Prietene la bine si la greu - 29

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetelor,va pup cu drag pe toate

Diana,multumesc din suflet pt raspunsuri.
Ma bucur ca toate analizele i-au iesit bune,eram cam ingrijorata pt ca nu prea mananca solidele(am ajuns la aprox 50 de grame la o masa,apoi se plictiseste si-si vrea laptele),dar vad ca laptele face minuni mai mari decat alimentele(chiar daca este LP) si,sincera sa fiu,tare ma asteptam la o carenta de Fe.

Fetelor,eu m-am resemnat cu felul cum mananca pisicioasa solidele....mi-ar placea tare mult sa vad ca papa si ea 200 de grame de piure,dar cred ca mai e pana atunci... M-am calmat si ma bucur de cele 40-60 de grame pe care le papa,si rezultatele analizelor mi-au confirmat ca laptele are toate vitaminele de care au ei nevoie.

Lauriciu,mai are rost sa-ti spun cat de bine iti inteleg deznadejdea si frustrarile?
Tare rau imi pare ca treceti si voi prin asa ceva,dar trebuie sa te calmezi....poti chiar sa iei o pauza de cateva zile,tzitzi e buna,si nu mai povesti si rudelor ce se intampla(ei pot spori foarte mult stresul tau),si nu cred ca e bine pt Amalia ca tu sa fii stresata(am fost acolo),si nici nu cred ca e cazul sa-i introduci alimente noi acum,cand nu poate sau nu vrea sa pape....

Dana,multi
Si felicitari pt noua victorie a Germaniei!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza!

for all!

DianaR merci de sfat!Nici nu stiu ce sa fac cu Rares! Ieri mi-a facut si apos si cum face el de obicei...Oare sa fie doar din cauza dintilor...o chestie pasagera??????? Azi ii dau supica numai de morcov...fara nimic altceva...sa vad ce rezultate am...ca parca nu as vrea sa trec pe medicamente fara motiv!

Lyly, cum a fost la gratar?

Tizule, sa ne traiesti...si sa o lasi pe mami pe forum des des des...LA MULTE LUNITE RARES MIHAI DE KRELIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Diana, Lumi
Acum are rechinila si febra 38.3, tot sper sa fie de la dinti, ca vineri la ultima consultatie nu avea nica, nici rosu in gat, nici nimic..Ma gandesc ca i-am facut terci imunitatea cu antibioticele alea in 2 reprize, azi fug la farmacie sa ii iau un probiotic protectis, si ii dau 14 zile. Sper sa nu fie prea tarziu..

Fetili va urez o saptamana minunata!! Vacante placute, diversificare maxima, si sanatate la toata fulgulosimea!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Salutari!

Pentru ca a adormit mai devreme decat de obicei aseara, adica la 9 jumate in loc de 11, azi la 7.45 mi-a dat trezirea si sunt zombiiiii, asa ca Lavi iti fur o cana mare de cafea
La gratar a fost cam plicticos , pe seara ne-a si plouat, am stat putin in casa, am zis ca se opreste dar nu...

Licuriciule, asteptam vesti bune de la malu' marii! Sper ca febra sa fie de la dintoci!

o saptamana senina!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neata

iote pariur aici pe burta mea, of daca s-ar putea acum as vrea sa fiu insarcinata, insa trebuie inainte de toate sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina, dar sper sa fiu prima pe lista abia asteptMonis dar cine-i gravidoasa, ma bucur4 ca ati ajuns cu bine

Lyly - nu am botezat noi, am fost la un botez al unei prietene, ufff horor ce se intampla in bisericile ortodoxe, imbraca-l dezbraca-l taie-i ungei, scufunda-l invarte-l . In filmuletz mamaie batea albusurile cu telul face placinta cu visine si eu cu mixerul bateam spuma de capsuni

Lumi - drum bun vacanta placuta, sa va intoarceti sanatosi

Lavi - ma bucur ca ai gasit telefonul ascunzacios si imi pare rau de Raresu dar nu te panica o sa se regleze si eu zic sa astepti cu medicamentele, nu stiu daca am apucat sa zic, superpediatra mea a zis ca Debridatul este ff periculos ca ar cam ajunge substante pe la creieras

Di - o placere sa te citesc

Licurici pupam Amelita mica sa treaca febra, se poate sa fie de la dinti, si lui bubu i se vad mugurasii, nu ma lasa sa pun mana si isi suge buza toata ziulica

ALBASTREL - sa ne traiesti, ochios mic si frumos, iar pt mama ta

Tina - da-i pace copilului, poate [ur si simplu nu are chef, si Remus a avut cateva zile, i-am dat cateva lingurite si de restul tzitzi si gata, apoi a revenit iar la papa

Smara - cred ca noi suntem sefi la gaze si scremut, acum bubu este muuuuult mai bine, i-am scos total cerealele si deja imediat s-a vazut imbunatatite, apoi mazarea din legume ca si aia face gaze si cam atat, de la fructe nu face, eu ii dau pepene galben constant, ieri l-am testat si pe cel rosu. Pruna este laxativa gaze nu are de ce sa faca deci poti incerca.

Va pup cu drag

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Laviniablaga.. mi-ar face mare placere sa ne intalnim
bine ca ai gasit telefonu ,pupam pe Rares sa se faca bine
Laurairina .. imi pare rau ca are probeme de sanatate Amalia , sa dea DD sa treaca toate si sa fie bine , va dorim muuuuuuuulta sanatate

http://picasaweb.google.es/morientesdana/PaulaGabrielaLunaAOpta#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Raluci, foarte interesanta informatia cu privire la Debridat...eu nu i-am mai dat lui Rares de cand avea cam 3 lunite...

Lyly, atunci tie iti dublez portia de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneata
va poftesc la cafea, apa, lapte, gogosi cu dulceata de visine... si ce mai vreti voi. Azi implinim 7 ani de la casatorie... 7 ani!!!! din pacate ii sarbatorim la distanta unul de celalalt, dar sa fim noi sanatosi...

va citesc si revin ( sper)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ionela, multi ani sanatosi impreuna si de acum inainte!!!

raluci, mai bine nu mai intrebam

lavi, multu pt extra cafea

albastrel tzutzupid si printes de madam K

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

mneata
va poftesc la cafea, apa, lapte, gogosi cu dulceata de visine... si ce mai vreti voi. Azi implinim 7 ani de la casatorie... 7 ani!!!! din pacate ii sarbatorim la distanta unul de celalalt, dar sa fim noi sanatosi...

va citesc si revin ( sper)

La multi multi ani fericiti, lasa ca recuperati voi

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput