Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)
Raspunsuri - Pagina 19
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianna_83
Eu am avut 2 saci de dormit, unul de la Z, celalalt de la Barza, ambii din bumbac. I-am folosit doar la nani, iarna, ca nu statea invelit si oricum o paturica e cam periculoasa sa nu si-o puna pe nas. Apropos de material si acum ma feresc sa iau altceva decat bumbac. Fleece in primul an nici gand la indemana lui, imi da senzatia ca lasa fire de par si se lipesc pe manute, le inghite .....am preferat sa-l evit. 24+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
Pai la nani ma gandeam si eu. Deci bumbacul sa traiasca! Mercik!

Cristina
26+
chichiutza spune:
Ma retrag si eu la nani, ca maine...zi lunga... Noapte buna si somnici usori!
Cristina
26+
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Lucianna Rin e cel din Vitan? Abonamentul e scump? Eu nu gasesc nimic in cartierul asta... ![]() ![]() Cristina 26+ |
Da, Rin Grand Hotel, chiar langa targul auto vitan. Abon meu e mai ieftin ca e prin serv
24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
alynta27 spune:
Noapte buna Cristina! Sa stii ca merge visiniu cu gri la baiat! Mie imi place sa le d-au baietilor si haine rosii! Sunt deschisi la ten- spre palizi si le sta tare bine!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lucianna_83 spune:
Noapte buna Cristina!
Eu evident ca am dormit la pranz si acum sunt inca fresh. Mai am ceva de spalat prin bucatarie si sa mananc niste pepene rosu
, pe urma cred ca nani.
24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
ana_25 spune:
Buna dimineata burtici!
A fost ieri sotul la peste si a adus doi pesti faini.Aseara nu am avut chef sa-i curat,asa ca de dimineata m-am "luptat" cu ei.Mic dejun delicios nu am facut,am fiert doar niste cremvusti de pui la care va invit si pe voi.
Sa aveti o zi minunata!!!
Ana
26+
Maia Elena
pianna spune:
Neatza burtici!
Incepe o saptamana noua. Ziua de luni e intotdeauna oribila, parca n-am chef de nimic. Si slava domnului am destule de facut.
Sambata am mancat niste ciocolata.
Hm...un pic cam multa....de fapt exagerat de multa. Noaptea, pitica mea m-a tinut dintr-un sut in altul. Am tacut n-am zis nimic ca m-am simtit cu musca pe caciula. ![]()
23+ cu 
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!
Multumimi, Ana pt mic dejun! L-am mai completat eu cu un mar, 2 prune si un iaurt! ![]()
Noi am cumparat peste ieri, asa ca azi la pranz vom manca peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliguta!!!
Tocmai m-am intors de la piscina! Tare bine a fost, doar ca acum mi s-a facut un somn.... De o saptamana mi-au revenit starile de somnolenta ... imi aduc aminte de primele 2-3 luni de sarcina cand dormeam 12-14 ore zilnic. ![]()
Sa aveti o saptamana minunata!!!
30+ 
maya71 spune:
Buna dimineata si
de la Maya!
Mai suplimentez si eu micul dejun cu cereale, fructe deshidratate si lapte (la mine e de soia ca/mi place)

.....am preferat sa-l evit.