are toate vitaminele.Probabil e mai bun ca e natural dar oare nu le trebuie si ceva vitamine?sau le acoperim din diverficarea meselor?Greu.Sper sa am lapte pana cand ma intorc la serviciu ca tare scump e cand se gudura si se joaca cu tzitzi.
Lavi pentru mamica certata si pentru Raresu cu probleme.
Monisule,ma bucur ca ati ajuns cu bine.
de George-Stefan (15.11.09)
poze geo
smaranditza spune:
Di, ridic eu doo dejte si intreb: stii cumva de la ce ar putea avea Timi asa mari gaze si dureri de burtica? De Mezym ce parere ai? Ca nu prea vad imbunatatiri... si ma gandesc ca daca tot asa o tine, sa merg cu el la un control de specialitate (gastroenterolog...? ).
Nici nu mai stiu ce fructe si ce legume sa-i dau si ce sa mananc eu ca sa nu aiba gaze. Am mai gafat si cu pepenele ala galben...
Am primit niste prune dulci si bune. Oare baloneaza? I-as da de maine, daca as sti ca e permis si ca i-ar mai da un pic drumul la burtica.
lylyana.ion spune:
croitoreasa cea viteaza, alias Di, nu suntem la mare, suntem acasa
Lavi, bine ca ati agsit telefonul buclucas, unde se ascunsese el pupam Raresul pe burtica
Raluci, ceva relatari de la botez? Ce mai face Bubu? am uitat sa iti spun, ce fain a papat el tot si a adormit in scaun. auzi, ce facea mamaie acolo de a a dormit?
Ralu? voi? ceva pozici?
Maria, bine ai mai revenit pe la noi! ocoleste butoiul, dar-ar naiba in el sa dea!!!
Monisule, cand bagam un H? ca abia te asteptam...cum a fost reintalnirea cu tati? cum a reactionat Santi?
Tina, ia-l incetisor pe Geo, tzitzi rules si la noi in continuare
Laurici, pupici rechinasei, sper sa nu mai aveti parte de episoade neplacute
Many, drum bun maine!
drum bun tuturor vacantionistelor!
Monica, ce fain ca sunteti la mare! Cum e Marea Neagra de partea cealalta? Tot asa "neagra"?
pup toate fetele mai mult sau mai putin active, cu fulgusori bolnaviori, sanatosi, papaciosi si mofturosi!!!
noapte buna!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
smaranditza spune:
A, si mai aveam o intrebare: cat timp se poate alapta in timpul sarcinii? Sau...se poate? (no, amu nu ma bagati cap de lista la bebe 2, ca numa gura-i de mine... )
Licurici, of, of, ce povestesti tu acolo de rechinasa. Habar nu am ce sa zic. Doar ca sper in vremuri mai bune, si pup cuti-cuti alea frumoase.
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Licurici, of, of, ce povestesti tu acolo de rechinasa. Habar nu am ce sa zic. Doar ca sper in vremuri mai bune, si pup cuti-cuti alea frumoase. |
cuti cuti alea cred ca sunt in curand pe duca...ca a slabit in 3 saptamani 500gr.. de cand cu voma. Suntem la 8 kg-8 luni, dupa ce ca la 4 luni avea 7.1kg.. Si cum refuza si diversificarea prevad zile grele pt noi , rechinii seniori [:-(]
Pupilici la toata fulgulosimea..
eu ma duc sa incalzesc butoiu
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
DianaR spune:
Hai ca sunt prin zona si ma usuc pe par.
Lyly, scuze, eu asa pricepusem. Ma miram eu ca parca abia ce-ati fost (sau iara gresesc...).
Smara, tot timpul e cu dureri si gaze? sau doar acuma de la pepene? Prunele pe la americani am vazut ca merg si acuma, la noi vad ca nu prea ca sunt laxative. Vad ca Raluci l-a rezolvat pe Bubu cu suc de morcovi in fructe dimineata. Mezymul e ok, mi-a fost si mie recomandat la Vlad sa "asimileze" mai bine ca era slab de numa . Pana la urma nu i-am mai dat de lene.Poti sa-l incerci daca ramai fara solutii nemedicamentoase. O idee ar fi ca sa vezi ce si cum il deranjeaza s-o iei de la capat. Adica doar tzitzi si cereale cateva zile pana ii trece. Apoi incet reintroduci cate ceva in fiecare zi si vezi unde incepe scandalul.
De alaptat in sarcina se poate pana la sfarsitul ei si si dupaia. E contraindicat doar in sarcinile cu probleme reale, gen contractii dureroase pe col scurtat, deficit semnificativ de crestere intrauterina. Eu pe Vlad l-am alaptat pana la 6 luni din sarcina cu Timi. L-am intarcat ptr ca la 4 luni de sarcina, mameloanele imi devenisera extrem de sensibile. Era o senzatie naspa, nu durere, dar neplacere profunda de parca ma scobea cineva in buric (urasc treaba asta). O luna am mai incercat sa-l alaptez si apoi am inceput incet sa-l intarc. Am sperat sa mai suga dupa 3 luni cand am nascut dar n-a mai stiut cum. Da pe google breastfeeding and pregnancy sau tandem breastfeeding (adica alaptarea in paralel a copilului mare si a bebelusului abia nascut) si citesti o gramada despre asta.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza
DianaR spune:
Licurici, pupilici sa iesi din butoi!. Eu zic ca-i o pasa pana ies si dintisorii de vampiras-iepuras si apoi o sa revina la sentimente mai bune. Laptele de vaca numa dupa un an. La Vlad asa i-am dat dupa ce am incercat vreo 15 feluri de lv si am incercat si lp. Pana la urma a acceptat lapte UHT de 0,1% ce beam eu (eram la cura inainte sa raman gravida cu Timi si aveam eu impresia ca n-am destul lapte ca sa vedeti ca pe atunci nu eram mama si tata alaptatului ). I-am dat cateva zile (bea maxim 120 pe zi impartit in 3-4 reprize ) si apoi abia cand am inceput sa-l intarc i-am mai dat. In scurt timp a acceptat si alte feluri de lapte de vaca (ala praf niciodata). Pe Timi am intarcat-o la 2 ani si 9 luni deci nu s-a mai pus problema de lp.
croitoreasa cea viteaza