Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (96)
Raspunsuri - Pagina 18
chichiutza spune:
Buburuzule bine c-ati trimis mobila inapoi. Nu e normal sa dai un banut si sa primesti mobila gata zgariata! Asta va fi placerea lui bebe!
Cristina
26+
alynta27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
bleeee e urat, nu-mi place. Mi se pare ca pe cat de frumos suna iulia, pe atat de urat suna iulian. oricum suntem intr-o faza in care toate suna urat, mai putin eventual toma. Nici de asta nu bag mana-n foc! Of, greu e! Cristina 26+ |
Cristina eu zic sa-l pui sa se gandeasca bine ce i-ar placea si poate viseaza intr-o noapte numele! Sau sa vine el cu propunerile si sa discutati impreuna! Lasa ca pana la urma va avea baiatul nume! Dar cred ca nu e bine sa asociati vreun nume cu o persoana cunoscuta! Fiecare copil e unic , indiferent ce nume poarta! Ganditi-va la un Sfant care a avut un rol in viata voastra! Sau poate ati avut pe cineva drag in familie... Zic si eu poate te "ajut" cumva!

Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
Aniast super ca te duci la mare din nou! Ce dor imi e si mie de ea...![]()
Despre pap's, rezultatul vine cam in 3 saptamani, minim din cate stiu. Deci cu cat mai repede cu atat mai bine. Nu conteaza intervalul dintre recoltari! Astept PM!
Cristina
26+
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Lucianna unde mergi tu la piscina? Eu stiu vreo 2 dar sunt full tot timpul si ma seaca ideea... ![]() Cristina 26+ |
Ma duc la piscina de la hotel Rin, avem abon, de fapt l-am facut pe numele sotului si Raul are gratis in orice zi pana in ora 16, sotul se poate duce oricand si la piscina si la sala dupa servici. Iar pentru mine are cateva intrari tot gratis, unde vreau eu, numai ca eu merg doar la piscina, deocamdata. Sambata de la 10 la 11 au program pentru gravidute, iar de la 11 la 12 pentru pitici mici, mici fiecare cu instructor. Numai ca fiecare parinte isi tine piticul in brate. Raul e prea avansat pentru ei, deja face bazine singurel, doar cu o bara din burete in jurul lui, dar nu ne incurcam unii pe altii ca piscina e impartita in culoare.

Si chiar nu e full, abia sunt cateva persoane, sau poate copii mai marisori pe un culoar cu instructor, dar oricum pot face bazine linistita.

24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui cori_mic M-am intors in cadere si am aterizat in genunchi . Dar ma doare un sold, ori de la miscare ori ca m-am frecat de un lemn de la pat. Ce sa zic... nu prea imi vine sa cred nici mie ca am reusit sa cad din pat insarcinata in 7 luni.Cori 28+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Eu am cazut cu tot cu pat!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
chichiutza spune:
Alynta o sa gasim noi un nume pana la urma! Multumim, chiar esti de ajutor!
Cristina
26+
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Intrebare intrebatoare: daca iau saculeti de dormit mai e nevoie de paturici? Si daca da, am vazut ca sunt de bumbac, de fleece si tricotate. Care sunt recomandate? Cristina 26+ |
Eu am avut 2 saci de dormit, unul de la Z, celalalt de la Barza, ambii din bumbac. I-am folosit doar la nani, iarna, ca nu statea invelit si oricum o paturica e cam periculoasa sa nu si-o puna pe nas.
Apropos de material si acum ma feresc sa iau altceva decat bumbac. Fleece in primul an nici gand la indemana lui, imi da senzatia ca lasa fire de par si se lipesc pe manute, le inghite
.....am preferat sa-l evit.
24+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
chichiutza spune:
Lucianna Rin e cel din Vitan? Abonamentul e scump? Eu nu gasesc nimic in cartierul asta... 

Cristina
26+
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui alexuza Fetelor care veti naste normal , voi faceti peridurala ? Eu as vrea ca imi este cam frik si habar nu am cu cat timp trebuie sa o iau inainte , daca este de mai multe feluri ![]() Burtica de 30 + |
Eu vreau sa fac! Se face la dilatatie 3 spre 4! Daca ai travaliul rapid si ajungi la spital la dilatatie mai mare, nu o mai "prinzi"! Pe mine m-a ajutat la Matei! Sa stii ca durerea travaliului e mai mare ca intepatura epiduralei! Nu este de mai multe feluri! Sunt mai multe doze care se administreaza!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!