Prietene la bine si la greu - 29

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Mai am o intrebare intrebatoare: eu nu iau AC si nici rusii nu au venit...test de sarcina mi-am facut chiar si luna asta, dar e negativ....nu vreau sa merg la ginecolog ca sigur imi da sa iau AC si nu vreau...mai e careva careia nu i-au venit "musafirii". Eu tot ii explic sotului ca e normal sa nu vina, ca inca alaptez...dar el nu si nu...ca e suspect...asa ca scrieti si voi pe aici ceva raspunsuri ca sa se documenteze si el...ca mai nou cand are neclaritati despre copil, se documenteaza de aici...asta am aflat si eu mai inainte..cand citea ceva pe telefon...citea mirat ca sunt si barbati care scriu pe DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Mai am o intrebare intrebatoare: eu nu iau AC si nici rusii nu au venit...test de sarcina mi-am facut chiar si luna asta, dar e negativ....nu vreau sa merg la ginecolog ca sigur imi da sa iau AC si nu vreau...mai e careva careia nu i-au venit "musafirii". Eu tot ii explic sotului ca e normal sa nu vina, ca inca alaptez...dar el nu si nu...ca e suspect...asa ca scrieti si voi pe aici ceva raspunsuri ca sa se documenteze si el...ca mai nou cand are neclaritati despre copil, se documenteaza de aici...asta am aflat si eu mai inainte..cand citea ceva pe telefon...citea mirat ca sunt si barbati care scriu pe DC!

dragutul tati de rares, suntem multe fara CM, nici la noi musafirii nu au venit desi sunt poftiti, nu chiar acum, dar peste vreo doua luni musai sa ne apucam de bb2, ca pierd fetili pariurile
am gasit aici ceva interesant http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2009/02/revenirea-menstruatiei-nu-e-motiv-de.html zice la un momentdat ca pot trece chiar si ani fara CM

mai sapam si mai dam lui tati la citit

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

DLavi, dupa Vlad a venit la un an si 2 luni
(unul si gata ca am ramas gravida) si dupa Timi la un am si 9 luni. Si atunci neregulat rau de tot. Mai am prietene care au alaptat si le-a venit tot asa, tarziu, dupa un an.

Raluci, sunt convinsa ca le dai tu jos.

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

croitoreasa cea viteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ultimele poze de la 7 luni si primele de la 8 luni... mai am de pus unele cu iarba, soare, iepuri si 2-3 filmulete, dar dupa 2 ore jumate s-a trezit pitix si e atomic deja.

see you later and pup you all (abia astept sa vad ce ziceti despre papa ca n-am apucat inca)

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

edit: Lylyana am sters niste comentarii de la tine ca a trebuit sa mut 3 poze

Mergi la inceput

Salutare mamici!

Sunt tati de Rares...ca mama-sa ii da sa manance...

Va multumesc de link-ul cu privire la revenirea ciclului. Eu sunt cam circumspect din fire si m-am ingrijorat...ma gandeam ca poate e bolnava sotia...sau mai stiu eu...poate vi se pare ignoranta din partea mea, dar na, asta sunt!

Cateodata ma gandeam ca forumul asta e o inutilitate...dar pe zi ce trece constat ca nu e asa. Va las ca sigur aveti lucruri mai bune de facut decat sa ma cititi pe mine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Salutare mamici!

Sunt tati de Rares...ca mama-sa ii da sa manance...

Va multumesc de link-ul cu privire la revenirea ciclului. Eu sunt cam circumspect din fire si m-am ingrijorat...ma gandeam ca poate e bolnava sotia...sau mai stiu eu...poate vi se pare ignoranta din partea mea, dar na, asta sunt!

Cateodata ma gandeam ca forumul asta e o inutilitate...dar pe zi ce trece constat ca nu e asa. Va las ca sigur aveti lucruri mai bune de facut decat sa ma cititi pe mine!

tati de rares, te asteptam cu drag oricand poftesti, sa stii ca si eu la inceput credeam ca forumul este doar o pierdere de timp, insa cu timpul mi-am dat seama ca nu este deloc asa si sotul meu asemenea

uite am mai gasit ceva http://www.breastfeed-essentials.com/menstruation.html

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

ultimele poze de la 7 luni si primele de la 8 luni... mai am de pus unele cu iarba, soare, iepuri si 2-3 filmulete, dar dupa 2 ore jumate s-a trezit pitix si e atomic deja.

see you later and pup you all (abia astept sa vad ce ziceti despre papa ca n-am apucat inca)

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

edit: Lylyana am sters niste comentarii de la tine ca a trebuit sa mut 3 poze

de vis pozele de fapt iulianu, tare dor imi e de el abia astept sa ne vedem

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

primit oferta de abonament de la medicover, care pofteste care doreste iau ieftin, 5 euro si va trimit email-ul

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Tati de Rares e foarte tare!!!
Pai e normal sa fii ingrijorat si sa vrei sa stii mai multe. Ne bucuram ca nu ti se mai pare inutil forumul, eu cel putin datorez acestor fete faptul ca inca alptez si aproape tot ce stiu despre cresterea si ingrijirea printesei mele, asa ca va multumesc inca odata si va trimit la fiecare http://voceacelorcaretac.files.wordpress.com/2010/01/buchet-flori-cadou-101-trandafiri.jpg

pup u all

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Am revenit si eu...dar numai ca sa va urez o seara placuta fiindca Rares a devenit cam mofturici!
Luci a-k-a, sotzu` va multumeste de raspunsuri....eu am tot ras de el si am zis ca urmatorul pas este sa isi faca id pe DC sa stea la palavre cu noi!

Mergi la inceput